Isononyl Acrylate Market – Ανάλυση βιομηχανίας, ευκαιρίες και προβλέψεις 2020 έως 2027 Αναπτυξιακή στρατηγική και ερευνητική μελέτη από κορυφαίες βιομηχανίες ExxonMobil Chemicals, KH Chemicals, Angene International Limited

Η αγορά ακρυλικού ισονονυλίου  είναι ένας ειδικός τύπος ακρυλικού, ο οποίος λαμβάνεται μετά την αντίδραση του ακρυλικού οξέος και της ισονονυλικής αλκοόλης. Επιπλέον, τα αποτελέσματα που βασίζονται σε άλλες εργαστηριακές πρακτικές έχουν αποδείξει ότι το ακρυλικό ισονύλιο έχει την ελάχιστη θερμοκρασία μετάπτωσης γυαλιού, μεταξύ όλων των εμπορικά διαθέσιμων ακρυλικών. Αυτή η ιδιότητα του οξικού ισονονυλίου αυξάνει τη ζήτησή της στη βιομηχανία συγκολλητικών σε διάφορες περιοχές, η οποία αναμένεται να δημιουργήσει μεγαλύτερη ζήτηση για αυτό το ακρυλικό στα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, το ακρυλικό ισονύλιο χρησιμοποιείται επίσης σε εφαρμογή χρωμάτων και επιστρώσεων λόγω των θερμικών ιδιοτήτων του όπως η χαμηλή θερμοκρασία μετάβασης γυαλιού.

Η αγορά σημειώνει ανάπτυξη λόγω της ταχείας ανάπτυξης των συγκολλητικών ισοτονυλίου στη βιομηχανία συγκολλητικών σε συνδυασμό με την επέκταση της παγκόσμιας επιχείρησης ευαίσθητων στην πίεση κόλλες. Επιπλέον, η αύξηση της χρήσης ταινιών ευαίσθητων στην πίεση, που χρησιμοποιούνται ως ταινίες κάλυψης & χαρτιού, ταινίες συσκευασίας, ταινίες υφασμάτων και αγωγών, ηλεκτρικές ταινίες και ταινίες διπλής όψης, συνέβαλε περαιτέρω στην ανάπτυξη της αγοράς. Επιπλέον, οι ευαίσθητες στην πίεση αυτοκόλλητες ετικέτες χρησιμοποιούνται σε σχεδόν κάθε κλάδο, ξεκινώντας από τα τρόφιμα και τα ποτά έως τη βιομηχανία υγείας και προσωπικής φροντίδας για την επισήμανση των συσκευασμένων προϊόντων. Ο άλλος παράγοντας που οδηγεί στην αύξηση της ανάπτυξης της αγοράς περιλαμβάνει την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για άκαμπτες κόλλες συσκευασίας.

Αυτά τα συγκολλητικά χρησιμοποιούνται γενικά σε εφαρμογές συσκευασίας στη βιομηχανία καταναλωτικών αγαθών και τροφίμων και ποτών. Εν τω μεταξύ, η βιομηχανία συσκευασμένων τροφίμων και αγαθών είναι γνωστή στις αναπτυγμένες οικονομικές χώρες της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης, η αλλαγή προς τις αγορές σούπερ μάρκετ και τα συσκευασμένα τρόφιμα εξακολουθεί να αυξάνεται στις περιοχές Ασίας-Ειρηνικού και Λατινικής Αμερικής. Δεδομένου ότι, αυτές οι περιοχές βρίσκονται ακόμη στη διαδικασία προσαρμογής του σύγχρονου δυτικού στιλ κατανάλωσης τροφίμων και άλλων προϊόντων, η ζήτηση για συσκευασία αυξάνεται σημαντικά, οδηγώντας σε επιταχυνόμενη ζήτηση για άκαμπτες κόλλες συσκευασίας και τελικά τονώνοντας τη ζήτηση προϊόντων. Ωστόσο, η παρουσία φθηνών υποκατάστατων όπως το 2ΕΗΑ, το ακρυλικό βουτύλιο, το ακρυλικό μεθύλιο και το ακρυλικό αιθύλιο αναμένεται να υπονομεύσει την ανάπτυξη της αγοράς. Επί πλέον,

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @:  https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100005/

Η αγορά έχει κατατμηθεί με βάση την εφαρμογή και την περιοχή. Με βάση την εφαρμογή, η αγορά χωρίζεται σε κόλλες και στεγανωτικά και χρώματα και επικαλύψεις. Με βάση την περιοχή, η παγκόσμια αγορά ακρυλικού ισονονυλίου μπορεί να χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική και Ασία-Ειρηνικό. Η ισχυρή ζήτηση στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για τη συνολική ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς. Επιπλέον, αυτή η ανάπτυξη οφείλεται στην ταχεία εκβιομηχάνιση και αστικοποίηση, σε συνδυασμό με την άνοδο της κατασκευαστικής βιομηχανίας, η οποία προτρέπει περαιτέρω τη ζήτηση χρωμάτων και επιχρισμάτων σε αυτήν την περιοχή. Επιπλέον, η αύξηση του καταναλωτισμού ευθύνεται επίσης για την ανάπτυξη της αγοράς προϊόντων στην περιοχή. Οι αγορές σε διάφορες άλλες αναπτυσσόμενες οικονομίες όπως η Βραζιλία, Η Ρωσία και η Κορέα, μεταξύ άλλων, αναμένεται επίσης να σημειώσουν ταχεία ανάπτυξη καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Επιπλέον, η αύξηση του κατά κεφαλήν διαθέσιμου εισοδήματος και η αύξηση της παγκόσμιας οικονομίας είναι ένας άλλος βασικός παράγοντας που αναμένεται να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς κατά τη διάρκεια της

Οι βασικοί παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε μερικές από τις σημαντικότερες στρατηγικές της αγοράς, όπως συγχωνεύσεις, συνεργασίες, συνεργασίες και εξαγορές, προκειμένου να διατηρηθούν στην ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Επιπλέον, επικεντρώνονται στην προσπάθεια να κερδίσουν τους τοπικούς παίκτες για να ενισχύσουν την καλή θέληση τους και να ενισχύσουν την εμβέλεια τους στην παγκόσμια αγορά. Μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες στην παγκόσμια αγορά περιλαμβάνουν τις ExxonMobil Chemicals, OSAKA Organic Chemical Industry Limited, KH Chemicals, Angene International Limited, BOC Sciences, Phoenix-Chem, Nitto, Arkema, BASF SE, Singapore Glacial Acrylic Pte Ltd.

Αγορά τώρα @:  https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100005/

Αγορά ακρυλικού ισονονυλίου, ανά τύπο

Ακρυλικό μεθύλιο

• Ακρυλικό αιθύλιο

• Ακρυλικό βουτύλιο

• Ακρυλικό 2-αιθυλεξύλιο

Αγορά ακρυλικού ισονονυλίου, με εφαρμογή

• Κόλλες

• Σφραγιστικά

• Χρώματα

• Επιστρώσεις

Γεωγραφικό εύρος αγοράς ακρυλικού ισονονυλίου

• Βόρεια Αμερική

o ΗΠΑ

o Καναδάς

ή Μεξικό

• Ευρώπη

Γερμανία

o ΗΒ

η Γαλλία

o Υπόλοιπη Ευρώπη

• Ασία Ειρηνικού

ή την Κίνα

o Ιαπωνία

η Ινδία

o Υπόλοιπο Ασίας-Ειρηνικού

• Ο υπόλοιπος κόσμος

o Μέση Ανατολή και Αφρική

o Λατινική Αμερική

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *