Global Medical Thermometer Market Trajectory & Analytics 2021-2028 – Αναδείχθηκε ως ένα από τα προϊόντα που αγοράζονται συχνότερα εν μέσω COVID-19

Τα υπέρυθρα θερμόμετρα για αγορά κλινικής χρήσηςθα καταγράψει ένα CAGR 11,1% ως προς τα έσοδα, το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς θα φθάσει τα 99,8 εκατομμύρια δολάρια έως το 2027, από 69 εκατομμύρια δολάρια το 2020. Οι βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν τεράστια αύξηση της ζήτησης για μια αγορά θερμομέτρων υπέρυθρων λόγω του Covid -19 και επίσης να ωθήσει τα παγκόσμια επίπεδα δαπανών για υγειονομική περίθαλψη σε αδιανόητα όρια. Σε μια προσπάθεια περιορισμού του εξαιρετικά μεταδοτικού ιού, η παρακολούθηση της θερμοκρασίας έχει καταστεί ουσιαστικό στοιχείο σε δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών κέντρων, αεροδρομίων, γραφείων, σχολείων, αυξάνοντας έτσι τη ζήτηση για θερμόμετρα χωρίς επαφή. Η αγορά είναι κατακερματισμένη, με βάση τον τύπο προϊόντος, τον τελικό χρήστη και την περιοχή. Οι βασικοί παίκτες στην παγκόσμια αγορά θερμομέτρων υπέρυθρων είναι οι Contec, Braun, Omron, Vivehealth, Microlife, Hartmann και ούτω καθεξής. Στο κτηνιατρικό τμήμα, οι κύριοι παίκτες είναι οι Mediaid, Bioseb, Greatfarm, iSnow Med,

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100330/

Η μέτρηση της θερμοκρασίας ενός ατόμου μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Μία μέθοδος για τη μέτρηση της θερμοκρασίας της επιφάνειας ενός ατόμου είναι με τη χρήση θερμομέτρων υπερύθρων χωρίς επαφή (NCITs). Τα NCITs μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του κινδύνου διασταυρούμενης μόλυνσης και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εξάπλωσης νόσων. Αν και συνήθως οι 98,6 ° F (37,0 ° C) θεωρούνται «φυσιολογική» θερμοκρασία, ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι η «κανονική» θερμοκρασία του σώματος μπορεί να είναι σε ευρεία κλίμακα, από 97 ° F (36,1 ° C) έως 99 ° F (37,2 ° C). Πριν από τη χρήση των NCITs, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα οφέλη, τους περιορισμούς και τη σωστή χρήση αυτών των θερμομέτρων. Η ακατάλληλη χρήση των NCIT μπορεί να οδηγήσει σε ανακριβείς μετρήσεις της θερμοκρασίας. Αυτά τα θερμόμετρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μέτρηση της θερμοκρασίας τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100330/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *