Drive By Wire Ανάλυση αγοράς και πρόβλεψη έως το 2020-2027 με βάση τις πρόσφατες τάσεις, τις εξελίξεις στη μεταποιητική τεχνολογία και την επισκόπηση της περιφερειακής ανάπτυξης

Το Drive by Wire Market εκτιμήθηκε σε 23,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 5,2% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης και να φτάσει τα 32,2 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027. Το Drive-by-wire αναφέρεται σε μια τεχνολογία αυτοκινήτων που αντικαθιστά τη συμβατική μηχανικά συστήματα ενός οχήματος, όπως έλεγχος πεταλούδας, φρένο, τιμόνι και αλλαγή ταχυτήτων από το όχημα των αυτοκινητόδρομων ηλεκτρονικών συστημάτων.

Η χρήση της τεχνολογίας drive-by-wire σε επιβατικά αυτοκίνητα διευκολύνει επίσης βελτιώσεις στη διάγνωση και παρακολούθηση σφαλμάτων, μειώνοντας έτσι το κόστος συντήρησης του οχήματος. Το σύστημα περιλαμβάνει ηλεκτρομαγνητικούς ενεργοποιητές, οι οποίοι βοηθούν στη διαμόρφωση της ποσότητας καυσίμου που τροφοδοτείται στον κύλινδρο. Η χρήση αυτών των συστημάτων βελτιώνει επίσης την ασφάλεια του οχήματος παρέχοντας συστήματα ελεγχόμενα από υπολογιστή, όπως συστήματα υποβοήθησης λωρίδας και ηλεκτρονικό έλεγχο σταθερότητας.

Η άνοδος στις προηγμένες τεχνολογίες και οι καινοτομίες στην τεχνολογία αυτοκινήτων επιτρέπει τη δημιουργία προσοδοφόρων ευκαιριών για τις εταιρείες που βυθίζονται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η τεχνολογία Drive-by-Wire είναι μια προηγμένη μεθοδολογία ελέγχου οχημάτων, ενσωματώνει μηχανικούς συνδέσμους εντός του οχήματος. Η τεχνολογία αντικαθιστά τα παραδοσιακά συστήματα μηχανικού ελέγχου με ηλεκτρικά συστήματα ελέγχου χρησιμοποιώντας τους ηλεκτρομηχανικούς ενεργοποιητές και το ανθρώπινο μηχάνημα διεπαφές τιμονιού και πεντάλ. Τα εξαρτήματα, όπως κολόνες τιμονιού, αντλίες, άξονες, ιμάντες, κύλινδροι, σερβο κενού αφαιρούνται από το όχημα.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100467/

Η ασφάλεια μπορεί να βελτιωθεί παρέχοντας συστήματα ελεγχόμενα από υπολογιστή, όπως προσαρμοστικό cruise control, ηλεκτρονικό έλεγχο σταθερότητας και συστήματα υποβοήθησης λωρίδας. Αυξημένη ικανότητα λόγω διάγνωσης και παρακολούθησης σφαλμάτων. Οι καθαρά ηλεκτρομηχανικές συσκευές επιτρέπουν την εξάλειψη των επικίνδυνων για το περιβάλλον υδραυλικών υγρών. Επιτρέπει τη μείωση του κόστους συντήρησης. Μείωση της μηχανικής πολυπλοκότητας. Η εργονομία μπορεί να βελτιωθεί με το εύρος δύναμης και κίνησης που απαιτείται από τον οδηγό.

Το σύστημα Drive-by-Wire εισήλθε μαζικά στην αγορά αυτοκινήτων Το σύστημα περιέχει ηλεκτρομαγνητικούς ενεργοποιητές που επιτρέπουν τη διαμόρφωση της ποσότητας καυσίμου που εισάγεται στον κύλινδρο. Οι προηγμένες τεχνολογίες και οι ταχείες καινοτομίες επιτρέπουν τη δημιουργία ευκαιριών για τις εταιρείες. Η παγκόσμια αγορά Drive-by-Wire αναμένεται να παρουσιάσει σημαντικό CAGR καθώς και ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Η αγορά Drive-by-Wire μπορεί να καθοδηγείται από τους ακόλουθους παράγοντες, η αύξηση των τεχνολογικών εξελίξεων και οι καινοτομίες στην κίνηση-από-αγορά επιτρέπει την αύξηση της υιοθέτησης των ανθρώπων προς την αγορά κίνησης από σύρμα. Η τεχνολογία Drive-by-wire αντικαθιστά τις μηχανικές συνδέσεις με ενεργοποιητές, αισθητήρες, μπαταρίες ηλεκτρικών εξαρτημάτων που επιτρέπουν τη μείωση του βάρους και την αύξηση της οικονομίας καυσίμου. Τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου όπως αισθητήρες, ενεργοποιητές προσφέρουν ακριβή και ακριβή αποτελέσματα. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά και η εργονομία του κινητήρα επιτρέπουν την οδήγηση στην παγκόσμια αγορά drive-by-wire Ωστόσο, το Drive-by-Wire είναι ακριβότερο από τις συμβατικές συσκευές, οι οποίες ενδέχεται να παρεμποδίσουν την παγκόσμια αγορά Drive-by-Wire.

Μερικοί από τους βασικούς παίκτες στην παγκόσμια αγορά drive-by-wire είναι οι Robert Bosch GmbH, SKF Group, Delphi Automotive PLC, Mobil Elektronik GmbH, Denso Corporation, Hitachi Automotive Systems, Ltd., ZF Friedrichshafen AG, Continental Group, Curtiss-Wright Corporation, και Infineon Group.

Αγοράστε τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100467/

Το Asia Pacific εκτιμάται ότι είναι η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων On-Highway κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης λόγω της αύξησης της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών και της προτίμησής τους για καλύτερα μέτρα ασφάλειας και της ανάγκης για υψηλότερη απόδοση καυσίμου του οχήματος. Επίσης, καθώς οι ασιατικές χώρες σχεδιάζουν να τυποποιήσουν τους κανόνες εκπομπών και να χρησιμοποιούν ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό ηλεκτρικών οχημάτων στο μέλλον, η κίνηση μέσω συρμάτινων συστημάτων είναι πιθανό να έλκεται. Η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη είναι επίσης γνωστή ότι έχουν τη μεγαλύτερη αγορά λόγω του λόγου, όπως έχει τη μεγαλύτερη αγορά επιβατικών αυτοκινήτων, ιδίως για αυτοκίνητα premium (τμήμα C και άνω).

Η ζήτηση για premium αυτοκίνητα έχει τονίσει την ανάγκη για λιγότερες εκπομπές ρύπων και μικρότερο βάρος οχήματος, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί με τη βοήθεια συστημάτων οδήγησης με σύρμα. Με την αύξηση των πωλήσεων αυτοκινήτων premium, η ζήτηση για αποτελεσματική οδήγηση μέσω συρμάτινων συστημάτων αυξάνεται έτσι ώστε να βελτιωθεί η απόδοση και η άνεση του οχήματος, και αυτό οδηγεί περαιτέρω την κίνηση μέσω καλωδίων σε αυτές τις περιοχές.

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *