Streaming Media Services Market 2021 Παγκόσμια προοπτική, έρευνα, τάσεις και προβλέψεις έως το 2028

Ροή αγοράς υπηρεσιών μέσωνορίζεται ως αυτές οι υπηρεσίες πολυμέσων που παρέχονται από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου στους πελάτες ή στους τελικούς χρήστες. Η ροή υπηρεσιών πολυμέσων βοηθά τη διανομή και την παρουσίαση περιεχομένου βίντεο, ήχου και πολυμέσων σε πραγματικό χρόνο ή κατ ‘απαίτηση σε μια διαδρομή επικοινωνίας μέσω δικτύου, συμπεριλαμβανομένου ενός αποκλειστικού δικτύου IP ή Διαδικτύου που διαχειρίζεται ένας πάροχος υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες ροής πολυμέσων βοηθούν τους πελάτες ή τους τελικούς χρήστες να λαμβάνουν περιεχόμενο ήχου, βίντεο και πολυμέσων ανεξάρτητα από τη λήψη των ίδιων αρχείων στα συστήματα υπολογιστών τους. Αυτό με τη σειρά του, βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης και χρόνου του χρήστη και ταυτόχρονα βοηθά στην παροχή στους ιδιοκτήτες των πολυμέσων ενσωματωμένη προστασία του αντιγράφου του. Η τεχνολογία ροής πολυμέσων που ενισχύει τα προγράμματα elearning και παράγει επίσης καμπάνιες που σχετίζονται με τη διαφήμιση, οι οποίες με τη σειρά τους αντικαθιστούν τις στατικές μορφές περιεχομένου μέσων όπως DVD και CD. Κατά την τελευταία δεκαετία, η τεχνολογία ροής πολυμέσων έχει αναπτυχθεί και έχει αναδειχθεί ως ένα κρίσιμο τμήμα της συνολικής διαδικτυακής εμπειρίας τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους επιχειρηματικούς χρήστες. Επιτρέπει στον τελικό χρήστη να ελέγχει το αρχείο δεδομένων ψηφιακών πολυμέσων χρησιμοποιώντας τη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων πριν από τη μεταφορά ολόκληρου του αρχείου. Η υπηρεσία ροής πολυμέσων επιτρέπει στους χρήστες να εξοικονομούν αποθηκευτικό χώρο και χρόνο και προσφέρει επίσης στους κατόχους πολυμέσων πρόληψη του ενσωματωμένου αντιγράφου. η τεχνολογία μέσων ροής έχει αναπτυχθεί και έχει αναδειχθεί ως ένα κρίσιμο τμήμα της συνολικής εμπειρίας στο Διαδίκτυο τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους επιχειρηματικούς χρήστες. Επιτρέπει στον τελικό χρήστη να ελέγχει το αρχείο δεδομένων ψηφιακών πολυμέσων χρησιμοποιώντας τη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων πριν από τη μεταφορά ολόκληρου του αρχείου. Η υπηρεσία ροής πολυμέσων επιτρέπει στους χρήστες να εξοικονομούν αποθηκευτικό χώρο και χρόνο και προσφέρει επίσης στους κατόχους πολυμέσων την πρόληψη του ενσωματωμένου αντιγράφου. η τεχνολογία μέσων ροής έχει αναπτυχθεί και έχει αναδειχθεί ως ένα κρίσιμο τμήμα της συνολικής εμπειρίας στο Διαδίκτυο τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους επιχειρηματικούς χρήστες. Επιτρέπει στον τελικό χρήστη να ελέγχει το αρχείο δεδομένων ψηφιακών πολυμέσων χρησιμοποιώντας τη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων πριν από τη μεταφορά ολόκληρου του αρχείου. Η υπηρεσία ροής πολυμέσων επιτρέπει στους χρήστες να εξοικονομούν αποθηκευτικό χώρο και χρόνο και προσφέρει επίσης στους κατόχους πολυμέσων την πρόληψη του ενσωματωμένου αντιγράφου.

Η τεχνική ροής πολυμέσων έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εξουσιοδότηση της συνολικής διαδικτυακής εμπειρίας τόσο για επιχειρήσεις όσο και για ιδιώτες. Μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που αυξάνουν τη ζήτηση για ροή πολυμέσων στην παγκόσμια αγορά περιλαμβάνουν την αυξανόμενη αποδοχή ανώτερων τεχνολογιών όπως η αποθήκευση στο cloud και φέρνουν τις δικές σας συσκευές. Η υπηρεσία ροής πολυμέσων βοηθάει σε πολλούς τύπους πρωτοβουλιών παρέχοντας διαφημιστικές καμπάνιες που βοηθούν επίσης στην αντικατάσταση των στατικών μορφών μέσων όπως CD και DVD. Εκτός από αυτό, λόγω της βελτιωμένης πρόσβασης σε ευρυζωνική σύνδεση και διάχυτη συνδεσιμότητα, η εισαγωγή του YouTube, ένας μεγάλος αριθμός χρηστών επωφελείται της ροής της πλειοψηφίας του περιεχομένου τους απευθείας στις φορητές συσκευές τους, όπως smartphone, tablet και φορητούς υπολογιστές απευθείας από το σύννεφο. Επιπροσθέτως,

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100277/

Η παγκόσμια αγορά υπηρεσιών μέσων ροής μπορεί να κατατμηθεί βάσει του τύπου των υπηρεσιών, της εφαρμογής, του τελικού χρήστη και των περιοχών. Με βάση τον τύπο των υπηρεσιών, η παγκόσμια αγορά υπηρεσιών πολυμέσων ροής μπορεί να χωριστεί σε ροή βίντεο, ροή ήχου και άλλες (κλειστές λεζάντες, ζωντανή ταινία ticker και κείμενο σε πραγματικό χρόνο. Με βάση την εφαρμογή, η παγκόσμια αγορά μέσων ροής μπορεί να να ταξινομηθούν σε περιήγηση και διαφήμιση στο διαδίκτυο, ψυχαγωγία σε πραγματικό χρόνο, κοινωνική δικτύωση, παιχνίδια και ηλεκτρονική μάθηση / εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Με βάση τον τελικό χρήστη, η παγκόσμια αγορά μέσων ροής μπορεί να χωριστεί σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, προσωπικούς / οικιακούς χρήστες και επιχειρηματικούς οργανισμούς Με βάση την περιοχή, η παγκόσμια αγορά μέσων ροής μπορεί να χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική και Ασία-Ειρηνικό.

Επιπλέον, η Κίνα προβλέπεται περαιτέρω να αντιπροσωπεύει το υψηλότερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά και αναμένεται να διατηρήσει το προβάδισμά της στη συνολική ζήτηση κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Αυτό μπορεί να αναγνωριστεί ως ταχεία εκβιομηχάνιση και αυξανόμενη αστικοποίηση κατά τα τελευταία χρόνια. Οι αγορές σε μια ποικιλία άλλων αναπτυσσόμενων οικονομιών όπως η Ρωσία, η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Ινδονησία, η Νέα Ζηλανδία, η Πολωνία, η Κορέα και η Ινδία, μεταξύ άλλων αναμένεται επίσης να σημειώσουν ταχεία ανάπτυξη καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Οι σημαντικότεροι παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά υπηρεσιών μέσων συνεχούς ροής επικεντρώνονται σε ορισμένες βασικές στρατηγικές αγοράς, όπως συγχωνεύσεις και εξαγορές για να διατηρήσουν την ανταγωνιστική τους αγορά. Επιπλέον, επικεντρώνονται στη συνεργασία με τοπικούς παίκτες για την ενίσχυση της εμβέλειας της αγοράς τους, καθώς και την ανάπτυξη της καλής θέλησης τους στην παγκόσμια αγορά. Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά υπηρεσιών ροής πολυμέσων περιλαμβάνουν τις Adobe Systems Inc., Netflix Inc., Apple Inc., Pandora Media, Inc, RealNetworks Inc., Midwest Tape, Google Inc. (You Tube), Amazon.com, Inc Microsoft Corporation και Spotify AB, μεταξύ άλλων.

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100277/

Η παγκόσμια αγορά υπηρεσιών μέσων ροής μπορεί να κατατμηθεί :

Ανά τύπο υπηρεσίας:

• Ροή βίντεο

• Ροή ήχου

• Άλλα (ζωντανή κασέτα, κείμενο υπότιτλων και κείμενο σε πραγματικό χρόνο)

Με εφαρμογή:

• Περιήγηση και διαφήμιση στο Διαδίκτυο

• Ψυχαγωγία σε πραγματικό χρόνο

• Κοινωνική δικτύωση

• Παιχνίδια

• Ηλεκτρονική μάθηση / εξ αποστάσεως μάθηση

Από τον τελικό χρήστη:

• Εκπαιδευτικά ιδρύματα

• Προσωπικοί / οικιακοί χρήστες

• Επιχειρηματικοί οργανισμοί

Ανά περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Λατινική Αμερική

• Ευρώπη

• Μέση Ανατολή και Αφρική

• Ασία Ειρηνικού

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *