Global Fuel Cells Market Trajectory & Analytics, 2021-2028 – Οι αναπτυσσόμενες οικονομίες αναδύονται ως πολλά υποσχόμενες περιοχές για υιοθέτηση κυψελών καυσίμου

Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς κυψελών καυσίμου αναμένεται να φθάσει τα 1185 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027 από εκτιμώμενη αξία 263 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020, αυξάνοντας με CAGR 26,4% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Οι κυψέλες καυσίμου υδρογόνου είναι μια συσκευή που αλλάζει πέρα ​​από το υδρογόνο και το οξυγόνο σε νερό και στη διαδικασία παράγει ηλεκτρική ενέργεια. Ένας από τους βασικούς παράγοντες που οδηγούν την ανάπτυξη είναι η αυξανόμενη ζήτηση για μη συμβατικές πηγές ενέργειας. Η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και η αύξηση των συμπράξεων ιδιωτικού-δημόσιου τομέα είναι άλλοι παράγοντες που αναμένεται να ενισχύσουν τη ζήτηση. Η αύξηση των κυβερνητικών πρωτοβουλιών και επιδοτήσεων για την κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων κυψελών καυσίμου με σκοπό τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα αναμένεται να οδηγήσει στο μέγεθος της αγοράς κυψελών καυσίμου υδρογόνου.

Αυτή η αγορά αποτελείται από μερικούς κορυφαίους παίκτες, όπως Ballard Power Systems, Hydrogenic, Fuel Cell Energy, Intelligent Energy, SFC Energy και Plug Power, λόγω του πλεονεκτήματος των τεχνολογικών λύσεων υψηλού επιπέδου. Οι άλλοι παίκτες της αγοράς περιλαμβάνουν την Toshiba Energy Systems & Solution Corporation, την Mitsubishi Hitachi Power Systems, την Aisin Seiki Co., την Bloom Energy, την Ceres Power, την Kyocera, την SOLID power, την Doosan Fuel Cell America, το Horizon Fuel cell, την Altergy, Nuvera, την AFC Energy , Microrganic Technologies, Sainergy και Arcola Energy Ltd.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100340/

Η Ασία-Ειρηνικός κυριαρχεί στη βιομηχανία κυψελών καυσίμου υδρογόνου λόγω της αυξανόμενης ζήτησης από εφαρμογές όπως ο τομέας των μεταφορών και των μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων λόγω των υψηλών επενδύσεων. Η ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων κυψελών καυσίμου είναι πιθανό να αυξηθεί σε άλλες πόλεις της Κίνας στο εγγύς μέλλον. Το 2019, η μητροπολιτική κυβέρνηση του Τόκιο (TMG’s) έχει προγραμματίσει να τροφοδοτήσει αρκετές επιχειρήσεις το 2020 στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο, χρησιμοποιώντας τεχνολογία κυψελών καυσίμου. Αυτό έχει δημιουργήσει πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες για τις κορυφαίες 10 εταιρείες κυψελών καυσίμου υδρογόνου. Το 2018, η Panasonic Corporation έχει προγραμματίσει να εμπορευματοποιήσει τις γεννήτριες κυψελών καυσίμου υδρογόνου έως το 2021. Επί του παρόντος, η Ιαπωνία διαθέτει περίπου 100 σταθμούς τροφοδοσίας που επιδοτούνται από την κυβέρνηση με συνεχή επιχειρησιακή υποστήριξη από κατασκευαστές όπως η Toyota.

Λαμβάνοντας υπόψη τους παράγοντες όπως προαναφέρθηκαν, η αγορά κυψελών καυσίμου υδρογόνου ανακαλύπτει διάφορες ευκαιρίες και αναμένεται να αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια. Αυτό δημιουργεί ευκαιρίες για κυψέλες καυσίμου υδρογόνου.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100340/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *