Laboratory Centrifuge Market 2021 Τάσεις, Ανάλυση, Ανάπτυξη, Ευκαιρίες, Πρόβλεψη έως το 2028

Η εργαστηριακή αγορά φυγοκεντρωτών αναμένεται να φθάσει σε CAGR 4,3%. Οι φαρμακευτικές και βιοτεχνολογικές εταιρείες, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της βιομηχανίας βιοεπιστημών, επενδύουν σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα για την ανάπτυξη πρωτοποριακών μορίων για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Επιπλέον, ο επικείμενος βράχος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας οδήγησε επίσης σε αύξηση της βιοφαρμακευτικής ερευνητικής δραστηριότητας.

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά οργάνων βιοεπιστημών αύξησαν επίσης τις επενδύσεις τους σε Ε & Α για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για την κάλυψη των ερευνητικών απαιτήσεων των φαρμακευτικών και βιοτεχνολογικών εταιρειών. Για παράδειγμα, η Thermo Fisher Scientific αύξησε τις επενδύσεις της σε Ε & Α από 692 εκατομμύρια δολάρια το 2015 σε 888 εκατομμύρια δολάρια το 2017, ενώ η Eppendorf αύξησε τις επενδύσεις της σε Ε & Α από 35,4 εκατομμύρια δολάρια το 2015 σε 41,2 εκατομμύρια δολάρια το 2017. Δεδομένου ότι οι φυγοκεντρικές συσκευές είναι απαραίτητος εξοπλισμός στην έρευνα εργαστήρια, η αύξηση των δραστηριοτήτων Ε & Α θα ενισχύσει την ανάπτυξη της αγοράς φυγοκεντρικών.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100555/

Η καινοτομία στον τομέα των εργαστηριακών φυγοκεντρωτών επικεντρώνεται κυρίως στη βελτίωση της ευκολίας, της ταχύτητας, της συμπαγείας, της ασφάλειας, της αποτελεσματικότητας και της ακρίβειας. Οι ρότορες που χρησιμοποιήθηκαν σε φυγοκεντρικές συσκευές ήταν νωρίτερα κατασκευασμένοι από εφελκυσμό χάλυβα και στη συνέχεια αντικαταστάθηκαν με κράματα αλουμινίου και τιτανίου. Οι ρότορες από ανθρακονήματα, επιπλέον, είναι πολύ ελαφρύτεροι από τους αντίστοιχους – αυτοί οι ρότορες ζυγίζουν 8 κιλά, σε αντίθεση με τους προηγούμενους ρότορες αλουμινίου 21 κιλών. Οι ίνες άνθρακα αυξάνουν την ευελιξία του ρότορα και τις καθιστούν ανθεκτικές στη χημική διάβρωση και τη δομική κόπωση. Ο ρότορας FIBERLite Fixed-Angle του Beckman Coulter (αποκτήθηκε από τον Danaher) και οι ρότορες Thermo Scientific Fiberlite, για παράδειγμα, είναι κατασκευασμένοι από ανθρακονήματα.

Διάφοροι παράγοντες, όπως η αύξηση του πληθυσμού, η κλιματική αλλαγή και η αυξανόμενη επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, έχουν αυξήσει την απειλή εμφάνισης νέων ιών και διαφόρων χρόνιων ασθενειών. Με τον αυξανόμενο επιπολασμό και τη συχνότητα εμφάνισης ασθενειών όπως ο HIV και η ηπατίτιδα, η χρήση φυγοκεντρικών ουσιών έχει αυξηθεί σημαντικά, ιδιαίτερα στις τράπεζες αίματος για τη διάγνωση ασθενειών και τον διαχωρισμό των συστατικών του αίματος. Αυτό βοηθά στην ανίχνευση των ασθενειών που αναφέρονται παραπάνω. Ως αποτέλεσμα, ο υψηλός επιπολασμός αυτών των ασθενειών θα ενισχύσει τη χρήση φυγοκεντρητών.

Τα φυγοκεντρικά έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Εάν συντηρείται και λειτουργεί σωστά, μπορεί να διαρκέσει μεταξύ 15 και 25 ετών, γεγονός που μειώνει σημαντικά την ανάγκη αντικατάστασης εξοπλισμού. Αυτά είναι όργανα μεγάλης διάρκειας και πολύ ανθεκτικά. Αυτό επηρεάζει αρνητικά την ανάγκη για καινοτομία και την ανάπτυξη αυτών των μέσων, μειώνοντας παράλληλα τις πωλήσεις και, κατά συνέπεια, τα έσοδα των παραγόντων της αγοράς.

Οι βασικοί παίκτες στην αγορά φυγοκεντρητών είναι οι Thermo Fisher Scientific Inc. (US), Danaher Corporation (US), Eppendorf AG (Γερμανία), Sigma Laborzentrifugen GmbH (Γερμανία), Andreas Hettich GmbH & Co. KG (Γερμανία), Kubota Corporation Ιαπωνία), Koki Holdings Co., Ltd. (Ιαπωνία) (προηγουμένως Hitachi Koki Co., Ltd.), QIAGEN NV (Ολλανδία), NuAire (ΗΠΑ), Sartorius (Γερμανία), HERMLE Labortechnik GmbH (Γερμανία) και Becton, Dickinson and Company (ΗΠΑ).

Γεωγραφικά, η παγκόσμια εργαστηριακή φυγοκεντρική αγορά χωρίζεται σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό, Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Οι ανεπτυγμένες περιοχές όπως η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη αντιπροσώπευαν το ηγετικό μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς εργαστηριακών φυγοκεντρωτών το 2019. Η μεγάλη βάση των βιοφαρμακευτικών βιομηχανιών και των εργαστηρίων διάγνωσης σε αυτές τις περιοχές οδήγησε στο ηγετικό μερίδιο αυτών των περιοχών. Επιπλέον, η ταχεία επέκταση και ο αυξανόμενος αριθμός εργαστηρίων διάγνωσης σε αυτές τις περιοχές θα προωθούσαν τη ζήτηση για φυγοκέντρηση εργαστηρίου κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού προβλέπεται να επεκταθεί με εκθετικό ρυθμό ανάπτυξης λόγω της ταχείας βελτίωσης των εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης σε χώρες όπως η Ινδία, η Κίνα, η Νότια Κορέα και η Μαλαισία. Η Ιαπωνία κυριάρχησε στην αγορά φυγοκεντρικών εργαστηρίων της Ασίας-Ειρηνικού, ενώ η Κίνα αναμένεται να καταγράψει εκθετικό ρυθμό ανάπτυξης κατά την περίοδο των προβλέψεων. Οι περιοχές της Λατινικής Αμερικής και της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής αναμένεται να διατηρήσουν σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100555/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *