Smart Pneumatics Market Εντυπωσιακά αυξανόμενες ευκαιρίες και παγκόσμιες επιχειρήσεις, μελλοντικό εύρος, πρόβλεψη ζήτησης έως το 2027

Η αγορά smart pneumatics εκτιμάται ότι θα αυξηθεί από 3853,4 εκατομμύρια USD το 2020 σε 6321 εκατομμύρια USD έως το 2027, με CAGR 7,3% από το 2020 έως το 2027. Τα smart pneumatics είναι προηγμένος πνευματικός εξοπλισμός που μπορεί να παράγει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο ενώ η συσκευή λειτουργεί. Αυτή η παραγωγή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο βοήθησε τους μηχανικούς και τους χειριστές συσκευών να γνωρίζουν πώς λειτουργεί ο εξοπλισμός υπό διαφορετικές συνθήκες. Το Smart pneumatics αντικαθιστά γρήγορα τις συμβατικές πνευματικές συσκευές λόγω αυτής της δυνατότητας ταυτόχρονης εγγραφής και συντήρησης.

Βοήθησε επίσης τους χειριστές / μηχανικούς να εντοπίσουν το ακριβές ζήτημα και να εξοικονομήσουν χρόνο και κόστος συντήρησης. Αν και τα έξυπνα πνευματικά συστήματα είναι αρκετά ακριβά, ορισμένοι κατασκευαστές της κατηγορίας 1 έχουν ήδη υιοθετήσει αυτές τις συσκευές και επωφελούνται από τα χαρακτηριστικά του.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100598/

Ένας από τους πρωταρχικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αγοράς έξυπνων πνευματικών είναι η αυξημένη έλευση του Διαδικτύου των πραγμάτων (IoT) σε διάφορες βιομηχανίες. Το βιομηχανικό Διαδίκτυο των πραγμάτων (IIoT) έχει αναλάβει τα βιομηχανικά στοιχεία προσθέτοντας έξυπνα συστήματα στα υπάρχοντα. Τα πνευματικά συστήματα που χρησιμοποιήθηκαν νωρίτερα στις βιομηχανίες ήταν γρήγορα και αξιόπιστα. Ωστόσο, το IIoT αύξησε περαιτέρω την ικανότητά τους κάνοντας τις πνευματικές συσκευές να παράγουν τα δεδομένα για αναλυτικές λειτουργίες.

Αυτά τα δεδομένα συνέβαλαν στη διατήρηση της ενεργειακής απόδοσης, με αποτέλεσμα μικρότερο κόστος για τους κατασκευαστές. Επιπλέον, η αυξημένη ευαισθητοποίηση των βιομηχανικών κατασκευαστών για την προγνωστική συντήρηση ενισχύει επίσης την ανάπτυξη της αγοράς. Ωστόσο, το υψηλό ποσό επένδυσης που απαιτείται για έργα βιομηχανικών βαλβίδων και η έλλειψη καθολικής τυποποίησης για έξυπνες πνευματικές συσκευές περιορίζει την ανάπτυξη της αγοράς.

Η αυξανόμενη εφαρμογή των έξυπνων πνευματικών ειδών σε διάφορους κλάδους, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, το λογισμικό και οι υπηρεσίες και πολλά άλλα, ώθησε την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς έξυπνων πνευματικών. Η χρήση έξυπνων πνευματικών συστημάτων είναι υψηλή στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς συμβάλλει στη διασφάλιση ότι η διαδικασία κατασκευής πραγματοποιείται με αποτελεσματικό τρόπο. Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων υιοθετούν επίσης συστήματα IoT με στόχο την αύξηση της κατάστασης των περιουσιακών στοιχείων και την ενεργειακή απόδοση. Αυτό δημιούργησε ένα τεράστιο δυναμικό ανάπτυξης για έξυπνα πνευματικά στην αυτοκινητοβιομηχανία. Το Smart pneumatics βρήκε επίσης την εφαρμογή του σε λογισμικό και υπηρεσίες σε υψηλό ποσοστό.

The key players in the smart pneumatics market are identified across all the major regions based on their country of origin, presence across different regions, recent key developments, product diversification, and industry expertise. Some of them are Emerson Electric Co. (US), Festo Corporation (US), Parker Hannifin Corporation (US), Bimba Manufacturing Co. (US), Rotork PLC (UK), Rotex Automation Limited (India), Thomson Industries Inc. (US), Aventics GmbH (Germany), Cypress EnviroSystems Corp (US), Ningbo Smart Pneumatic Co. Ltd (China).

Όσον αφορά τη γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά έξυπνων πνευμάτων κάλυψε τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και τη Λατινική Αμερική. Μεταξύ αυτών των περιοχών, η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να ηγηθεί της αγοράς έξυπνων πνευμάτων κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Η αυξανόμενη υιοθέτηση έξυπνης κατασκευής ή Industry 4.0 σε διάφορους κλάδους έχει δημιουργήσει τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης σε αυτήν την αγορά. Επιπλέον, οι αυστηροί κυβερνητικοί κανονισμοί για την εργασία και την προσωπική ασφάλεια, η αυξανόμενη εστίαση στη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος στις βιομηχανίες χημικών προϊόντων, ημιαγωγών, αυτοκινήτων και τροφίμων και ποτών επιταχύνουν την ανάπτυξη έξυπνων πνευματικών συστημάτων σε αυτήν την περιοχή. Από την άλλη πλευρά, η Βόρεια Αμερική αναμένεται επίσης να δημιουργήσει πιθανή ανάπτυξη σε αυτήν την αγορά,

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100598/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *