Laparoscopic Instruments Market αξίας 22,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028 – Αποκλειστική έκθεση από Contrive Datum Insights

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς “Laparoscopic Instruments Market by Product (Laparoscope, Insufflator, Suction / Irrigation Systems, Access & Energy Devices), Application (Gynecology, General, Urology, Colorectal, Bariatric, Pediatric), End User (Hospital, ASC) – Παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από την Contrive Datum Insights, η παγκόσμια αγορά αναμένεται να φθάσει τα 22,1 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2028 από εκτιμώμενα 12,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2021, με CAGR 12,5%.

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC στο  “Laparoscopic Instruments Market”

185 – Πίνακες

55 – Φιγούρες

258 – Σελίδες

Η ανάπτυξη στην αγορά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την αυξανόμενη υιοθέτηση ελάχιστα επεμβατικών χειρουργικών επεμβάσεων έναντι ανοικτών χειρουργικών επεμβάσεων, την αυξανόμενη επικράτηση του καρκίνου του παχέος εντέρου, τον αυξανόμενο αριθμό λαπαροσκοπικών βαριατρικών διαδικασιών και τις τεχνολογικές εξελίξεις στη λαπαροσκόπηση. Από την άλλη πλευρά, οι μειωμένες πληρωμές Medicare σε παρόχους υγειονομικής περίθαλψης στις ΗΠΑ και η έλλειψη εκπαιδευμένων επαγγελματιών στη λαπαροσκόπηση αναμένεται να περιορίσει τη συνολική ανάπτυξη της αγοράς.

Η πανδημία COVID-19 είχε ως αποτέλεσμα μια παγκόσμια κρίση υγειονομικής περίθαλψης, προκαλώντας μετατόπιση στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης στις περισσότερες περιοχές. Οι χειρουργοί και οι ασθενείς που επισκέπτονται νοσοκομεία για διάφορες θεραπείες διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης COVID-19. Σύμφωνα με ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, οι επισκέψεις υγειονομικής περίθαλψης μειώθηκαν κατά περίπου 40% τις πρώτες έξι εβδομάδες της πανδημίας στις ΗΠΑ (από αρχές Μαρτίου έως μέσα Απριλίου). Ο όγκος των χειρουργικών επεμβάσεων μειώθηκε κατά περίπου 70-80% το πρώτο εξάμηνο του 2020. Αυτό επηρέασε σοβαρά τα έσοδα από την υγειονομική περίθαλψη, καθώς οι επιλεκτικές χειρουργικές επεμβάσεις αντιπροσωπεύουν περίπου το 20% των συνολικών εσόδων από την υγειονομική περίθαλψη σε χώρες όπως οι ΗΠΑ. Αυτό είχε αρνητικό αντίκτυπο στην αγορά χειρουργικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς λαπαροσκοπικών οργάνων, το 2020.

Το τμήμα ιατρικών λαπαροσκοπικών ρομπότ αναμένεται να αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς

Με βάση το προϊόν, η παγκόσμια αγορά χωρίζεται σε ιατρικά λαπαροσκοπικά ρομπότ, ενεργειακές συσκευές, αναπνευστήρες, συστήματα αναρρόφησης / άρδευσης, λαπαροσκόπια, εργαλεία χειρός, συσκευές κλεισίματος, συσκευές πρόσβασης και αξεσουάρ. Τα ιατρικά λαπαροσκοπικά ρομπότ κατέχουν το μέγιστο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς λαπαροσκοπικών οργάνων το 2020. Η αυξανόμενη υιοθέτηση λαπαροσκοπικών διαδικασιών με τη βοήθεια ρομπότ και τεχνολογικών εξελίξεων στα χειρουργικά ρομπότ συμβάλλει στο μεγάλο μερίδιο και την υψηλή ανάπτυξη αυτού του τμήματος.

Αίτημα δείγματος σελίδων: https://bit.ly/3hkccel

Το τμήμα της βαριατρικής χειρουργικής αναμένεται να αυξηθεί με τον υψηλότερο ρυθμό κατά την περίοδο πρόβλεψης

Με βάση την εφαρμογή, η παγκόσμια αγορά λαπαροσκοπικών οργάνων κατατάσσεται σε γενική χειρουργική, γυναικολογική χειρουργική, ορθοκολική χειρουργική, βαριατρική χειρουργική, ουρολογική χειρουργική και παιδιατρική χειρουργική. Η υψηλή ανάπτυξη στο τμήμα της βαριατρικής χειρουργικής μπορεί να αποδοθεί στον υψηλό επιπολασμό παχυσαρκίας και σχετιζόμενων με την παχυσαρκία διαταραχών όπως ο διαβήτης, το εγκεφαλικό επεισόδιο και η άπνοια ύπνου που έχουν αυξήσει τη ζήτηση για λαπαροσκοπικά εκτελούμενες βαριατρικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Το τμήμα του τελικού χρήστη του περιπατητικού χειρουργικού κέντρου αναμένεται να αυξηθεί σε υψηλότερο CAGR στην αγορά λαπαροσκοπικών οργάνων

Με βάση τον τελικό χρήστη, η παγκόσμια αγορά λαπαροσκοπικών οργάνων χωρίζεται σε νοσοκομεία και περιπατητικά χειρουργικά κέντρα. Η ταχεία ανάπτυξη του τμήματος του περιπατητικού χειρουργικού κέντρου μπορεί να αποδοθεί στην αυξανόμενη προτίμηση για περιπατητική φροντίδα λόγω της οικονομικής απόδοσης. Η ώθηση που προσφέρουν οι κυβερνητικοί φορείς και οι ασφαλιστικές εταιρείες για τη διεξαγωγή αυτών των διαδικασιών σε περιπατητικά χειρουργικά κέντρα είναι πιθανότερο να υποστηρίξει την ταχεία ανάπτυξη οργάνων λαπαροσκόπησης μεταξύ αυτών των τελικών χρηστών.

Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να αντιπροσωπεύει το υψηλότερο CAGR για παίκτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά λαπαροσκοπικών οργάνων

Η περιοχή της Βόρειας Αμερικής αναμένεται να καταγράψει το υψηλότερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η υψηλή ανάπτυξη της Βόρειας Αμερικής μπορεί να αποδοθεί στο ευνοϊκό σενάριο αποζημίωσης στις ΗΠΑ, στην αύξηση της συχνότητας εμφάνισης καρκίνου, στην αύξηση των επενδύσεων από νοσοκομεία για την αγορά νέων λαπαροσκοπικών οργάνων, στον αυξανόμενο αριθμό λαπαροσκοπικών διαδικασιών σε σύγκριση με τις παραδοσιακές ανοιχτές χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Βόρεια Αμερική και τεχνολογικές εξελίξεις σε λαπαροσκοπικά μέσα που εισάγονται από βασικούς παράγοντες της αγοράς σε αυτήν την περιοχή.

Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά Laparoscopic Instruments περιλαμβάνουν τις Intuitive Surgical, Inc. (US), Stryker Corporation (US), Olympus Corporation (Ιαπωνία), Karl Storz GmbH & CO. KG (Γερμανία), Medtronic PLC (Ιρλανδία), Microline Surgical, Inc. (US), B. Braun Melsungen AG (Γερμανία), SCHÖLLY Fiberoptic GmbH (Γερμανία), Optomic (Ισπανία), Victor Medical Instruments Co., Ltd (Κίνα), Peters Surgical (Γαλλία), EndoMed Systems GmbH ( Γερμανία), Becton, Dickinson and Company (US), Mindray Medical International Limited (China), CONMED Corporation (US), Richard Wolf GmbH (Γερμανία), Smith & Nephew PLC (UK), Cook Medical (US), Ethicon (ΗΠΑ , Strauss Surgical (ΗΠΑ), AMNOTEC International Medical (Γερμανία).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *