Bioresorbable Polymers Market Analysis Growth Analysis, και Strategic 2021

Τα βιοαπορροφήσιμα πολυμερή είναι πολυμερή υλικά που μπορούν να απορροφηθούν με ασφάλεια από το σώμα έτσι ώστε τα υλικά από τα οποία κατασκευάζεται να εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Αναφέρονται επίσης ως αποικοδομήσιμα πολυμερή. Τα εμφυτεύματα βιοαπορροφήσιμου πολυμερούς είναι ταχέως αναπτυσσόμενες εναλλακτικές λύσεις έναντι των παραδοσιακών εμφυτευμάτων σε πολλές εφαρμογές. Αυτά τα εμφυτεύματα απαιτούνται μόνο για χρονική περίοδο που κυμαίνεται από εβδομάδες έως μήνες. Το πιο κοινό βιοαπορροφήσιμο πολυμερές είναι το πολυγαλακτικό οξύ (PLA). Το PLA είναι το κύριο δομικό στοιχείο για βιοαπορροφήσιμα πολυμερή υλικά. Το PLA προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές, όπως άμυλο αραβοσίτου ή ζαχαροκάλαμο. Είναι βιοαποικοδομήσιμα και λιπασματοποιήσιμα. Τα βιοαπορροφήσιμα υλικά έχουν ευρείες εφαρμογές σε ιατρικές ενδείξεις, όπως ράμματα, βίδες στερέωσης ιστού, στεφανιαία & περιφερειακά αγγειακά ικριώματα, καρφίτσες οστών και αγκύρια,

Η παγκόσμια αγορά βιοαπορροφήσιμων πολυμερώναποτιμήθηκε σε XX εκατομμύρια USD το 2019 και αναμένεται να φθάσει τα Xx εκατομμύρια USD έως το 2026, σε CAGR xx.x% κατά τη διάρκεια μιας περιόδου πρόβλεψης. Τα συμβατικά υλικά που αφέθηκαν στο σώμα μετά τη χειρουργική επέμβαση απαιτούσαν μια άλλη μικρή επέμβαση για την αφαίρεση των υλικών, μερικά από τα οποία παρουσιάζουν κίνδυνο για την υγεία του ασθενή. Το βιοαπορροφήσιμο πολυμερές εξαλείφει αυτόν τον κίνδυνο και οφείλει να οδηγήσει στην ανάπτυξη της αγοράς. Επιπλέον, η αύξηση των χρόνιων ασθενειών θα οδηγήσει σε αύξηση της ζήτησης για συσκευές και θεραπείες. Αυτό, με τη σειρά του, θα αυξήσει την ανάγκη για βιοαπορροφήσιμα πολυμερή, δεδομένου ότι βοηθούν στην ανάπτυξη των συστημάτων παροχής φαρμάκου ελεγχόμενης απελευθέρωσης. Η αυξανόμενη ζήτηση για βιοαπορροφήσιμα πολυμερή από το τμήμα παράδοσης φαρμάκων αναμένεται να είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην ανάπτυξη της αγοράς κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Τα βιοαπορροφήσιμα πολυμερή κοστίζουν περισσότερο από τα συμβατικά πολυμερή λόγω της τεχνολογικής τους πολυπλοκότητας, η οποία παραμένει ο κύριος παράγοντας που εμποδίζει την ανάπτυξη της αγοράς. Επιπλέον, η λιγότερη επίγνωση στις αναπτυσσόμενες οικονομίες σχετικά με τα οφέλη των βιοαπορροφήσιμων πολυμερών μπορεί επίσης να παρεμποδίσει την ανάπτυξη. Οι βασικοί παίκτες στην παγκόσμια αγορά βιοαπορροφήσιμων πολυμερών περιλαμβάνουν τα Foster Corporation, Evonik Industries AG, Royal DSM NV, Corbion, Poly-Med, Sigma-Aldrich, KLS Martin, DURECT Corporation, Mar-Lee Companies, Merck KGaA, Zeus και LACTEL Absorbable Polymers.

Σχόλιο αναλυτών:

Καθώς τα βιοαπορροφήσιμα πολυμερή είναι χημικά ουδέτερου χαρακτήρα και αβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό, αυτό τα καθιστά ιδανικά για τη χορήγηση του φαρμάκου. Ένας άλλος παράγοντας που προβλέπει την ανάπτυξη της αγοράς είναι η ενσωμάτωση τρισδιάστατης εκτύπωσης. Οι ελάχιστες διαφοροποιήσεις που απαιτούνται στα βιοαπορροφήσιμα πολυμερή ανάλογα με την υγεία διαφόρων ασθενών και οι διαφορετικές καταστάσεις σε κάθε περίπτωση μπορούν να ενσωματωθούν πολύ πιο εύκολα και αξιόπιστα με την εκτύπωση 3D.

Λήψη δείγματος PDF : https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100326/

Κατάτμηση:

Η παγκόσμια αγορά βιοαπορροφήσιμων πολυμερών χωρίζεται σε τύπο, εφαρμογή και περιφερειακή διανομή. Με βάση το τμήμα τύπου, η αγορά κατηγοριοποιείται περαιτέρω σε αγρο-πολυμερή, πολυγαλακτικό οξύ, πολυσακχαρίτες, βιο-πολυεστέρες, πολυγλυκολικό οξύ, πρωτεΐνες και πολυκαπρολακτόνη. Το τμήμα βιοπολυεστέρων κυριάρχησε στη ζήτηση από την παγκόσμια αγορά, λόγω της υψηλής αντοχής στις κακές περιβαλλοντικές συνθήκες και της βελτιωμένης ποιότητάς τους. Ο τύπος προϊόντος πολυγαλακτικού οξέος θα έχει υψηλό ρυθμό ανάπτυξης κατά την περίοδο πρόβλεψης. Μετατρέπονται σε γαλακτικό οξύ στο σώμα, το οποίο εμφανίζεται φυσικά στο σώμα σε χαμηλές συγκεντρώσεις και μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλεια από τα συστήματα αποβολής του ίδιου του σώματος.

Με βάση την εφαρμογή, η παγκόσμια αγορά βιοαπορροφήσιμων πολυμερών κατατάσσεται σε ορθοπεδικά, παράδοση φαρμάκων και άλλα που περιλαμβάνουν παιδιατρική, μηχανική ιστών κ.λπ. την ανάπτυξη αυτής της παγκόσμιας αγοράς. Το τμήμα εφαρμογής παράδοσης ναρκωτικών θα έχει υψηλό ρυθμό ανάπτυξης λόγω της αυξανόμενης εστίασης στη φυσική κατάσταση μεταξύ του πληθυσμού και της τακτικής τάσης παρακολούθησης της υγείας.

Περιφερειακή ανάλυση:

Αυτή η παγκόσμια αγορά βιοαπορροφήσιμων πολυμερών χωρίζεται με βάση γεωγραφικές περιοχές όπως η Βόρεια Αμερική, η Νότια Αμερική, η Ευρώπη, η APAC, η Μέση Ανατολή και η Αφρική. Η Βόρεια Αμερική κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά βιοαπορροφήσιμων πολυμερών κυρίως λόγω της υψηλής τεχνολογικής προόδου στον τομέα της υγείας. Στη Βόρεια Αμερική, οι βιο πολυεστέρες απέκτησαν το μέγιστο μερίδιο, λόγω της βελτιωμένης αντοχής τους στις καιρικές συνθήκες και της βελτιωμένης ποιότητας που το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε διάφορους τομείς στον ιατρικό τομέα. Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς είναι οι κορυφαίες χώρες σε αυτήν την περιοχή λόγω της παρουσίας σημαντικών βασικών παραγόντων. Το προηγμένο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στην Ευρώπη, ιδίως στη Δυτική Ευρώπη, οδήγησε την ευρωπαϊκή αγορά βιοαπορροφήσιμων πολυμερών. Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος συντελεστής λόγω της παρουσίας κορυφαίων παικτών όπως η Evonik και η Merck στην περιοχή.

Η περιοχή APAC θα έχει υψηλό ρυθμό ανάπτυξης στην παγκόσμια αγορά βιοαπορροφήσιμων πολυμερών λόγω της αύξησης των επενδύσεων στην ιατρική βιομηχανία και της αύξησης του πληθυσμού με ορθοπεδικά προβλήματα. Η Κίνα είναι η κορυφαία χώρα ακολουθούμενη από την Ινδία και άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η Νότια Αμερική και η Μέση Ανατολή και η Αφρική αναμένεται να σημειώσουν σημαντική ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης λόγω της αύξησης της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα βιοαπορροφήσιμα πολυμερή και την επέκταση του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Αγορά αυτής της αναφοράς : https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100326/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *