Manuka Honey Market Professional Survey and In-Depth Analysis Research Report Foresight to 2028

Το μέλι Manuka παράγεται κυρίως στη Νέα Ζηλανδία από τις μέλισσες. Ορίζεται επίσης ως το σκούρο μέλι που λαμβάνεται από το νέκταρ των λουλουδιών manuka. Το μέλι Manuka δρα ως γλυκαντικό του τσαγιού καθώς επίσης και έχει ορισμένες φαρμακευτικές ιδιότητες. Οι μέλισσες επικονιάζουν τον φυσικό θάμνο manuka. Αυτό το μέλι αντιμετωπίζει λοιμώξεις πληγών και άλλες καταστάσεις. Το μέλι ιατρικού βαθμού Manuka χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ελκών εκφυλισμού ή την προετοιμασία τραυμάτων για μοσχεύματα δέρματος. Οι ευρωπαϊκές μέλισσες το εξοικείωσαν με την περιοχή στον αρχικό 19ο αιώνα. Όταν οι μέλισσες γονιμοποιούν από αυτό το φυτό, το μέλι τους είναι πιο ισχυρό από το τυπικό μέλι. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση μεθυλογλυοξάλης (MGO). Επιπλέον, το μέλι manuka αποτελείται επίσης από αρκετές ενώσεις που βρίσκονται μόνο στο μέλι από τον εγγενή θάμνο manuka της Νέας Ζηλανδίας.

Στην παγκόσμια αγορά μελιού Manuka παρατηρείται σημαντική ανάπτυξη λόγω της αυξανόμενης χρήσης σε ιατρικούς σκοπούς. Επιπλέον, το αντισηπτικό συστατικό στο μέλι manuka όπως η μεθυλογλυοξάλη (MGO) δρα ως χημικό φάρμακο στη θεραπεία μολυσματικών πληγών. Το MG είναι ένα σύνθετο που βρίσκεται στους μέγιστους τύπους μελιού, αλλά συνήθως μόνο σε μικρές ποσότητες. Επιπλέον, όσο μεγαλύτερη είναι η συγκέντρωση του MG, τόσο ισχυρό είναι το αποτέλεσμα του αντιβιοτικού. Ωστόσο, η υπερβολική εμπιστοσύνη στις τοπικές μάρκες μελιού στις αναπτυσσόμενες περιοχές λειτουργεί ως εμπόδιο στην ανάπτυξη του μελιού manuka σε αυτές τις περιοχές.

Η αγορά έχει κατατμηθεί με βάση την εφαρμογή, τον τύπο και την περιοχή. Με βάση την εφαρμογή, η αγορά είναι κατακερματισμένη ως εγχώρια, νοσοκομεία και άλλα. Με βάση τον τύπο, η αγορά κατατάσσεται ως προφορική και εξωτερική. Με βάση την περιοχή, η παγκόσμια αγορά μελιού manuka μπορεί να χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική και Ασία-Ειρηνικό. Η ισχυρή ζήτηση στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς κινητήριους παράγοντες για τη συνολική ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς. Επιπλέον, αυτή η ανάπτυξη αποδίδεται στις συνεχιζόμενες εξελίξεις στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού. Επιπλέον, η απουσία αρχικών κανονισμών σε αυτές τις περιοχές σε συνδυασμό με χαμηλότερο κόστος περιβάλλοντος, υγείας και ασφάλειας ενισχύει επίσης την ανάπτυξη της αγοράς σε αυτήν την περιοχή.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100013/

Η παγκόσμια αγορά μελιού Manuka έχει κατατμηθεί

Με εφαρμογή:

• Οικιακό

• Νοσοκομείο

• Οι υπολοιποι

Ανά τύπο:

• Από το στόμα

• Εξωτερικό

Ανά περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Λατινική Αμερική

• Ευρώπη

• Μέση Ανατολή και Αφρική

• Ασία Ειρηνικού

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100013/

Οι αγορές σε διάφορες άλλες αναπτυσσόμενες οικονομίες, όπως η Βραζιλία, η Ρωσία και η Κορέα, μεταξύ άλλων αναμένεται επίσης να σημειώσουν ταχεία ανάπτυξη καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Εκτός από αυτό, η αύξηση του κατά κεφαλήν διαθέσιμου εισοδήματος και η αύξηση της παγκόσμιας οικονομίας είναι ένας άλλος βασικός παράγοντας που αναμένεται να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη των βασικών παικτών που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε μερικές από τις σημαντικές στρατηγικές της αγοράς όπως οι συγχωνεύσεις, συνεργασίες, εταιρικές σχέσεις και εξαγορές, προκειμένου να διατηρηθεί η ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Εκτός αυτού, εστιάζουν στο να κερδίσουν τους τοπικούς παίκτες για να ενισχύσουν την καλή τους θέληση, καθώς και να βελτιώσουν την εμβέλειά τους στην παγκόσμια αγορά. Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες στην παγκόσμια αγορά περιλαμβάνουν τους Comvita, Manuka Helath, Streamland, Arataki Honey, Watson & Son, Pure Honey New Zealand,

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *