Empty Capsules Market: Ανάλυση των παγκόσμιων τάσεων και ευκαιριών του κλάδου που αναφέρονται στην τελευταία μελέτη

Η αγορά Empty Capsules αναμένεται να αυξηθεί από 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027, με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 7,1% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Οι κύριοι παράγοντες που αναμένεται να οδηγήσουν στην αγορά των κενών καψουλών είναι η αυξανόμενη υιοθέτηση των σκευασμάτων καψουλών μεταξύ του αυξανόμενου γηριατρικού πληθυσμού, η ανάπτυξη της φαρμακευτικής αγοράς με τις αυξανόμενες δραστηριότητες Ε & Α & μελέτες κλινικών δοκιμών και οι εξελίξεις στις τεχνολογίες παράδοσης καψουλών. Ο στόχος της αναφοράς είναι να καθορίσει, να περιγράψει και να προβλέψει το μέγεθος της αγοράς των καψουλών με βάση τον τύπο, τη λειτουργικότητα, την εφαρμογή, τον τελικό χρήστη και την περιοχή.

Παραδοσιακά, παρασκευάστηκαν κάψουλες από ζελατίνη για την κατασκευή στερεών μορφών δοσολογίας για τη φαρμακευτική βιομηχανία. Οι τεχνολογικές εξελίξεις έδωσαν στον κλάδο των κενών καψουλών μια αυξανόμενη γκάμα επιλογών λειτουργικότητας για παρασκευάσματα με βάση τις κάψουλες που χρησιμοποιούνται από τους ασθενείς. Με την πάροδο των ετών, η παράδοση κάψουλας γνώρισε μια σειρά από τεχνολογικές εξελίξεις όσον αφορά τις βελτιώσεις προϊόντων για καλύτερα ποιοτικά αποτελέσματα και άνεση των ασθενών. Αυτά περιλαμβάνουν τη βελτίωση των κελυφών καψουλών, του υλικού πλήρωσης, των τεχνικών σφράγισης καψουλών και των συστημάτων καψουλών για την επίτευξη τροποποιημένης απελευθέρωσης φαρμάκου και την ενθυλάκωση διαφορετικών υλικών. Μια άλλη βασική τεχνολογία είναι η ανάπτυξη της τεχνολογίας κάψουλας σε κάψουλα για την προστασία των γαστρικών ευαίσθητων συστατικών. Αυτό επιτρέπει τη χρήση ελάχιστων εκδόχων για τυποποίηση, βελτίωση της ανώτερης γαστρεντερικής ασφάλειας, διαφοροποιημένη φαρμακοκινητική απόδοση και βελτιωμένη ανάπτυξη προϊόντων. Για παράδειγμα.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100478/

Η ζελατίνη είναι το πρωτότυπο και πιο κοινό υλικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή καψουλών. Ωστόσο, η ζελατίνη είναι ένα ζωικό υποπροϊόν που σχηματίζεται από κολλαγόνο, που λαμβάνεται από τα υποπροϊόντα των σφαγμένων ζώων συμπεριλαμβανομένων των οστών, των δορών και των οπλών βοοειδών, χοίρων, αλόγων, ψαριών και πουλερικών. Άτομα με θρησκευτικούς ή διατροφικούς περιορισμούς που απαγορεύουν την κατανάλωση ζωικών προϊόντων δεν είναι κατάλληλα για παραδοσιακές κάψουλες ζελατίνης. Επομένως, οι κάψουλες που περιέχουν αυτόν τον τύπο ζελατίνης δεν προτιμούνται από ορισμένες κοινότητες, λόγω των πολιτιστικών και θρησκευτικών πρακτικών τους. Η δημοτικότητα των χορτοφαγικών ή χορτοφαγικών δίαιτων έχει επίσης αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, γεγονός που υπογραμμίζει τη ζήτηση για χορτοφάγους κάψουλες. Αυτές οι κάψουλες, που είναι και η προφανής επιλογή τόσο για χορτοφάγους όσο και για χορτοφάγους καταναλωτές, είναι επίσης πιο αποδεκτές και για θρησκευτικούς λόγους.

Η ζελατίνη είναι βασικό συστατικό σε επεξεργασμένα τρόφιμα και σκληρές και μαλακές κάψουλες για συνταγογραφούμενα φάρμακα και συμπληρώματα βιταμινών. Σε παγκόσμιο επίπεδο, πάνω από το 45% της ζελατίνης προέρχεται από χοιρινό. Αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους μουσουλμάνους καταναλωτές λόγω της φύσης της ζελατίνης από τους χοίρους. Μόνο το 3% της παγκόσμιας παραγωγής ζελατίνης προέρχεται από halal ή επιτρεπόμενα συστατικά, πράγμα που σημαίνει σαφή ζήτηση για μεγαλύτερη παραγωγή ζελατίνης. Η ζελατίνη Halal παράγεται από τα οστά και τα δέρματα των ζώων που σφάζονται (halal) και γίνεται όλο και πιο σημαντική στους φαρμακευτικούς τομείς στις αναδυόμενες αγορές της Μέσης Ανατολής και της Ασίας που έχουν μεγάλο μουσουλμανικό πληθυσμό έχουν σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η ζήτηση για ζελατίνη και οι πρώτες ύλες της έχει σημειώσει σημαντική αύξηση σε όλο το φάσμα εφαρμογών – τη φαρμακευτική βιομηχανία, στην οποία η ζήτηση για κάψουλες για φαρμακευτική παραγωγή έχει σημειώσει τεράστια αύξηση, και η επεξεργασία τροφίμων, τα φαρμακευτικά προϊόντα, το δέρμα, τα καλλυντικά , βιομηχανίες παραγωγής βαφής και μαυρίσματος Όλα αυτά χρησιμοποιούν επίσης ζελατίνη και πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της σε μεγάλη κλίμακα. Η χρήση ζελατίνης στα παρασκευάσματα διατροφής έχει αυξηθεί έξι φορές την τελευταία δεκαετία. Παρόμοιες τάσεις έχουν παρατηρηθεί στη βιομηχανία διατροφής και καλλυντικών.

Οι βασικοί παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά κενών καψουλών, όπως η ACG Worldwide, η Bright Pharma Caps Inc., η CapsCanada Corporation, η Lonza Group Ltd. (Capsugel), η Medi-Caps Ltd., η Mitsubishi Chemical Holdings Corporation (Qualicaps, Inc.), Roxlor LLC, Snail Pharma Industry Co. Ltd, Suheung Co., Ltd και Sunil Healthcare Ltd.

Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέγεθος αγοράς στην αγορά κενών καψουλών κατά την περίοδο πρόβλεψης, ακολουθούμενη από την ευρωπαϊκή περιοχή. Το υψηλότερο μερίδιο αγοράς της Βόρειας Αμερικής μπορεί να αποδοθεί στην υπάρχουσα παρουσία μεγάλων κατασκευαστών καψουλών με μεγάλες παραγωγικές ικανότητες, καθώς και στην παρουσία ορισμένων φαρμακευτικών γίγαντες με μεγάλες παραγωγικές ικανότητες που χρησιμοποιούν αυτές τις κάψουλες. Η αυξανόμενη έμφαση στα ανώτερα φαρμακευτικά προϊόντα και γενόσημα έχει επίσης οδηγήσει στην αύξηση της ζήτησης για άδειες κάψουλες. Με τη σημαντική ανάπτυξη της φαρμακευτικής παραγωγής τα τελευταία χρόνια στο APAC, αναμένεται ότι διάφοροι παράγοντες θα οδηγήσουν στην εντυπωσιακή ανάπτυξη της περιοχής. Οι παράγοντες περιλαμβάνουν τις αυξανόμενες δυνατότητες παρασκευής φαρμακευτικών προϊόντων και τη μεγάλη ομάδα ασθενών στην περιοχή.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100478/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *