Η αστυνομία του Βερολίνου απειλεί να διαλύσει τη συνάντηση

Η αστυνομία του Βερολίνου απειλεί να διαλύσει τη συνάντηση

Η Νέα Υόρκη ελπίζει για τον Amtrak Joeridge. Ο αριθμός στην Πύλη του Βρανδεμβούργου βρίσκεται στο μεσαίο έως το ανώτερο τετραψήφιο εύρος, στο Marschallbrücke στο ανώτερο τριψήφιο εύρος, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Δεν είναι σαφές πόσα διαδηλωτές αναμένεται συνολικά. Σύμφωνα με την αστυνομία, θα μπορούσε να είναι πάνω από δέκα χιλιάδες. Υπάρχουν διατάξεις όπως η μάσκα προσώπου και η διατήρηση της απόστασής σας. Έως 2.200 αστυνομικοί είναι σε υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης από εννέα άλλες ομοσπονδιακές πολιτείες και από την ομοσπονδιακή αστυνομία.

Η αστυνομία του Βερολίνου προετοιμάζεται για μια δύσκολη αποστολή, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομικής ένωσης του Βερολίνου, Μπέντζαμιν Τζέντρο, την Τετάρτη το πρωί στο ραδιόφωνο πληροφοριών rbb.

Θα είχατε ακόμα στο μυαλό σας τις φωτογραφίες των επιδείξεων από τη Λειψία και τη Φρανκφούρτη. Είχαν δείξει πόσο γρήγορα κάτι τέτοιο μπορεί να κλιμακωθεί και πόσο γρήγορα μπορεί να είναι εκεί η αδυναμία από την αστυνομία.

“Θα είναι ένα τεράστιο καθήκον σήμερα”, δήλωσε ο Jendro. “Η συγκέντρωση για την οποία μιλάμε αυτή τη στιγμή είναι μια διαφορετική συγκέντρωση από αυτήν που συνήθως ασχολείται η αστυνομία του Βερολίνου” Δεν είναι μόνο οι δεξιοί εξτρεμιστές σε κίνηση, αλλά και άνθρωποι που έχουν υπαρξιακούς φόβους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *