Smart Home Market 2021 Outlook | Ανάλυση βιομηχανίας και πρόβλεψη ανάπτυξης έως το 2028

Ένα έξυπνο σπίτι είναι ένας κάτοικος όπου έξυπνες συσκευές όπως φωτιστικά, συσκευές, κλιματιστικό,
έξυπνη τηλεόραση, υπολογιστές, σύστημα βίντεο και κάμερα συνδέονται εσωτερικά που είναι σε θέση να επικοινωνούν μεταξύ τους και να ελέγχονται από απόσταση. Αυτή η τεχνολογία αναφέρεται επίσης ως οικιακός αυτοματισμός όπου Οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τη χρήση υπολογιστικών συσκευών (κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή ή καρτέλες) για άνεση και ευκολία των ιδιοκτητών.

Η τεχνολογία έξυπνης οικιακής αγοράς περιλαμβάνει οθόνες και αισθητήρες. Αυτά συνδέονται με το διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), το οποίο επιτρέπει στις συσκευές να λειτουργούν μαζί, μοιράζοντας τα δεδομένα κατοίκων μεταξύ τους για να αυτοματοποιήσουν τις ενέργειες.

Ένα βασικό έξυπνο σπίτι αποτελείται από έξυπνο φωτισμό και αυτοματοποιημένο θερμοστάτη, ενώ το προηγμένο έξυπνο σπίτι αποτελείται από συσκευές όπως έξυπνες περσίδες, έξυπνο ψυγείο και άλλες, οι έξυπνες περσίδες μπορούν να προγραμματιστούν με τρόπο που θα ανοίγει αργά το πρωί για να ξυπνήσει κάτοικος φυσικού φως.
Το έξυπνο σπίτι εφαρμόζει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και ασφάλειας, όπως συστήματα ανίχνευσης πυρκαγιάς, ανιχνευτές διαρροής αερίων στο σπίτι, αυξάνοντας επίσης την ευαισθητοποίηση για την ενεργειακή απόδοση, λόγω της αύξησης του ενεργειακού κόστους και της αύξησης του εισοδήματος απόρριψης, καθώς υπάρχει αύξηση του αριθμού των εργαζομένων με καλή αμοιβή, ώστε οι κάτοικοι είναι σε θέση να υιοθετήσουν μια έξυπνη οικιακή λύση, η οποία οδηγεί την έξυπνη οικιακή αγορά και επίσης οι εξελίξεις στην τεχνολογία όπως το cloud και το IoT είναι επίσης μερικοί σημαντικοί παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη της έξυπνης οικιακής αγοράς. Ωστόσο, η έλλειψη σε συνδυασμό με υψηλό αρχικό κόστος της τεχνολογικής τυποποίησης των συσκευών μπορεί να είναι οι κύριοι περιορισμοί της έξυπνης οικιακής αγοράς.
Η ταχεία ανάπτυξη στον τομέα του διαδικτύου των πραγμάτων (IoT) έχει μειώσει την τιμή των επεξεργαστών και των αισθητήρων που ενθαρρύνουν τους κατασκευαστές να αναπτύξουν έξυπνες συσκευές.

Η έξυπνη οικιακή αγορά ταξινομείται με βάση την περιοχή και την εφαρμογή. Με βάση την εφαρμογή, η έξυπνη οικιακή αγορά είναι τμηματοποιημένη σε έλεγχο φωτισμού, έλεγχο HVAC, έλεγχο ασφάλειας και πρόσβασης, έλεγχο ψυχαγωγίας. Η αύξηση της ζήτησης για ενεργειακή απόδοση και η ανάγκη για ενεργειακά αποδοτικές συσκευές είναι οι κύριοι παράγοντες για την ανάπτυξη του συστήματος ελέγχου HVAC τα επόμενα χρόνια. Ακολουθούμενο από το σύστημα ελέγχου HVAC, το σύστημα ελέγχου φωτισμού θα κυριαρχήσει στην έξυπνη οικιακή αγορά καθώς υπάρχει ανάγκη μείωσης της κατανάλωσης φωτός και ισχύος, το σύστημα φωτισμού μπορεί να διαχειριστεί την ένταση του φωτός με βάση το διαθέσιμο φυσικό φως, τα φώτα μπορούν να γυριστούν μακριά αργά το βράδυ για να μειωθεί η κατανάλωση φωτός.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100055/

Με βάση την περιοχή, η αγορά χωρίζεται σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό και τον υπόλοιπο κόσμο. Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να κυριαρχήσει στην αγορά το προσεχές έτος καθώς αυξάνεται η ζήτηση για έξυπνες συσκευές και συσκευές για οικιακή περιοχή. Ακολουθούμενη από τη Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη αναμένεται να κατέχει σημαντικό μερίδιο της αγοράς. Η αγορά της Ασίας-Ειρηνικού είναι επίσης πιθανό να αναπτυχθεί το προσεχές έτος, καθώς υπάρχουν νέα έργα οικιστικής ανάπτυξης και ενίσχυση των υποδομών κτιρίων με υψηλότερο ρυθμό.

Κορυφαίοι παίκτες της έξυπνης εγχώριας αγοράς είναι οι Honeywell International Inc., Schneider Electric SE, ABB Ltd., Johnson Controls Inc., Siemens AG, Samsung Electronics Co., United Technologies Corporation, Emerson Electric Company, Ltd., LG Electronics Inc., και Crestron Electronics, Inc.

Βασικές εξελίξεις των παικτών:
• Η Honeywell ετοιμάζεται να εισαγάγει το Smart Home Security System, το οποίο είναι μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας. Είναι απλό στη ρύθμιση και επιτρέπει στους καταναλωτές να γνωρίζουν τι συμβαίνει μέσα και γύρω από τα σπίτια τους.
• Το ABB-free @ home® έχει εγκατασταθεί σε μεγάλο αριθμό ιδιωτικών κατοικιών στη Δανία.
• Η Consumer Technology Association (CTA) απένειμε τον έξυπνο θερμοστάτη GLAS της Johnson control για την αριστεία σχεδιασμού και μηχανικής με το CES Innovation Award.

Η έξυπνη οικιακή αγορά ταξινομείται με βάση την περιοχή και την εφαρμογή

Με βάση την εφαρμογή
• Έλεγχος φωτισμού • Έλεγχος
Hvac
• Ασφάλεια και έλεγχος πρόσβασης
• Έλεγχος ψυχαγωγίας
Με βάση την περιοχή
• Βόρεια Αμερική
• Λατινική Αμερική
• Ευρώπη
• Ειρηνική Ασία
• Υπόλοιπος κόσμος

Αγορά αυτής της αναφοράς:  https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100055/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *