Modern Diplomacy Ελληνική Έκδοση

Magnesia Chrome Bricks Market Πρόσφατες τάσεις, Αναλύσεις βιομηχανίας και Αναφορές προβλέψεων 2027

Η διάσταση της αγοράς τούβλου Magnesia χρωμίου αναμένεται να προχωρήσει με CAGR 3,1%, μέσω χωρητικότητας αξίας, καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η αγορά εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και προβλέπεται να αποκτήσει 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027. Τα βασικά στοιχεία για την αγορά τούβλων από χρώμιο Magnesia είναι η αναπτυσσόμενη ζήτηση από τη βιομηχανία σιδήρου και μετάλλων.

Οδηγός: Αύξηση της βελτίωσης των υποδομών στις αναπτυσσόμενες χώρες

Η αυξανόμενη αστικοποίηση και εκβιομηχάνιση, γενικά σε αναπτυσσόμενες οικονομίες όπως η Ινδία και η Κίνα, οδήγησε σε σημαντική χρηματοδότηση για την ανάπτυξη οικιστικών και εμπορικών κτιρίων. Σύμφωνα με την Global Construction Perspective και την Oxford Economics, η παγκόσμια κατασκευαστική αγορά θα αυξηθεί κατά 85% σε 15,55 τρισ. USD παγκοσμίως μέχρι το 2030, με τρεις διεθνείς τοποθεσίες την Κίνα, την Ινδία και τις ΗΠΑ να αντιπροσωπεύουν το 57% της παγκόσμιας ανάπτυξης.

Περιορισμός: Περιορισμοί στη χρήση τούβλου χρωμίου μαγνησίας λόγω των αναπτυσσόμενων περιβαλλοντικών ανησυχιών

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100645/

Η κατασκευαστική προσέγγιση του τούβλου χρωμίου μαγνησίας οδηγεί στην εκπομπή φυτικών σωματιδίων (PM) και επικίνδυνα αέρια όπως διοξείδιο του θείου (SO2), οξείδια του αζώτου (NOx), μονοξείδιο του άνθρακα (CO), διοξείδιο του άνθρακα (CO2), φθοριούχα, και πτητικές φυτικές ενώσεις (VOC). Διαδικασίες, όπως σύνθλιψη, λείανση, φρύξη και ξήρανση, οδηγούν στην εκπομπή PM, ενώ αέρια και VOC εκπέμπονται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας πυροδότησης και πίσσας & pitch.

Στις ΗΠΑ, οι πολιτικές σχετικά με τη διάθεση πυρίμαχων αποβλήτων και υποδείξεις που αφορούν τη χρήση πυρίμαχων ουσιών εμπνέουν την ανακύκλωση πυρίμαχων με βάση χρώμιο, οι οποίες χρησιμοποιούνται συνήθως στη βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα. Ομοίως, στην Ευρώπη, έχουν εφαρμοστεί έργα όπως το ReStaR (Επανεξέταση και βελτίωση της προσπάθειας απόδοσης προτύπων για πυρίμαχα προϊόντα), για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η ακρίβεια των σύγχρονων πυρίμαχων δοκιμαστικών απαιτήσεων στην περιοχή. Τέτοιες περιβαλλοντικές πολιτικές και περιορισμοί στη χρήση πυρίμαχων υλικών λειτουργούν ως συγκρατητικό συστατικό για την άνθηση της αγοράς τούβλων από χρώμιο μαγνησίας.

Προκλήσεις: Υπερβολική εξάρτηση από τη βιομηχανία σιδήρου και μετάλλων

Η αγορά τούβλων από χρώμιο μαγνησίας εξαρτάται αρκετά από τη βιομηχανία σιδήρου και μετάλλων, η οποία καλύπτει περίπου το 60% της παγκόσμιας αγοράς. Το μερίδιο χαλάρωσης 40% καλύπτεται από βιομηχανίες τελικής χρήσης όπως παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, τσιμέντο, γυαλί, μη σιδηρούχα μέταλλα και χημικά. Ως εκ τούτου, η πτώση του πρακτορείου σιδήρου και μετάλλων θα οδηγούσε σε επακόλουθη πτώση στην αγορά τούβλων από μαγνήσιο.

Η ζήτηση για τούβλα από χρώμιο μαγνησίας από τον εργοδότη σιδήρου και μετάλλων ήταν ασταθής τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός που επηρέασε σημαντικά την αγορά. Ακόμη και με την αυξανόμενη ζήτηση για τούβλα χρωμίου μαγνησίας από άλλες βιομηχανίες και την αποκατάσταση της παγκόσμιας οικονομικής κατάστασης, η εξάρτηση της αγοράς τούβλου από χρώμιο μαγνησίας από τη βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα αναμένεται να παραμείνει αμετάβλητη, για το σκοπό αυτό δημιουργώντας μια τεράστια ανάθεση για τη μεγέθυνση την αγορά τούβλων από χρώμιο μαγνησίας.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100645/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Exit mobile version