Feminine Wipes Market Μέγεθος 1,39 δισεκατομμυρίων ευρώ έως το 2027 CAGR: 5,1%: Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Η παγκόσμια αγορά για τα γυναικεία μαντηλάκιατο μέγεθος εκτιμήθηκε σε 1,39 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 2,01 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027 με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 5,1% από το 2020 έως το 2027. Βελτίωση των επιπέδων γυναικείας εκπαίδευσης, αύξηση των διαθέσιμων εισοδημάτων και αύξηση της ζήτησης για βολικό και τα διακριτικά προϊόντα οικείας φροντίδας είναι μερικοί από τους εξέχοντες παράγοντες που συμβάλλουν στη ζήτηση προϊόντων παγκοσμίως. Τα γυναικεία μαντηλάκια αναφέρονται σε υφάσματα / μαντηλάκια που προορίζονται να καθαρίσουν την κολπική περιοχή. Ενώ άλλα προϊόντα οικείας φροντίδας, όπως σερβιέτες, χρησιμοποιούνται συνήθως κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, τα γυναικεία μαντηλάκια διατίθενται στην αγορά ως ιδανικά για καθημερινή / καθημερινή χρήση. Το διαδικτυακό τμήμα αναμένεται να εμφανιστεί ως το πιο δημοφιλές κανάλι διανομής στο εγγύς μέλλον. Η πανδημία COVID-19 δημιούργησε πρωτοφανείς ευκαιρίες αγοράς για όλους τους συμμετέχοντες στη βιομηχανία,

Τα τμήματα των σούπερ μάρκετ και των υπεραγορών οδήγησαν την αγορά και αντιπροσώπευαν το μερίδιο 37,2% των παγκόσμιων εσόδων το 2019. Αυτό το κανάλι προσφέρει στους καταναλωτές ένα ευρύ φάσμα προϊόντων (επωνυμίες), ενώ τους επιτρέπει επίσης να επαληθεύουν το προϊόν φυσικά. Η πανδημία COVID-19 ανάγκασε μερικές από τις πιο σημαντικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ και υπεραγορών παγκοσμίως να κλείσουν τις επιχειρήσεις. Τέτοιοι παράγοντες είναι πιθανό να συμβάλουν στην ανάπτυξη του διαδικτυακού τμήματος στο άμεσο μέλλον.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100487/

Το διαδικτυακό τμήμα είναι πιθανό να επεκταθεί στο ταχύτερο CAGR κατά την περίοδο πρόβλεψης. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναμένεται να βοηθήσουν στην υποστήριξη της ανάπτυξης σχετικά μικρών, premium βιολογικών εμπορικών σημάτων καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Αυτές οι μικρότερες μάρκες αναμένεται να αξιοποιήσουν ιστολόγια εταιρειών και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για να εκπαιδεύσουν τους καταναλωτές σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τη χρήση προϊόντων.

Η αγορά γυναικείων σκουπιδιών χωρίζεται με βάση το κανάλι διανομής και την περιοχή. Με βάση το κανάλι διανομής Σούπερ μάρκετ και υπεραγορές, πολυκαταστήματα, φαρμακεία και φαρμακεία, online, άλλα

Η Ασία-Ειρηνικός εμφανίστηκε ως η μεγαλύτερη περιφερειακή αγορά για γυναικεία μαντηλάκια το 2019 και αντιπροσώπευε το 34,2% των συνολικών εσόδων. Η Κίνα και η Ινδία είναι οι πιο σημαντικές αγορές στην Ασία-Ειρηνικό. Διάφορες εκστρατείες υγείας και υγιεινής που πραγματοποιήθηκαν σε χώρους εργασίας, πανεπιστήμια και σχολεία έχουν επίσης συμβάλει στη ζήτηση προϊόντων στην περιοχή με την πάροδο των ετών.

Για παράδειγμα, η Παγκόσμια Διαθρησκευτική Συμμαχία WASH (GIWA) στην Ινδία, που ξεκίνησε από το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF) στοχεύει στη δημιουργία ευαισθητοποίησης μεταξύ των γυναικών σχετικά με θέματα, όπως η εμμηνόρροια. Τέτοιες εκστρατείες αναμένονται σε όλη την Ασία-Ειρηνικό καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης, δεδομένης της έλλειψης γνώσεων σχετικά με την οικεία υγιεινή σε χώρες, όπως το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν.

Οι βασικές εταιρείες είναι: Procter & Gamble; Προσωπική Φροντίδα Edgewell; Johnson & Johnson; Kimberly-Clark; ALBAAD; Unicharm Corporation; Bodywise (UK) Limited; Laclede, Inc.; CormanSpA.

Αγοράστε τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100487/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *