Global Process Automation & Instrumentation Market SWOT Analysis, Βασικοί δείκτες, Πρόβλεψη 2027: ABB, Emerson Electric, Honeywell International

Η αυτοματοποίηση της διαδικασίας και η αγορά οργάνων εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 67,4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και προβλέπεται να φτάσει τα 76,8 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, με CAGR 2,6%. Η διαδικασία αυτοματισμού και οργάνων (SDP) προσομοιώνει τη διαδικασία των ανθρώπινων σκέψεων σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μοντέλο. Πρόκειται για μια τεχνολογία αυτομάθησης που χρησιμοποιεί τις χειρονομίες, την αναγνώριση προτύπων, την εξόρυξη δεδομένων και την Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας (NLP) για να ενεργεί σαν ανθρώπινος εγκέφαλος. Οι βιομηχανίες χρησιμοποιούν τη διαδικασία αυτοματισμού και οργάνων με μεγάλη ανάλυση δεδομένων για να έχουν την καλύτερη και ακριβή απόδοση.

Οι κύριοι παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη της αυτοματοποίησης της διαδικασίας και της αγοράς οργάνων είναι η αύξηση της υιοθέτησης της τεχνολογίας IoT σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς, η αυξανόμενη αυστηρή ρύθμιση και συμμόρφωση στις βιομηχανίες διεργασιών και ο αυτοσχεδιασμός της αποδοτικότητας παραγωγής και η ελαχιστοποίηση του λειτουργικού κόστους. Ωστόσο, πτυχές όπως το ποσοστό αστοχίας του οργάνου, η ευπάθεια του σπασίματος του οργάνου είναι υψηλή κατά την κρίσιμη κατάσταση λειτουργίας και την αβεβαιότητα της βλάβης.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που περιορίζουν την ανάπτυξη της αγοράς αυτοματισμού και οργάνων είναι η υψηλή αρχική επένδυση για λύσεις και συσκευές. Απαιτούνται υψηλές επενδύσεις για λύσεις όπως MES και συσκευές όπως αναλυτές διεργασιών, πομποί και βαλβίδες ελέγχου. Για παράδειγμα, η εγκατάσταση MES σε μια τοποθεσία παραγωγής περιλαμβάνει διάφορα στάδια, όπως απόκτηση, προσαρμογή, εφαρμογή, εκτέλεση και διαβούλευση. Αυτό στη συνέχεια αυξάνει το συνολικό κόστος, αυξάνοντας έτσι τα λειτουργικά έξοδα του ιστότοπου.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100497/

Τα βιομηχανικά ατυχήματα έχουν ως αποτέλεσμα μεγάλες απώλειες όσον αφορά τραυματισμούς ή θάνατο και απώλεια παραγωγής Οι πλατφόρμες πετρελαίου και φυσικού αερίου βρίσκονται γενικά σε δύσκολες συνθήκες, οι οποίες απαιτούν έναν αυτοματοποιημένο μηχανισμό ασφάλειας και προστασίας για την προστασία από κάθε τρομοκρατική επίθεση, κλοπή και ατυχήματα, καθώς και δυσλειτουργία του εξοπλισμού. Η αυτοματοποίηση της διαδικασίας και τα όργανα μπορούν να χειριστούν και να ελέγξουν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς και να ελέγξουν σύνθετες διαδικασίες.

Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι ένα προληπτικό και υποχρεωτικό μέτρο που ακολουθείται για τον περιορισμό της επιδημίας. Η κοινωνική αποστασιοποίηση υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι πρέπει να παραμένουν στο σπίτι απομονωμένοι και να αποφεύγουν τη συγκέντρωση σε μια ομάδα για να αποτρέψουν την εξάπλωση της κοινότητας. Οι εργαζόμενοι σε εργοστάσια παραγωγής ακολουθούν επίσης αυτά τα μέτρα. Αυτά τα μέτρα περιορίζουν την παρουσία εργαζομένων στον όροφο του καταστήματος, μειώνοντας έτσι τις κατασκευαστικές εργασίες. Ορισμένες εταιρείες έχουν σταματήσει εντελώς τις κατασκευαστικές εργασίες, γεγονός που έχει διαταράξει την αλυσίδα εφοδιασμού. Κοινωνική απόσταση παρατηρείται επίσης σε άλλα μέρη του κατασκευαστικού οικοσυστήματος, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών. Η παροχή βασικών κατασκευαστικών εξαρτημάτων και πρώτων υλών σε περιοχές όπου έχουν γίνει πλήρες κλείδωμα και στεγανοποίηση έχει γίνει δύσκολη. Αυτό ανεβάζει περαιτέρω τις εμπορικές δραστηριότητες,

Μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες στην παγκόσμια αγορά αυτοματισμού και οργάνων: ABB Ltd. (Ελβετία), Emerson Electric Co. (US), General Electric Co. (US), Honeywell International, Inc. (US), Mitsubishi Electric Corporation ( Japan), Rockwell Automation, Inc. (US), Schneider Electric SE (Γαλλία), Siemens AG (Γερμανία), Yokogawa Electric Corporation (Ιαπωνία) και Metso Corporation (Φινλανδία).

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100497/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *