SCADA Market Growth, Trends, Forecast και COVID-19 Impacts (2020-2028)

Η παγκόσμια αγορά SCADAΤο μέγεθος εκτιμήθηκε σε 9,2 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 13,2 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027, αναμένεται να αυξηθεί σε CAGR 7,6% από το 2020 έως το 2027. Τα συστήματα SCADA χρησιμοποιούνται για αυτοματοποίηση σε μεγάλο βαθμό από βιομηχανίες όπως η ηλεκτρική ενέργεια, το νερό & διαχείριση λυμάτων και πετρελαίου και φυσικού αερίου. Τα εποπτικά συστήματα ελέγχου και απόκτησης δεδομένων με την αποκλειστική τους δυνατότητα, όπως η λήψη δεδομένων από τις συσκευές της απομακρυσμένης περιοχής και επιτρέποντας στον κεντρικό υπολογιστή να παρακολουθεί και να ελέγχει τις διαδικασίες από μια συγκεκριμένη τοποθεσία αναμένεται να δει μια επέκταση στις εφαρμογές τους στον κλάδο. Τα συστήματα SCADA προσφέρουν μεγάλη βοήθεια ως σύστημα παρακολούθησης, με οικονομικά αποδοτικό τρόπο, αυξάνοντας έτσι την επιχειρησιακή επάρκεια της εταιρείας. Τα πλεονεκτήματα των αυτοματοποιημένων συστημάτων ελέγχου έναντι της φυσικώς ελεγχόμενης διαδικασίας περιλαμβάνουν λιγότερο χρόνο διεργασίας, αυξημένη απόδοση

Αυτή η αγορά ωθείται από ορισμένους παράγοντες, όπως η αύξηση των επενδύσεων σε υποδομές σε εκκολαπτόμενες οικονομίες, η αύξηση της απειλής του κινδύνου στον κυβερνοχώρο και η σημαντική αύξηση του αυτοματισμού των διαδικασιών σε πολλούς κλάδους της βιομηχανίας. Η πρόοδος του εποπτικού ελέγχου που βασίζεται σε σύννεφο και της απόκτησης δεδομένων και του ασύρματου αισθητήρα SCADA που βασίζεται στο δίκτυο αναμένεται να τροφοδοτήσει την αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης. Αυτή η βιομηχανία περιλαμβάνει RTU (απομακρυσμένες τερματικές μονάδες), συστήματα επικοινωνίας, HMI (ανθρώπινη διεπαφή μηχανής) και PLC (προγραμματιζόμενοι ελεγκτές λογικής).

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100520/

Η αγορά συστημάτων εποπτικού ελέγχου και απόκτησης δεδομένων αναμένεται να προβλέψει υψηλή ανάπτυξη κατά την προβλεπόμενη περίοδο λόγω του τεράστιου δυναμικού της βιομηχανίας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, των υψηλών επενδύσεων σε υποδομές για τμήματα όπως η ενέργεια (μετάδοση και διανομή), το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και το νερό & διαχείριση λυμάτων. Αυτοί είναι μερικοί από τους παράγοντες που αναμένεται να οδηγήσουν στην ανάπτυξη της αγοράς εποπτικού ελέγχου και απόκτησης δεδομένων κατά την περίοδο πρόβλεψης. Ο κίνδυνος ασφάλειας στον κυβερνοχώρο θεωρείται σημαντική πρόκληση, την οποία αντιμετωπίζει συχνά αυτή η αγορά. Η αυξανόμενη ζήτηση για αυτοματισμό σε διαφορετικά ενεργειακά τμήματα είναι ένας από τους πρωταρχικούς παράγοντες που οδηγούν αυτήν την αγορά. Τα εποπτικά συστήματα ελέγχου και απόκτησης δεδομένων χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση διαφόρων σύνθετων συστημάτων και διαδικασιών σε σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, νερό και

Η ζήτηση για συνεπή μετάδοση και διανομή ενέργειας μεταξύ διαφόρων βιομηχανιών, η αυξανόμενη ζήτηση για συστήματα SCADA στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου και η αύξηση των επενδύσεων σε υποδομές σε αυξανόμενες αγορές της Ασίας-Ειρηνικού για επαρκή εξόρυξη πετρελαίου αναμένεται να επιταχύνει την ανάπτυξη του εποπτικού ελέγχου και της απόκτησης δεδομένων αγορά συστημάτων κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Η Schneider Electric SE, η Mitsubishi Electric Corporation, η Omron Corporation, η Rockwell Automation, η Siemens AG, η Checkpoint Software Technologies Ltd., η Radiflow, η General Electric, η Yokogawa Electric Corporation, η Emerson Electric Corporation και η Honeywell Automation είναι εξέχοντα ονόματα που περιγράφονται στην έκθεση αγοράς της SCADA.

Η εφαρμογή του αυτοματισμού αυξάνεται στο APAC λόγω της αυξανόμενης ανάγκης για προϊόντα υψηλής ποιότητας, μαζί με τους αυξημένους ρυθμούς παραγωγής. Βοηθά επίσης στη μείωση του κόστους εργασίας και της ανθρώπινης παρέμβασης. Η ζήτηση για αυτοματοποίηση και οργάνωση διεργασιών είναι πολύ υψηλή στην Ασία-Ειρηνικό λόγω της αυξανόμενης επένδυσης στη μετάδοση και διανομή ενέργειας. Η Κίνα, η Ινδία και η Ιαπωνία θεωρούνται ως οι μεγαλύτερες χώρες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο APAC. Η παρουσία βασικών παικτών όπως η OMRON (Ιαπωνία) και η Yokogawa Electric (Ιαπωνία) στην περιοχή υποστηρίζει την ανάπτυξη της αγοράς.

Η αυτοματοποίηση των διαδικασιών επιτρέπει σε αυτά τα συστήματα να αποθηκεύουν ιστορικές πληροφορίες για ανάλυση τάσεων. Ανά περιοχή, αυτή η αγορά μπορεί να διαχωριστεί σε Ασία-Ειρηνικό, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και υπόλοιπο κόσμο. Τα τελευταία χρόνια, η Βόρεια Αμερική έχει το μεγαλύτερο μερίδιο όσον αφορά τα έσοδα λόγω της αξιόπιστης και αυτοσχέδιας διαχείρισης ενέργειας που συνοδεύεται από τεράστιες επενδύσεις σε τεχνολογίες. Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να συνεχίσει να κυριαρχεί στην περίοδο των προβλέψεων. Η Ευρώπη αναμένεται να είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πηγή εσόδων κατά την περίοδο των προβλέψεων λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για διαδικασίες αυτοματισμού στον τομέα πετρελαίου και φυσικού αερίου. Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να αναπτυχθεί ραγδαία κατά την προβλεπόμενη περίοδο λόγω της αύξησης των επενδύσεων που πραγματοποιούνται από κυβερνήσεις και εταιρείες σε διάφορους κλάδους για αυτοματοποίηση.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100520/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *