Somatostatin Analogues Market Business Opportunities, Survey, Growth Analysis And Industry Outlook

Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς αναλογικών σωματοστατίνης εκτιμήθηκε σε 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να αυξηθεί σε CAGR 6,3% κατά την περίοδο πρόβλεψης και να φτάσει τα 8,9 δισεκατομμύρια έως το 2027. Η σωματοστατίνη είναι μια πρωτεΐνη που παράγεται φυσικά στο σώμα. Παράγεται από: έναν αδένα στον εγκέφαλο (υποθάλαμος), το στομάχι, το πάγκρεας και το έντερο. Τα ανάλογα σωματοστατίνης εμποδίζουν το σώμα σας να παράγει πάρα πολλές ορμόνες. Μπορούν να μειώσουν τα συμπτώματα του συνδρόμου καρκινοειδών και μπορεί να επιβραδύνουν την ανάπτυξη του όγκου. Η σωματοστατίνη μπορεί να επιβραδύνει την παραγωγή ορμονών, συμπεριλαμβανομένων πολλών ορμονών του εντέρου, επιβραδύνει την εκκένωση του στομάχου και του εντέρου, ελέγχει την απελευθέρωση ορμονών που δημιουργούνται από το πάγκρεας, συμπεριλαμβανομένης της ινσουλίνης και, επιβραδύνει ή σταματά την απελευθέρωση αυξητικών ορμονών.

 

Ο αυξανόμενος επιπολασμός της ακρομεγαλίας, του συνδρόμου Cushing, των νευροενδοκρινικών όγκων (NETs) και άλλων σχετικών ασθενειών είναι ο βασικός παράγοντας που αναμένεται να οδηγήσει στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς αναλόγων σωματοστατίνης κατά την περίοδο πρόβλεψης. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την Αμερικανική Ένωση Νευρολογικών Χειρουργών, ο εκτιμώμενος αριθμός ατόμων που επηρεάζονται κάθε χρόνο με σύνδρομο Cushing είναι 10-15 ανά εκατομμύριο. Επιπλέον, το σύνδρομο είναι πιο διαδεδομένο σε ενήλικες ηλικίας 20-50 ετών και συγκριτικά πιο διαδεδομένο στις γυναίκες. Επίσης, περίπου 4.600 ανά εκατομμύριο πληθυσμοί είναι ο επιπολασμός της ακρομεγαλίας παγκοσμίως. Επιπλέον, σχεδόν 116,9 νέες περιπτώσεις ακρομεγαλίας ανά εκατομμύριο παρατηρούνται παγκοσμίως κάθε χρόνο.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100364/

 

Άλλοι παράγοντες που αναμένεται να οδηγήσουν στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς αναλόγων σωματοστατίνης είναι η έναρξη νέων φαρμακευτικών θεραπειών και η αύξηση των πρωτοβουλιών Ε & Α. Ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς είναι η παρουσία διαφορετικών ευνοϊκών ασφαλιστηρίων συμβολαίων και σχεδίων από τις κυβερνήσεις για ασθενείς με σπάνιες ασθένειες. Στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, διάφοροι κυβερνητικοί οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης όπως το Εθνικό Κέντρο Προώθησης Μεταφραστικών Επιστημών (NCATS) και τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) προσφέρουν επιδοτούμενα φάρμακα για ασθενείς με σπάνιες ασθένειες. Ωστόσο, απαιτούνται τεράστιες επενδύσεις για την ανάπτυξη προϊόντων σωματοστατίνης, το υψηλό κόστος θεραπείας και αυστηρές πολιτικές αποζημίωσης αναμένεται να περιορίσουν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς.

 

Όσον αφορά τους παράγοντες της αγοράς, οι βασικοί παράγοντες της παγκόσμιας αγοράς αναλογικών Somatostatin περιλαμβάνουν. Sun Pharmaceutical In dustries Ltd, Pfizer Inc., Camurus AB, Chiasma Inc., Crenetics Pharmaceuticals, Dauntless Pharmaceuticals, Ipsen Pharma, Midatech Pharma PLC, Novartis AG, Peptron, Inc. και Teva Pharmaceuticals Inc., μεταξύ άλλων.

 

Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να συνεισφέρει το μεγαλύτερο μερίδιο εσόδων στην παγκόσμια αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στην υψηλή επικράτηση του NET και της ακρομεγαλίας στην περιοχή. Επιπλέον, η παρουσία βασικών παικτών στην περιοχή όπως η Novartis AG και η Pfizer Inc. και το αυξανόμενο επίπεδο ευαισθητοποίησης μεταξύ των ατόμων αποδίδονται στην ανάπτυξη της αγοράς στην περιοχή. Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να σημειώσει την ταχύτερη αύξηση εσόδων κατά την περίοδο των προβλέψεων, η οποία αποδίδεται στην αύξηση του ποσοστού διάγνωσης NET σε χώρες της περιοχής όπως η Κίνα, η Ινδία, η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία. Επιπλέον, η αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος είναι ένας άλλος παράγοντας που οδηγεί την ανάπτυξη της αγοράς στην περιοχή.

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100364/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *