360-Degree Camera Market Business Opportunities, Survey, Growth Analysis And Industry Outlook

Η αγορά φωτογραφικών μηχανών 360 μοιρών εκτιμήθηκε σε 1056,83 εκατομμύρια USD το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 3817,5 δισεκατομμύρια USD έως το 2027, με CAGR 28,41% μεταξύ 2020 και 2027. Μια κάμερα 360 μοιρών επιτρέπει στους χρήστες να συλλάβουν κάθε κομμάτι του εκδηλώσεις για θεατές. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να αγοράσουν τις κάμερες 360 μοιρών για να καταγράψουν μια πλήρη εικόνα του περιβάλλοντος χώρου, καθώς αυτές οι κάμερες είναι τώρα διαθέσιμες σε προσιτές τιμές. Η ενσωμάτωση αυτών των καμερών με κινητές συσκευές και η αυξανόμενη προτίμηση για παρακολούθηση περιεχομένου 4K και HDR σε πραγματικό χρόνο ενισχύουν τη ζήτηση για κάμερες 360 μοιρών. Οι μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το YouTube, υποστηρίζουν το περιεχόμενο κάμερας 360 μοιρών, το οποίο ενθαρρύνει τους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται τα βίντεο 360 μοιρών σε αυτούς τους ιστότοπους δικτύωσης.

 

Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για παρακολούθηση υψηλής ανάλυσης και γρηγορότερος ρυθμός καρέ για εικόνες καλύτερης ποιότητας σε κατακόρυφους τομείς όπως μέσα μαζικής ενημέρωσης και ψυχαγωγία και αθλητικά. Με την εισαγωγή φωτογραφικών μηχανών 360 μοιρών, το μεγάλο εύρος ζώνης έχει καταστεί αναγκαιότητα για ροή βίντεο υψηλής ποιότητας 360 μοιρών. Σε σύγκριση με τα τυπικά βίντεο 2D, το εύρος ζώνης που καταναλώνεται από βίντεο 360 μοιρών είναι 4-5 φορές μεγαλύτερο. Όντας πανκατευθυντικές, οι κάμερες 360 μοιρών τείνουν να τραβούν εικόνες από όλες τις κατευθύνσεις. Επιπλέον, για την παροχή μιας καλής, συναρπαστικής εμπειρίας στους χρήστες, οι φωτογραφίες ή τα βίντεο πρέπει να έχουν υψηλότερη ανάλυση, όπως 4K ή περισσότερο από 4K. Όσο υψηλότερη είναι η ανάλυση, ανώτερη είναι η ποιότητα των βίντεο 360 μοιρών, γεγονός που αυξάνει το μέγεθος του αρχείου. Αυτό αυξάνει την ανάγκη για μεγαλύτερο εύρος ζώνης για ροή βίντεο υψηλής ποιότητας 360 μοιρών.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100369/

Δεδομένου ότι οι εξέδρες κάμερας 360 μοιρών είναι πολύ μεγάλες, η μαγνητοσκόπηση μικρών αντικειμένων ή μοντέλων που χρησιμοποιούν αυτές τις κάμερες από μικρή απόσταση γίνεται δύσκολη. Σε μια κανονική ρύθμιση 360 μοιρών, πολλοί φακοί τοποθετούνται ο ένας κοντά στον άλλο σε υλικό σε σχήμα μπάλας / δίσκου για πλήρη κάλυψη του περιβάλλοντος χώρου. Η απόσταση μεταξύ των καμερών δεν έχει σημασία για μεγαλύτερες σειρές, ειδικά κατά τη λήψη αντικειμένων από κανονικές αποστάσεις Οι προκλήσεις προκύπτουν κυρίως κατά τη λήψη μικρότερων ρυθμίσεων και τη λήψη αντικειμένων από πολύ μικρότερες αποστάσεις. Ο διαχωρισμός μεταξύ των καμερών δημιουργεί δυσλειτουργίες στις εικόνες, οδηγώντας στο παράλληλο αποτέλεσμα.

 

Οι κάμερες 360 μοιρών αποκτούν γρήγορα δημοτικότητα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η χρήση κάμερας 360 μοιρών σε οχήματα θα ωφελούσε τους οδηγούς με καλύτερη κατανόηση του περιβάλλοντος χώρου του οχήματος, βοήθεια κατά την οδήγηση, ευαισθητοποίηση σχετικά με τα εμπόδια και συνολική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Οι κάμερες 360 μοιρών τραβούν εικόνες από όλες τις γωνίες και προβάλλουν εκείνες στην οθόνη LCD του αυτοκινήτου. Οι κάμερες παύσης 360 μοιρών κερδίζουν επίσης δημοτικότητα, καθώς αυτές θα μπορούσαν να παρέχουν ισχυρές αποδείξεις σε περίπτωση συγκρούσεων ή ατυχημάτων. Τέτοιες κάμερες διατίθενται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και μοντέλα με μοναδικά χαρακτηριστικά. Οι κάμερες Falcon Zero F360, WISEUP 360-Degree Dash Cam, Falcon 4-Camera 1080p Trucker Dash System και Finer 3600 Car είναι μερικές από τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές που διατίθενται για οχήματα.

 

Μερικοί από τους βασικούς παίκτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά κάμερας 360 μοιρών είναι οι Panasonic Corporation, GoPro, Inc., Ricoh Company, detu.com, SAMSUNG, YI Technology, Eastman Kodak Company, insta360.com, Garmin Ltd., LG Electronics, 360fly , Inc. και άλλοι.

Αγοράστε τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100369/

 

Σύμφωνα με τη γεωγραφία, η αγορά φωτογραφικών μηχανών 360 μοιρών μπορεί να κατατμηθεί σε όλη τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, τη Δυτική Ευρώπη, την Ανατολική Ευρώπη, την Κίνα, την Ιαπωνία, τη θάλασσα και άλλα στην Ασία-Ειρηνικό και τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Μεταξύ αυτών των περιοχών, η Βόρεια Αμερική αναμένεται να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά φωτογραφικών μηχανών 360 μοιρών κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης λόγω της υψηλής παρουσίας διαφόρων κατασκευαστών φωτογραφικών μηχανών 360 μοιρών και της υψηλής υιοθέτησης του ίδιου σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας στην περιοχή.

 

Η Ασία-Ειρηνικός (συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας και της Κίνας) και η Ευρώπη αναμένεται να ακολουθήσουν τη Βόρεια Αμερική στην παγκόσμια αγορά φωτογραφικών μηχανών 360 μοιρών. Ωστόσο, η Κίνα αναμένεται να παρουσιάσει τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης κατά την περίοδο πρόβλεψης λόγω της αυξανόμενης υιοθέτησης έξυπνων συσκευών, της αύξησης της οικονομικής ανάπτυξης, της αύξησης των δαπανών των πελατών και της μεταβατικής συμπεριφοράς των τελικών χρηστών στην περιοχή. Εκτός αυτού, η Λατινική Αμερική και η MEA αναμένεται επίσης να παρακολουθήσουν σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης κατά την περίοδο πρόβλεψης στην παγκόσμια αγορά φωτογραφικών μηχανών 360 μοιρών.

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *