Health Analytics Fraud Analytics Market για να αντικατοπτρίζει την εντυπωσιακή ανάπτυξη στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης

Η αγορά αναλυτικών στοιχείων για την απάτη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης αναμένεται να φθάσει τα 5,96 δισεκατομμύρια USD έως το 2027 από 1,2 δισεκατομμύρια USD το 2020, με CAGR 25,7%. Η ανάπτυξη της αγοράς μπορεί να αποδοθεί στον μεγάλο αριθμό δόλιων δραστηριοτήτων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. ο αυξανόμενος αριθμός ασθενών που αναζητούν ασφάλιση υγείας · υψηλές αποδόσεις επενδύσεων · και αυξανόμενες απάτες που σχετίζονται με αξιώσεις φαρμακείων. Ωστόσο, η έλλειψη ειδικευμένου προσωπικού είναι πιθανό να περιορίσει την ανάπτυξη αυτής της αγοράς.

Η απάτη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης ορίζεται ως εγκληματική εξαπάτηση που προορίζεται να οδηγήσει σε οικονομικό κέρδος κατά την παρασκευή ναρκωτικών, την ποιότητα του προϊόντος, την ιατρική πρακτική και την ασφάλιση υγείας. Η πρακτική απάτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης περιλαμβάνει σχέδια υγειονομικής περίθαλψης της κυβέρνησης, παραχάραξη ασφαλιστικής εταιρείας, εταιρείας και καταναλωτικού κόμματος κ.λπ.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100453/

Η απάτη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης είναι δύσκολο να εντοπιστεί και είναι γενικά απαρατήρητη, επομένως είναι απαραίτητη η ανίχνευση τέτοιων δόλιων ισχυρισμών, καθώς αυξάνουν το βάρος για την κοινωνία. Η χρήση της λύσης εντοπισμού απάτης επιτρέπει στις εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης στη λογιστική και τον έλεγχο με προβλέψεις μεθοδολογιών δεδομένων. Ο προσεκτικός έλεγχος λογαριασμού μπορεί να αποκαλύψει ύποπτους παρόχους και κατόχους συμβολαίων και να εντοπίσει πιθανές δόλιες περιπτώσεις προτού συμβεί.

Μεγάλος αριθμός δόλιων δραστηριοτήτων στην υγειονομική περίθαλψη, αυξανόμενος αριθμός ασθενών που επιλέγουν ασφάλιση υγείας, μοντέλο επανεξέτασης προπληρωμής, αυξανόμενη πίεση απάτης και κατάχρησης στις δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης αναμένεται να οδηγήσει στην ανάπτυξη της αγοράς. Επιπλέον, η αυξανόμενη υιοθέτηση αναλυτικών στοιχείων που βασίζονται σε σύννεφο, η εμφάνιση κοινωνικών μέσων και ο αντίκτυπός της στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης, η τεχνητή νοημοσύνη (AI) στην ανίχνευση απάτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης αναμένεται να προσφέρει ευκαιρία για την ανάπτυξη της αγοράς ανίχνευσης απάτης στον τομέα της υγείας κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Οι διακεκριμένοι παίκτες στην παγκόσμια αγορά ανίχνευσης απάτης στην υγειονομική περίθαλψη είναι οι International Business Machines Corporation (IBM), UNITEDHEALTH, SAS Institute Inc., FAIR ISAAC Corporation, McKesson Corporation, EXLSERVICE Holdings, Inc., DXC Technology Company, LEXISNEXIS, COTIVITI INC., WIPRO LIMITED και CGI INC. Οι παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά ανίχνευσης απάτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης επικεντρώνονται στις εκκινήσεις προϊόντων, καθώς και στην επέκταση των παγκόσμιων αποτυπωμάτων τους εισέρχονται σε ανεκμετάλλευτες αγορές.

Γεωγραφικά, η παγκόσμια αγορά αναλύσεων απάτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης χωρίζεται σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό, Λατινική Αμερική και Μέση Ανατολή και Αφρική. Η Βόρεια Αμερική αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς το 2019. Το υψηλό μερίδιο της αγοράς της Βόρειας Αμερικής αποδίδεται στον μεγάλο αριθμό ατόμων που έχουν ασφάλιση υγείας, αυξανόμενη απάτη στην υγειονομική περίθαλψη, ευνοϊκές κυβερνητικές πρωτοβουλίες κατά της απάτης, την πίεση για μείωση του κόστους της υγειονομικής περίθαλψης , τεχνολογικές εξελίξεις και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα προϊόντων και υπηρεσιών σε αυτήν την περιοχή. Επιπλέον, η πλειοψηφία των κορυφαίων παικτών στην αγορά ανίχνευσης απάτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης έχει την έδρα της στη Βόρεια Αμερική.

Η Ευρώπη κατείχε το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς λόγω της υψηλής υιοθέτησης της ανίχνευσης απάτης στην υγειονομική περίθαλψη από τους ιδιωτικούς ασφαλιστές. Η περιοχή της Ευρώπης χωρίζεται περαιτέρω σε Δυτική Ευρώπη και Ανατολική Ευρώπη. Η Δυτική Ευρώπη, με βάση τις χώρες, χωρίστηκε σε Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και την υπόλοιπη Δυτική Ευρώπη.

Η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού έχει κατηγοριοποιηθεί ως Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία και η υπόλοιπη Ασία-Ειρηνικός. Κατέχει την τρίτη μεγαλύτερη θέση στην αγορά ανίχνευσης απάτης στον τομέα της υγείας. Η Μέση Ανατολή και η Αφρική αναμένεται να σημειώσουν αξιοσημείωτη ανάπτυξη λόγω των εξελίξεων στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, όπως νοσοκομεία, κλινικές και άλλα.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100453/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *