Global Healthcare Intelligent Virtual Assistant Market για την επίτευξη μεγαλύτερων εσόδων κατά την περίοδο πρόβλεψης 2021-2028

Η αγορά εικονικών βοηθών υγειονομικής περίθαλψης προβλέπεται να φτάσει τα 2498,08 εκατομμύρια δολάρια έως το 2027 από 648,26 εκατομμύρια δολάρια το 2020, με CAGR 21,3%. Οι εικονικοί βοηθοί που αναφέρονται επίσης ως ψηφιακός βοηθός ή βοηθός AI είναι ένα πρόγραμμα εφαρμογής που κατανοεί τις φωνητικές εντολές της φυσικής γλώσσας από ο χρήστης και ολοκληρώνει την εργασία ή είναι ένας τύπος πράκτορα λογισμικού που έχει τη δυνατότητα να εκτελεί εργασίες βάσει ερωτήσεων ή εντολών για ένα άτομο. Αυτοί οι εικονικοί βοηθοί που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης αναφέρονται ως εικονικοί βοηθοί υγειονομικής περίθαλψης που βοηθούν στην αύξηση της εμπλοκής των ασθενών σε υψηλό επίπεδο. Αυτοί οι βοηθοί βοηθούν στην ενίσχυση των διαδικασιών υγειονομικής περίθαλψης και βοηθούν επίσης τους οργανισμούς στη συλλογή ιστορικού για την υγεία του ασθενούς, δημογραφικές πληροφορίες, λεπτομέρειες σχετικά με την ασφάλιση,

Οι παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για την προώθηση της ανάπτυξης των παγκόσμιων εικονικών βοηθών υγειονομικής περίθαλψης περιλαμβάνουν την αυξανόμενη διείσδυση συσκευών Διαδικτύου και Smartphone, την αύξηση των περιστατικών χρόνιων διαταραχών και την αυξανόμενη χρήση σε εφαρμογές υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και την ανάγκη μείωσης του αριθμού των ιατρικών σφαλμάτων και κόστους της υγειονομικής περίθαλψης.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100455/

Η αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, η έλλειψη επαγγελματιών στον τομέα της υγείας και η αύξηση των τεχνολογικών εξελίξεων σε συνδυασμό με την εστίαση στην κατασκευή πολυγλωσσικής υποστήριξης στα εργαλεία εικονικών βοηθών ενισχύουν την ανάπτυξη της αγοράς εικονικών βοηθών κατά την περίοδο πρόβλεψης. Οι παράγοντες που παρεμποδίζουν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς εικονικού βοηθού περιλαμβάνουν την έλλειψη ευαισθητοποίησης των επαγγελματιών στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και ανησυχίες για το απόρρητο των δεδομένων.

Οι έξυπνοι εικονικοί βοηθοί, λόγω της ικανότητάς τους να ακούνε τις ερωτήσεις των καταναλωτών και να ανταποκρίνονται ανάλογα, καθιστούν τις καθημερινές εργασίες πιο βολικές. Για παράδειγμα, οι εικονικοί βοηθοί βοηθούν τους χρήστες με βοήθεια να αγοράσουν ένα προϊόν ή υπηρεσίες και να μειώσουν τους χρόνους αναμονής από μια κλήση για εξυπηρέτηση πελατών. Επιπλέον, οι δυνατότητες ενός εικονικού βοηθού μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορους κλάδους, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία των πελατών στον συγκεκριμένο κλάδο.

Για παράδειγμα, στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και της ασφάλισης, ένας IVA μπορεί δυνητικά να εξαλείψει την περίοδο αναμονής για έναν πελάτη στην ουρά ή να αναζητήσει ιστότοπους για ερωτήσεις. Με τη βοήθεια εικονικών βοηθών, οι πελάτες μπορούν να βρουν ιατρείο, να συμπληρώσουν και να συμπληρώσουν μια συνταγή και να λάβουν υπενθυμίσεις πληρωμής. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν από τη IVA τη διαδικασία εγγραφής σε νέο ή διαφορετικό ασφαλιστικό πρόγραμμα ή να ενημερώσουν σχετικά με την κάλυψή τους.

Διακεκριμένοι παίκτες στην αγορά εικονικών βοηθών υγειονομικής περίθαλψης είναι οι Nuance Communications Inc. (ΗΠΑ), Microsoft (ΗΠΑ), Amazon (ΗΠΑ), Infermedica (Πολωνία), Sensly (ΗΠΑ), eGain Corporation (ΗΠΑ), Kognito Solutions LLC (ΗΠΑ), Verint Systems Inc. (US), HealthTap Inc. (US) και Babylon Healthcare Services Ltd (ΗΒ).

Η αγορά των ΗΠΑ εκτιμάται ότι θα φθάσει τα xx εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2025. Η υψηλή χρήση έξυπνων τηλεφώνων, η χρήση εφαρμογών υγείας και η ταχεία υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών θα οδηγήσουν την αγορά στις ΗΠΑ. Οι εξελίξεις στην τεχνολογία τηλεπικοινωνιών και η ανεπτυγμένη υποδομή για τη χρήση έξυπνων εικονικών βοηθών υγείας οι ΗΠΑ θα ενισχύσουν την περιφερειακή ανάπτυξη σε προβλέψιμα χρόνια.

Η αγορά έξυπνου εικονικού βοηθού υγείας στην Ινδία προβλέπεται να επεκταθεί με CAGR xx% σε όλο το χρονικό πλαίσιο της πρόβλεψης. Η αύξηση της διείσδυσης των χρόνιων παθήσεων είναι η περιοχή και η ανάγκη για καλύτερη διαχείριση ασθενειών θα αυξήσει την περιφερειακή ανάπτυξη. Αυτοί οι εικονικοί βοηθοί βρίσκουν τη χρήση τους σε εφαρμογές εξυπηρέτησης πελατών που σχετίζονται με τη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης. Οι ευνοϊκές κυβερνητικές πολιτικές και η αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος θα ενισχύσουν την ανάπτυξη του κλάδου.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100455/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *