Carbon Black Market 2021- Ανάλυση παγκόσμιου κλάδου, μέγεθος, μερίδιο, ανάπτυξη, τάσεις και προβλέψεις 2028

Τα ελαστικά ενός οχήματος είναι υπεύθυνα για αυξημένη απόδοση καυσίμου, καλύτερο χειρισμό, σωστή πίεση ελαστικών, αποτελεσματικό πέλμα και πρόσφυση με την επιφάνεια του δρόμου. Οι κατασκευαστές ελαστικών οχημάτων πραγματοποιούν συνεχώς βελτιώσεις και αναβαθμίζουν στις υπάρχουσες σειρές προϊόντων τους για να ανταποκρίνονται στις κανονιστικές, περιβαλλοντικές και απαιτήσεις των πελατών. Εκτός από την εύρεση ευρείας εμβέλειας εφαρμογών στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, το carbon black χρησιμοποιεί ευρύ φάσμα χρήσης σε εφαρμογές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, κατασκευών και χημικών προϊόντων για αντοχή και αντοχή σε βιομηχανικό ελαστικό εξοπλισμό και ενώσεις. Μια σημαντική ιδιότητα του αιθάλη είναι η ικανότητα απορρόφησης υπεριώδους φωτός και μετατροπής του σε θερμότητα, σχηματίζοντας έτσι πλαστικά που είναι πιο ανθεκτικά στις ακτίνες UV.

Η αύξηση της ζήτησης ειδικά από προϊόντα από καουτσούκ, ελαστικά και πλαστικά είναι ένας σημαντικός παράγοντας που αναμένεται να τροφοδοτήσει την παγκόσμια αγορά μαύρου άνθρακα κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Το Carbon black βρίσκει το μεγαλύτερο μέρος της χρήσης του στην παραγωγή ελαστικών και παίζει καθοριστικό ρόλο στην αύξηση των πέλματος των ελαστικών καθώς και στην αντίσταση κύλισης. Μερικές από τις σημαντικότερες τάσεις που επηρεάζουν τη δυναμική της παγκόσμιας αγοράς μαύρου άνθρακα περιλαμβάνουν τη στροφή προς εξειδικευμένους βαθμούς σε συνδυασμό με την αύξηση του ποσοστού ζήτησης για την αιθάλη ως χρωστική σε ανταλλακτικά βέλτιστου βάρους για την επίτευξη αυτοσχεδιασμένης αγωγιμότητας.

Η παγκόσμια αγορά μαύρου άνθρακα μπορεί να κατατμηθεί βάσει του τύπου, της εφαρμογής, του βαθμού και της γεωγραφίας. Ανάλογα με τον τύπο, η παγκόσμια αγορά μαύρου άνθρακα μπορεί να χωριστεί σε θερμικό μαύρο, μαύρο ακετυλένιο, μαύρο κανάλι και μαύρο κλιβάνου. Ανάλογα με τον τύπο εφαρμογής, η παγκόσμια αγορά μαύρου άνθρακα μπορεί να χωριστεί σε πλαστικό, επίστρωση, μη ελαστικά, ελαστικό ελαστικό, μελάνια. Ανάλογα με τον βαθμό, η παγκόσμια αγορά μαύρου άνθρακα μπορεί να χωριστεί σε τυπική και ειδικότητα. Γεωγραφικά, η αγορά άνθρακα μπορεί να κατατμηθεί παγκοσμίως σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ασία-Ειρηνικό, Ευρώπη και Μέση Ανατολή και Αφρική.

Αίτημα δείγματος αναφοράς @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100299/

Η ισχυρή και γενναία ζήτηση κυρίως στις αναπτυσσόμενες περιοχές σε ολόκληρο τον κόσμο, ιδίως στις περιοχές της Ασίας-Ειρηνικού και της Λατινικής Αμερικής, αναμένεται να ενισχύσει τη συνολική ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς. Εκτός από αυτό, η Ινδία και η Κίνα αναμένεται περαιτέρω να σταματήσουν για το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και αναμένεται να διατηρήσουν το προβάδισμά τους στη συνολική ζήτηση κατά την περίοδο πρόβλεψης. Αυτή η σημαντική ανάπτυξη μπορεί να αποδοθεί στην ταχέως αυξανόμενη αστικοποίηση σε συνδυασμό με την αυξανόμενη εκβιομηχάνιση την τελευταία δεκαετία. Αρκετές άλλες αναδυόμενες αγορές, όπως η Ρωσία, η Νέα Ζηλανδία, η Ινδονησία, η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Πολωνία, οι Κάτω Χώρες, η Δανία, η Κορέα και η Αυστραλία, μεταξύ άλλων αναμένεται επίσης να προβλέψουν σημαντική ανάπτυξη κατά την περίοδο των προβλέψεων. Επιπροσθέτως, Μια σημαντική αύξηση του κατά κεφαλήν διαθέσιμου εισοδήματος, ιδίως μεταξύ της ομάδας πληθυσμού της μεσαίας τάξης, καθώς και η ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας, είναι μια άλλη βασική πτυχή που αναμένεται να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς. Βασικοί παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε βασικές στρατηγικές της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων συγχωνεύσεων, συνεργασιών, συνεργασιών και εξαγορών για να διατηρήσουν μια ισχυρή παραμονή στην συνεχώς ανταγωνιστική αγορά. Μερικοί από τους βασικούς παράγοντες της παγκόσμιας αγοράς περιλαμβάνουν τις OJSC Kremenchug, OMSK Group, Tokai Carbon Co. Ltd., OCI Company Ltd., Asahi Carbon Co., Sid Richardson Carbon & Energy Co., China Synthetic Rubber Corp., Cabot Corp. , Mitsubishi Chemical Corp., Himadri Companies & Industries Ltd., Sumikin Chemical Co. Ltd., Nippon Steel και Birla, μεταξύ άλλων.

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100299/

Η παγκόσμια αγορά μαύρου άνθρακα μπορεί να χωριστεί

Ανά τύπο:

• Θερμικό μαύρο

• Μαύρο ακετυλενίου

• Μαύρο κανάλι

• Μαύρος φούρνος

Με εφαρμογή:

• Πλαστικό

• Επίστρωση

• Μη ελαστικό από ελαστικό

• Ελαστικό ελαστικό

• Μελάνια

Κατά βαθμό:

• Τυπικός βαθμός

• Ειδικός βαθμός

Κατά Περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Λατινική Αμερική

• Ασία-Ειρηνικός

• Ευρώπη και

• Μέση Ανατολή και Αφρική

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *