Golf Club Market 2021 Μέγεθος βιομηχανίας, ανάπτυξη, έσοδα, παγκόσμιες στατιστικές και προβλέψεις έως το 2028

αγορά γκολφ κλαμπΤο μέγεθος εκτιμήθηκε σε 3,75 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 4,42 δισεκατομμύρια δολάρια με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 2,4% από το 2020 έως το 2027. Η αγορά καθοδηγείται κυρίως από την αυξανόμενη δημοτικότητα και την υιοθέτηση του γκολφ ως ενεργού αθλητισμού . Επιπλέον, τα premium θέρετρα και τα ξενοδοχεία ενσωματώνουν αθλητικές δραστηριότητες στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας τους, καθώς το γκολφ είναι ένα από αυτά. Η καθιέρωση μικροσκοπικών γηπέδων γκολφ για την αύξηση της εισροής των πελατών και την επικύρωσή του ως υγιούς δραστηριότητας αναψυχής συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων γκολφ κλαμπ. Σύμφωνα με μια έκθεση του Εθνικού Ιδρύματος Γκολφ (NGF), το 2015, ο αριθμός των νέων παικτών γκολφ αυξήθηκε σε περίπου 2,5 εκατομμύρια, σχεδόν 14,0% αύξηση. Αυτός ο αριθμός ήταν υψηλός όλων των εποχών,σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 2,4 εκατομμυρίων το 2000 όταν ο Tiger Woods ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του.

Οι περισσότεροι χιλιετίες θεωρούν το γκολφ ένα παιχνίδι για την ελίτ, και ως εκ τούτου εξακολουθεί να θεωρείται ένα πολύ παραδοσιακό και επίσημο άθλημα, το οποίο δεν ταιριάζει με τη χιλιετή νοοτροπία. Για να διατηρηθεί ζωντανό το πνεύμα του γκολφ, είναι ανάγκη της ώρας να επαναφέρουμε αυτό το παιχνίδι ως παιχνίδι για όλους. Έχοντας κατά νου αυτήν τη βασική προσέγγιση, η εταιρεία αθλητικής ψυχαγωγίας Topgolf έχει κάνει μερικές φιλικές προς τη χιλιετία καινοτομίες και εισήγαγε μια πλατφόρμα για να προσελκύσει πολλούς καταναλωτές κάνοντας το γκολφ πιο διασκεδαστικό και συναρπαστικό.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100450/

Όσον αφορά τα έσοδα, τα γκολφ κλαμπ που χρησιμοποιούνται για αναψυχή κυριάρχησαν στην αγορά με μερίδιο 80,3% το 2019. Αυτό αποδίδεται στην αυξανόμενη δημοτικότητα αυτού του αθλητισμού λόγω της διαθεσιμότητας γηπέδων γκολφ στις περισσότερες πόλεις και κωμοπόλεις σε όλο τον κόσμο. Ο τουρισμός γκολφ κερδίζει μεγάλη έλξη μεταξύ των ενθουσιωδών και ένας αριθμός ατόμων ταξιδεύουν σε συγκεκριμένους προορισμούς με μοναδικό σκοπό να παίξουν γκολφ. Η Σκωτία, για παράδειγμα, είναι ένα εξαιρετικό μέρος διακοπών που προσφέρει επίσης γήπεδα παικτών αιώνων και μια αίσθηση της ιστορίας που παίζει σε αυτούς τους αρχαίους χώρους. Η ανάπτυξη και η επέκταση των γηπέδων γκολφ, καθώς και οι αυξανόμενες κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την προώθηση του τουρισμού γκολφ, έχουν διαδώσει αυτό το άθλημα, αυξάνοντας έτσι τη ζήτηση για τον σχετικό εξοπλισμό του, όπως ο εξοπλισμός γκολφ.

Όσον αφορά τα έσοδα, οι λιανοπωλητές αθλητικών ειδών κυριάρχησαν στην αγορά με μερίδιο 47,2% το 2019. Υπήρξε αυξανόμενη προτίμηση των καταναλωτών για κλαμπ γκολφ υψηλού επιπέδου, τα οποία πωλούνται γενικά σε καταστήματα λιανικής αθλητικών ειδών. Αυτά τα καταστήματα προσφέρουν μια πλούσια εμπειρία αγορών και διευκολύνουν τους καταναλωτές να κατανοήσουν τις προδιαγραφές και την ποιότητα των γκολφ κλαμπ. Αυτά τα καταστήματα λιανικής βρίσκονται συνήθως στα γήπεδα γκολφ, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή ορατότητα και δημιουργώντας μέγιστα έσοδα. Επιπλέον, οι εκπτώσεις προσφέρονται συχνά κατά τη συμμετοχή στο κλαμπ, γεγονός που οδηγεί περαιτέρω στην απόφαση αγοράς των καταναλωτών. Όσον αφορά την προτίμηση επωνυμίας, οι καταναλωτές έχουν δείξει μια αυξημένη προτίμηση για τα Callaway Golf, Titleist, Wilson, TaylorMade και άλλες αξιόπιστες μάρκες.

Η αγορά του γκολφ κλαμπ διαχωρίζεται με βάση την εφαρμογή, το κανάλι διανομής και την περιοχή. Με εφαρμογή, η αγορά χωρίζεται σε Leisure, Professional. Με το κανάλι διανομής η αγορά χωρίζεται σε καταστήματα λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών, διαδικτυακά, πολυκαταστήματα και εκπτωτικά καταστήματα.

Η Βόρεια Αμερική κυριάρχησε στην αγορά γκολφ κλαμπ με μερίδιο 45,3% το 2019. Σύμφωνα με την Ε & Α, στη Βόρεια Αμερική, το 77,0% των εγκαταστάσεων γκολφ είναι ανοιχτό σε παίκτες γκολφ με αμοιβή σε κάθε γύρο, σε αντίθεση με το σενάριο ιδιωτικά εγκαταστάσεις και κλαμπ. Αυτό, με τη σειρά του, αυξάνει τον αριθμό των συμμετεχόντων, αυξάνοντας έτσι το πεδίο του εξοπλισμού γκολφ, όπως τα κλαμπ, στην περιοχή. Σύμφωνα με το Εθνικό Ίδρυμα Γκολφ, το 2018, 33,5 εκατομμύρια Αμερικανοί ηλικίας 6+ έχουν παίξει γκολφ τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Η Ασία Ειρηνικού αναμένεται να καταγράψει το ταχύτερο CAGR 3,3% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Το Asia Pacific προσφέρει ισχυρές δυνατότητες ανάπτυξης για γκολφ κλαμπ λόγω της αύξησης του πληθυσμού που παίζει γκολφ και του αυξανόμενου διαθέσιμου εισοδήματος του μεσαίου πληθυσμού. Οι πωλήσεις εξοπλισμού γκολφ καθοδηγούνται κυρίως από τον αυξανόμενο αριθμό τουρνουά γκολφ και τον αυξανόμενο αριθμό συμμετεχόντων. Ενώ το άθλημα παίζεται πιο συχνά από τους άνδρες, ο αριθμός των γυναικών παικτών γκολφ έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με το HSBC Golf Report, η Ασία κατέχει τον υψηλότερο αριθμό γυναικών παικτών γκολφ σε όλο τον κόσμο, όπου 6 στους 10 κορυφαίους παίκτες προέρχονται από την Ασία.

Callaway Golf Company; Acushnet Holdings Corp .; PING; Sumitomo Rubber Industries, Ltd.; TAYLORMADE GOLF ΕΤΑΙΡΕΙΑ, INC .; MIZUNO Corporation; Amer Sports; Bridgestone Corporation; Στούντιο Β; Ben Hogan Golf Equipment Company.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100450/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *