Beverage Cans Market αξίας 31,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028 – Αποκλειστική έκθεση της Contrive Datum Insights

Beverage Cans Market αξίας 31,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028 – Αποκλειστική έκθεση της Contrive Datum Insights

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς “Αγορά δοχείων ποτών ανά τύπο υλικού (αλουμίνιο, χάλυβας και PET), τύπος ποτού (αλκοολούχα ποτά, μη αλκοολούχα ποτά και νερό), δομή (2-τεμάχια και 3 τεμάχια), & Περιοχή (NA, APAC, EUR, SA και RoW) – Παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από το Contrive Datum Insights, το μέγεθος της αγοράς ποτών Beverage Cans εκτιμάται ότι αντιστοιχεί σε αξία 23,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2021 και αναμένεται να αυξηθεί σε ένα CAGR 5,6% από το 2021, για να φτάσει την τιμή των 31,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ έως το 2028. Παράγοντες όπως η αυξανόμενη ζήτηση για ανακυκλώσιμες συσκευασίες και το χαμηλότερο κόστος των ανακυκλωμένων δοχείων από τα πρόσφατα κατασκευασμένα δοχεία έχουν υποστηρίξει την ανάπτυξη της αγοράς των δοχείων ποτών. Επιπλέον, υπάρχει αύξηση στη χρήση δοχείων ποτών για τη συσκευασία μη αλκοολούχων ποτών, όπως ανθρακούχα αναψυκτικά, ακόμα νερό, και ανθρακούχο νερό. Επιπλέον, τα κουτιά βοηθούν και βελτιώνουν την εμφάνιση των ποτών καθώς επίσης αυξάνουν τη διάρκεια ζωής τους και διατηρούν τη φρεσκάδα του προϊόντος, διατηρώντας έτσι την ποιότητα του φαγητού.

Κατά τύπο υλικού, το τμήμα αλουμινίου αναμένεται να έχει μεγαλύτερο μερίδιο σε σύγκριση με τα τμήματα χάλυβα και PET

Το αλουμίνιο είναι μια πολύ αποδοτική πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και μπορεί να προσαρμόσει τη συσκευασία με χρώματα, τρισδιάστατες εκτυπώσεις και ανάγλυφο. Ως εκ τούτου, οι τεχνολογικές εξελίξεις οδήγησαν τους κατασκευαστές να αναδιαμορφώσουν τις στρατηγικές τους χρησιμοποιώντας διάφορα μεγέθη κουτιών, μαζί με διαφορετικά σχήματα. Τα δοχεία αλουμινίου είναι βολικά για αποθήκευση στο ψυγείο και τους φούρνους, οδηγώντας περαιτέρω στο τμήμα που κατέχει σημαντικό μερίδιο στη συνολική αγορά δοχείων ποτών.

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC στο “Beverage Cans MARKET”

250 – Τραπέζια

54 – Φιγούρες

230 – Σελίδες

Το τμήμα εφαρμογής των μη αλκοολούχων ποτών μεταξύ των άλλων τύπων ποτών αναμένεται να κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά των δοχείων ποτών, από άποψη αξίας, το 2021

Η αύξηση της κατανάλωσης ανθρακούχων αναψυκτικών σε αναδυόμενες οικονομίες όπως η Ινδία και η Κίνα έχει υποστηρίξει την ανάπτυξη του τομέα των μη αλκοολούχων ποτών. Τα δοχεία ποτών αποτρέπουν την υποβάθμιση των ανθρακούχων αναψυκτικών, τα οποία συνήθως παρατηρούνται εάν αυτά τα ποτά συσκευάζονται σε γυάλινες φιάλες. Επιπλέον, η αύξηση της ευαισθητοποίησης για την υγεία έχει οδηγήσει στην αύξηση της ζήτησης για ποτά ενέργειας και αθλητικών ποτών. Αυτά τα ποτά καταναλώνονται συνήθως σε τακτική βάση από τους νέους πληθυσμούς. Αυτοί οι παράγοντες τροφοδοτούν την ανάπτυξη του τομέα των μη αλκοολούχων ποτών στην αγορά δοχείων ποτών.

Με δομή2-κομμάτι θα αυξήσει τη ζήτηση για δοχεία ποτών, τα επόμενα χρόνια

Τα κουτιά 2 τεμαχίων είναι ελαφριά και διατίθενται με δυνατότητα στοίβαξης, με αποτέλεσμα να μπορούν να εξοικονομήσουν χώρο στο ράφι. Προσφέρουν επίσης ασφαλέστερες λύσεις συσκευασίας σε δοχεία 3 τεμαχίων. Με μια συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία συσκευασίας, η δομή των κουτιών έχει επίσης βελτιωθεί με το αμάξωμα χωρίς ραφή και την ευκολία εκτύπωσης σε πλήρη δοχεία 2 τεμαχίων σε σύγκριση με τα κουτιά 3 τεμαχίων. Η διαδικασία κατασκευής δοχείων 3 τεμαχίων είναι πιο περίπλοκη και απαιτεί περισσότερες πρώτες ύλες από δοχεία 2 τεμαχίων. Αυτοί οι παράγοντες είναι υπεύθυνοι για την προτίμηση των δοχείων 2 τεμαχίων έναντι των δοχείων 3 τεμαχίων, οδηγώντας περαιτέρω στην αγορά των δοχείων ποτών.

Αίτημα προσαρμογής: https://bit.ly/3w6FGR3

Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο μέρος του μεριδίου αγοράς, στην παγκόσμια αγορά δοχείων ποτών, από άποψη αξίας, το 2021

Η Βόρεια Αμερική είναι βασικός κατασκευαστής στη βιομηχανία ποτών Στην περιοχή κυριαρχούν κυρίως πολλοί καταναλωτές κονσερβοποιημένων ποτών σε όλο τον κόσμο. Η Βόρεια Αμερική είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής δοχείων αλουμινίου, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το ένα τρίτο της συνολικής παγκόσμιας κατανάλωσης. Ωστόσο, η αγορά δοχείων για ποτά αναμένεται να παρουσιάσει σταθερό ρυθμό ανάπτυξης κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Δεδομένου ότι η περιοχή έχει αναπτυχθεί, η κατανάλωση ποτών είναι κυρίως υψηλή στην περιοχή σε σύγκριση με τις αναπτυσσόμενες περιοχές, όπως η Ασία-Ειρηνικός και η Νότια Αμερική. Επιπλέον, οι σημαντικότεροι παράγοντες της μεταλλικής συσκευασίας, όπως η Crown Holdings, Inc. (US) και η Ball Corporation (US), έχουν σημαντικό μερίδιο αγοράς στις ΗΠΑ, η οποία συνέβαλε περαιτέρω στη σταθερή ανάπτυξη των κουτιών. Οι ΗΠΑ κυριάρχησαν στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, λόγω της αύξησης της ζήτησης για ανθρακούχο νερό, ανθρακούχα ποτά, λειτουργικά ποτά, μπύρα και κοκτέιλ.

Αυτή η έκθεση περιλαμβάνει μια μελέτη σχετικά με τις στρατηγικές μάρκετινγκ και ανάπτυξης, καθώς και μια έρευνα των χαρτοφυλακίων προϊόντων των κορυφαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην αγορά των δοχείων ποτών. Περιλαμβάνει τα προφίλ κορυφαίων εταιρειών, όπως Crown Holdings Inc. (Philadelphia, US), Ardagh Group SA, (Λούξεμπουργκ), CPMC Holdings Limited (Κίνα), Toyo Seikan Group Holdings Ltd. (Τόκιο, Ιαπωνία), Can-One Berhad (Μαλαισία), Can-Pack SA (Πολωνία), Ball Corporation (Κολοράντο, ΗΠΑ), Envases Universales (Ισπανία), Universal Can Corporation (Τόκιο, Ιαπωνία), Interpack Group Inc. (Κίνα), GZ Industries (Νιγηρία), Showa Denko KK (Τόκιο, Ιαπωνία), μεταξύ άλλων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *