Liquid Malt Extracts Market COVID-19 Impact Ανταγωνιστική ανάλυση του μεγέθους κατάστασης, κορυφαίες εταιρείες, ετήσιες προβλέψεις έως το 2021-2028c

Η βύνη υποβάλλεται σε περαιτέρω επεξεργασία για να ληφθούν υγρά ή αποξηραμένα γλυκαντικά γνωστά ως εκχυλίσματα βύνης. Διαφορετικοί τύποι εκχυλισμάτων βύνης περιλαμβάνουν τυπικά εκχυλίσματα βύνης, εκχυλίσματα εξειδίκευσης και μαύρης βύνης, και εκχυλίσματα βύνης και άλλων δημητριακών Τα στάνταρ εκχυλίσματα βύνης είναι γνήσιο γλυκαντικό με βάση το άμυλο. Τα εκχυλίσματα ειδικότητας και μαύρης βύνης έχουν πολλές χρήσεις σε προϊόντα αρτοποιίας που περιλαμβάνουν ζυμώσιμο υλικό, καφέ, τρόφιμα ζύμης και για αρωματικούς παράγοντες, χρώμα, γλυκαντικό και πηγή ενζύμου. Εκχυλίσματα βύνης από κριθάρι γλυκό με γεύση και περιέχει βιταμίνη Β, αμινοξέα και εύπεπτη πρωτεΐνη. Χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο ζάχαρης σε θρεπτικά προϊόντα διατροφής και επίσης ως γλυκαντικό για τονωτικά ποτά. Το εκχύλισμα βύνης κριθαριού όταν αναμιγνύεται με λάδι από συκώτι γάδου είναι ευεργετικό για χρήση ως συμπλήρωμα διατροφής. Η κύρια ιατρική χρήση του εκχυλίσματος βύνης κριθαριού είναι για την προώθηση της υγείας του εντέρου, η οποία επιτυγχάνεται ενθαρρύνοντας τις τακτικές κινήσεις του εντέρου. Διάφορα εκχυλίσματα βύνης χρησιμοποιούνται επίσης για την παρασκευή μπύρας και επίσης για την παρασκευή ουίσκι.

Η παγκόσμια  αγορά εκχυλισμάτων βύνης  καθοδηγείται από τις διαφοροποιημένες χρήσεις υγρών βύνης στα ποτά και τη φαρμακευτική βιομηχανία. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που ενισχύουν την ανάπτυξη της αγοράς εκχυλισμάτων βύνης είναι η χρήση εκχυλισμάτων βύνης στη φαρμακευτική βιομηχανία. Η χρήση εκχυλισμάτων βύνης σε τομείς όπως η πρόληψη του καρκίνου, τα προϊόντα υγείας, η πηγή διαφόρων βιταμινών και πρωτεϊνών και σε συμπληρώματα διατροφής τροφοδοτεί το ανάπτυξη της αγοράς παγκοσμίως. Η αυξανόμενη χρήση εκχυλισμάτων βύνης σε προϊόντα αρτοποιίας και τροφίμων αναμένεται επίσης να προωθήσει την ανάπτυξη της αγοράς εκχυλισμάτων βύνης παγκοσμίως.

Η αγορά υγρών εκχυλισμάτων βύνης κατατάσσεται βάσει της πηγής, του βαθμού, της εφαρμογής και των περιοχών. Με βάση την πηγή, η αγορά εκχυλισμάτων υγρής βύνης χωρίζεται σε κριθάρι, σιτάρι, σίκαλη κ.λπ. Με βάση τοgrade, η αγορά υγρών εκχυλίσματος βύνης χωρίζεται σε Special Malt και Standard Malt. Με βάση την εφαρμογή, η αγορά εκχυλισμάτων υγρής βύνης κατατάσσεται σε τρόφιμα, αλκοολούχα ποτά, μη αλκοολούχα ποτά, φαρμακευτικά προϊόντα και άλλα.

Λήψη δείγματος PDF @:  https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100010/

Η αγορά υγρών εκχυλισμάτων βύνης αξιολογήθηκε με βάση πέντε περιοχές, δηλαδή τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Η Ασία Ειρηνικός κατέχει σημαντικό μερίδιο στην αγορά εκχυλισμάτων υγρής βύνης λόγω του ταχέως αυξανόμενου πληθυσμού και της αυξανόμενης ευαισθητοποίησης για την υγεία μεταξύ των αναπτυσσόμενων χωρών. Η ευρωπαϊκή αγορά εκχυλισμάτων βύνης αναμένεται επίσης να λάβει υψηλή ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης λόγω της χρήσης εκχυλισμάτων βύνης στην παραγωγή αλκοόλ και σε προϊόντα αρτοποιίας.

Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά εκχυλισμάτων βύνης περιλαμβάνουν τα Aociated British Foods, MuntonsIreks, Doehler, Maltexco, Brie Malt & Ingredients, Barmalt, Harboe / Barlex, The Malt Company, Northern Brewer, Malt Products, Huajia Food, PureMalt Products , Guangzhou Heliyuan Foodstuff. Οι κύριοι παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε μερικές από τις σημαντικές στρατηγικές της αγοράς, όπως εταιρικές σχέσεις, συγχωνεύσεις, συνεργασίες και εξαγορές για να διατηρήσουν τη θέση τους ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Παρομοίως, δεσμεύονται να κερδίσουν τους τοπικούς παίκτες για να υποστηρίξουν τη διανομή των προϊόντων τους και να αναπτύξουν την εμβέλειά τους στην παγκόσμια αγορά.

Αγοράστε τώρα @:  https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100010/

Η αγορά υγρών εκχυλισμάτων βύνης κατατάσσεται

Με βάση την πηγή

• Κριθάρι

• Σιτάρι

• Σίκαλη

• Οι υπολοιποι

Με βάση το βαθμό

• Ειδική βύνη

• Στάνταρ βύνη

Με βάση την εφαρμογή

• Τροφή

• Αλκοολούχα ποτά

• Μη αλκοολούχα ποτά

• Φαρμακευτικά προϊόντα

• Οι υπολοιποι.

Με βάση την περιοχή

• Βόρεια Αμερική

• Ευρώπη

• Ασία-Ειρηνικός

• Λατινική Αμερική

• Μέση Ανατολή

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *