Connect with us

ARCHIVE

Στην Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό, η Ideal Standard συμβάλει με προϊόντα «πράσινου» σχεδιασμού

Editorial Team

Published

on

Με αφορμή αυτή την σημαντική ημέρα, αλλά και την Ωρα της Γης (EarthHour) στις 24 Μαρτίου, η Ideal Standard, η κορυφαία εταιρεία ειδών μπάνιου στον κόσμο, ενημερώνει για την περιβαλλοντική συνείδηση που διέπει την εταιρεία, με τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα που περιορίζουν στο απαραίτητο, την κατανάλωση νερού και ενέργειας, προσφέροντας ταυτόχρονα μέγιστη ασφάλεια και υγιεινή, στο μπάνιο και στην κουζίνα.

Όλοι σαν καταναλωτές μπορούμε να συμβάλλουμε στην προστασία του πλανήτη, εμπιστευόμενοι τα προϊόντα της Ideal Standard που έχουν σχεδιαστεί με τη φιλοσοφία του «Πράσινου» Σχεδιασμού, και τη μέγιστη προσοχή στην ισορροπία των πηγών ενέργειας και εν γένει του περιβάλλοντος.

Με το σύστημα IdealBlue, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, όπως οι ‘Ceramix Blue’ και “Connect Blue”, προσφέρονται με ένα πλήθος καινοτομιών για να βοηθήσουν στην καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών αποθεμάτων, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα οικονομία!

Εξασφαλίζουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας καθώς κατακρατούν λιγότερο νερό στην μπαταρία μετά τη χρήση, μειώνοντας και τον όγκο του νερού που πρέπει να ανακυκλωθεί και να αναθερμανθεί. Το νερό που παραμένει στο στόμιο μειώνεται κατά 80%, καθιστώντας έτσι εφικτή την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας έως και 90% ταχύτερα. Επιπλέον, μειώνεται ο κίνδυνος ανάπτυξης βακτηριδίων από το στάσιμο νερό. Επίσης, όλες οι μπαταρίες Ceramix Blue & Connect Blue διαθέτουν μηχανισμό ελέγχου και καθορισμού της μέγιστης θερμοκρασίας νερού, προστατεύοντας από πιθανά εγκαύματα κατά τη χρήση.

Μειωτήρας ροής: η “έξυπνη” ανάμειξη νερού και αέρα στην μπαταρία, σας παρέχει τη ροή που επιθυμείτε με λιγότερη κατανάλωση. Ενώ, ο μειωτήρας ροής περιορίζει την ποσότητα του νερού από περίπου 18lt στα 5lt, η ροή που χρειάζεστε παραμένει σταθερή, αφού δεν επηρεάζεται η πυκνότητα της.

Click Technology: Ο οικολογικός και οικονομικός μηχανισμός ‘click’ επιτρέπει τη χρήση της μπαταρίας στο 50% της δυναμικότητάς της, επιτυγχάνοντας 50% εξοικονόμηση νερού. Με μία επιπλέον ελαφριά ώθηση της λαβής (click), αυξάνεται η ροή στο 100%, μόνο όταν εσείς το επιθυμείτε.

Στα προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον ξεχωρίζουν ακόμα, τα αξεσουάρ ντους Idealrain, τα οποία διαθέτουν μειωτήρα ροής νερού 8 lt/min καθώς και οι λεκάνες με καζανάκια διπλής λειτουργίας, που δίνουν την δυνατότητα είτε για έκπλυση με μισή ποσότητα 2,6 lt είτε  πλήρη με 4 lt (πλήρη), κάνοντας έτσι σημαντική εξοικονόμηση νερού σε καθημερινή βάση.

H υψηλή περιβαλλοντική βιωσιμότητα αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Ideal Standard κατά την παραγωγή των προϊόντων της.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, επενδύει σε φιλικές προς το περιβάλλον καινοτομίες. Σήμερα, όλα τα προϊόντα Ideal Standard κατασκευάζονται και λειτουργούν με τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις στους φυσικούς πόρους, με στόχο την προστασία του πλανήτη.

ARCHIVE

Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος 2018

Editorial Team

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία περισσότερων των 400 ατόμων, πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, στο ξενοδοχείο The Met, στη Θεσσαλονίκη, η 6η τελετή απονομής του θεσμού Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος 2018.

Πρόκειται για πρωτοβουλία – θεσμό του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ο οποίος συνεργάστηκε κι εφέτος με την εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε σε 11 τομείς αριστείας.

Στην τελετή παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης,  ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κα Μαρία Σπυράκη, o Sales Manager, της Διεύθυνσης Cash and Trade Services του Ομίλου της Τράπεζας Eurobank, κ. Αθανάσιος Ταντανόζης, η Επικεφαλής Διεθνών Εκδόσεων της Εφημερίδας Η Καθημερινή, κα Ρίτα Κανατούλα, ο Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής κ. Νικόλαος Πέντζος, και ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ κ. Αθανάσιος Σαββάκης. Επίσης, παρευρέθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Μάρδας και ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ κ. Αθανάσιος Σαββάκης, κατά την ομιλία του τόνισε ότι:

«…Βραβεύουμε απόψε λαμπρά παραδείγματα υγιών μεταποιητικών επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος, οι οποίες:

 • εξακολουθούν να επενδύουν,
 • είναι πιστές στην εργασιακή νομιμότητα,
 • σέβονται τα δικαιώματα των εργαζομένων, και όλες, ανεξαιρέτως,
 • αναλαμβάνουν δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε τοπικό επίπεδο.

Είναι τα λαμπρά παραδείγματα τα οποία τεκμηριώνουν για άλλη μια φορά αυτό που ο Σύνδεσμος προτείνει και επιμένει τα τελευταία δέκα πέντε χρόνια (15): τη δημιουργία συγκεκριμένης βιομηχανικής πολιτικής στη χώρα που θα υποστηρίξει έμπρακτα μια μεταποιητική δραστηριότητα με πραγματικά μεγάλες δυνατότητες:

 • παραγωγικές,
 • τεχνολογικές,
 • προϊοντικές.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ ανέφερε ότι ο θεσμός «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» προβάλει την «Ελληνική Αξία» που δημιουργούν οι μεταποιητικές επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος που:

 • εξακολουθούν να επενδύουν στην πατρίδα μας
 • δημιουργούν θέσεις εργασίας
 • προστατεύουν το περιβάλλον
 • υιοθετούν νέες τεχνολογίες
 • παράγουν καινοτομία, και, τελικά,
 • γίνονται παραδείγματα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Τα βραβεία του θεσμού «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος έλαβαν κατά κατηγορία οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

Βραβείο Περιφερειακής Αριστείας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, DIAXON ABEE, www.diaxon.gr

Βραβείο Περιφερειακής Αριστείας Δυτικής Μακεδονίας ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ ΑΕ, www.alpha-estate.com

Βραβείο Περιφερειακής Αριστείας Ηπείρου ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ, www.dodoni.eu

Βραβείο Περιφερειακής Αριστείας Κεντρικής Μακεδονίας ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΒΕΕ, www.konva.gr

Βραβείο Περιβαλλοντικής Αριστείας APIGAIA AE, www.apigaia.gr

Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας – Καινοτομίας ΕΛΒΙΑΛ ΑΕ, www.elvial.gr

Βραβείο Εξωστρέφειας ΠΥΡΑΜΙΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ ΑΕ,  www.pyramis.gr

Βραβείο  Απασχόλησης STONE GROUP INTERNATIONAL, www.stonegroup.gr

Βραβείο Αριστείας Μικρής Επιχείρησης, OVO FRESCO ABEE, www.ovofresco.gr

Βραβείο Αριστείας Μεσαίας Επιχείρησης, PELOPAC ABEE, www.pelopac.gr

Βραβείο Αριστείας Μεγάλης Επιχείρησης, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ,  www.helpe.gr

Continue Reading

ARCHIVE

Βραβείο «Top Hotel Partner 2017» για το Creta Maris Beach Resort

Editorial Team

Published

on

Το Creta Maris Beach Resort συμμετείχε για μία ακόμη φορά σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως, την ΙΤΒ Berlin 2018 που πραγματοποιήθηκε 07 – 11 Μαρτίου, στο Βερολίνο της Γερμανίας. Εκεί, ανάμεσα σε 150 εκθέτες είχε την τιμή να βραβευτεί ως «Top Hotel Partner 2017», από το γερμανικό τουριστικό γραφείο Schauinsland!

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 8 Μαρτίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Maris Hotels, κ. Ανδρέας Μεταξάς, μαζί με τον Διευθυντή του Creta Maris Beach Resort, κ. Νίκο Βλασιάδη και τον Διευθυντή Πωλήσεων του Ομίλου Μεταξά, κ. Νίκο Σφακιανάκη, παρέλαβε το βραβείο «Top Hotel Partner 2017» από τους συνεργάτες του Schauinsland.

Το βραβείο «Top Hotel Partner 2017», αφορά αφενός στην άψογη συνεργασία του τουριστικού γραφείου Schauinsland με το Creta Maris Beach Resort και αφετέρου στην ανάδειξη του ξενοδοχείου στις υψηλές προτιμήσεις των πελατών του.

Continue Reading

ARCHIVE

HotelBrain: Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Hotel Development, Management & Consulting

Editorial Team

Published

on

Lesante Blu Exclusive Luxury Beach Resort

H HotelBrain απέσπασε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Hotel Development, Management & Consulting» στην απονομή των Tourism Awards 2018 που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Επιπλέον, η Hotel Brain αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι είναι κορυφαία ελληνική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, αφού 12 από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται υπό την διαχείρισή της ψηφίστηκαν από την κριτική επιτροπή των Tourism Awards και βραβεύτηκαν ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. 12 συμμετοχές-12 βραβεύσεις, ήταν ο θριαμβευτικός απολογισμός των ξενοδοχείων της.

Crossroads Inn
Gold: Traditional Guesthouse

Το Crossroads Inn, κατέκτησε για άλλη μια χρονιά το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Traditional Guesthouse, αποδεικνύοντας τη συνέπεια στις αξίες και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Το Crossroads Inn στους 7 αποκατεστημένους, παραδοσιακούς ξενώνες του, στο χαρακτηρισμένο Παραδοσιακό χωριό Τριπόταμος της Τήνου, αγκαλιάζει με σεβασμό κάθε πτυχή του τόπου μας, στοχεύοντας στην προβολή και την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, μέσα από την ξεχωριστή βιωματική εμπειρία της παραδοσιακής νησιωτικής ζωής στην τηνιακή ύπαιθρο και έτσι κατέκτησε την

# Lesante Blu Exclusive Luxury Beach Resort 
Silver: Luxury Resort

To Lesante Blu Exlcusive Beach Resort, μέλος των Leading Hotels of the World, άνοιξε τις πύλες του τον Μάιο του 2017 στο νησί της Ζακύνθου και κατάφερε ήδη να αποσπάσει την διάκριση στην κατηγορία Luxury Hotel / Resort των Tourism Awards για το σύνολο των πολυτελών εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του. Ήδη από το πρώτο χρόνο λειτουργίας του το Lesante Blu  συγκεντρώνει υψηλά επίπεδα επαναλαμβανομένων πελατών για τη σαιζόν του 2018  απόδειξη της διαρκούς προσπάθειας του ξενοδοχείου να παρέχει υψηλού επιπέδου personalized customer service  στους επισκέπτες του.

Έχει καθιερωθεί ως το καλύτερο ξενοδοχείο στο δημοφιλές νησί της Ζακύνθου  επιτυγχάνοντας υψηλή ετήσια πληρότητα 88%.

Aegea Blu Cycladic resort
Silver: Beach Hotel / resort

Tο Aegea Blue Cycladic Resort  βραβεύτηκε ως δεύτερο καλύτερο Beach Resort στην Ελλάδα, αφού βρίσκεται στην παραλία του Ζόργκου στην βορειανατολική πλευρά της Άνδρου, η οποία θεωρείται μια από τις 7 καλύτερες στις Κυκλάδες. Ένα σύμπλεγμα 36 πολυτελών και ανεξαρτήτων κατοικιών μεγέθους 40 – 400 m2  χτισμένες στην μορφή ενός Κυκλαδίτικου χωριού καραβοκύρηδων. Απευθύνεται σε επισκέπτες που αποζητούν και απολαμβάνουν την απομόνωση την ηρεμία και την ομορφιά της φύσης σε συνδυασμό με την πολυτέλεια και τις παροχές ενός resort.

Nefeles Luxury Residences & Lounge
Silver: Hotel Residences

Το  Nefeles luxury Residences & Lounge κατέκτησε το αργυρό βραβείοστην κατηγορία Hotel Residences για την συνολική ποιότητα των εγκαταστάσεων πολυτελών κατοικιών του και προσωποποιημένων υπηρεσιών του. Σε ένα τοπίο αλπικής ομορφιάς, στο χωριό Καρδαράς που βρίσκεται δίπλα στο χιονοδρομικό Οστρακίνα του Μαινάλου και μιάμιση ώρα από την Αθήνα, θα συναντήσετε το μαγευτικό Nefeles Luxury Residences & Lounge, όπου θα αισθανθείτε ήδη κάτοικοι σε ένα μέρος που δεν θα αποχωρίζεστε ακόμα και μετά την επιστροφή.
Αποτελείται  από 15 πολυτελή διαμερίσματα με σπάνια θέα στο βουνό. Δημιουργήθηκε  για να προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες, μέσα από τον αρμονικό συνδυασμό εξωτερικών δραστηριοτήτων και εξερεύνησης της περιοχής, με την πολυτέλεια των ευρύχωρων βιλών, αλλά και την προσφορά διακριτικής φιλοξενίας και εξαιρετικών υπηρεσιών.

Naxian Utopia Luxury Villas & Suites 
Silver: All-Suite Hotel

Το Naxian Utopia Luxury Villas & Suites, στο νησί της Νάξου, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία All-suite hotel, για το σύνολο των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του.
Σε απόσταση μόλις  2 χλμ. από τη χώρα της Νάξου και 500 μ. από τη δημοφιλέστερη παραλία του νησιού, τον Άγιο Προκόπιο, το Naxian Utopia Resort, αποτελεί ένα υπερπολυτελές συγκρότημα, από πέντε βίλες και τέσσερις σουίτες, χτισμένο πάνω σε ένα βραχώδη λόφο, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες του απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο, τη λίμνη και τα γύρω χωριά.Κάθε βίλα και σουίτα προσφέρει ιδιωτικότητα και ενδείκνυται για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μακριά από την πολυκοσμία και τα αδιάκριτα βλέμματα.

#  Mr & Mrs White Paros New Style Hotel 
Bronze: Boutique Hotel

Το Mr & Mrs White Paros New Style Hotel, μέλος της HotelBrain, κατάφερε μέσα σε μόλις ένα χρόνο λειτουργίας του να καθιερωθεί και μάλιστα να αποτελεί πρότυπο ενός Boutique Hotel στην Ελλάδα, κατακτώντας το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Boutique Hotel, ως ένα από τα καλύτερα Boutique ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Χάρη στην προσήλωση στις αρχές της αυθεντικότητας και της ελληνικής φιλοξενίας και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης που το προσωπικό του ξενοδοχείου προσφέρει σταθερά στους επισκέπτες του, παρέχοντάς τους μια μοναδική εμπειρία.

 Avaton Luxury Villas Resort – Relais & Châteaux
Bronze: Luxury Villas & Chalets

Το  AvatonLuxuryVillasResort – Relais & Châteaux, μέλος της HotelBrainπαρέλαβε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Luxury Villas & Chalets. Το  Avaton Luxury Villas Resort – Relais & Châteaux, μέλοςτης HotelBrain, ένα κομψό και σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο με θέα τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά της χερσονήσου του Άθωνα Χαλκιδικής. Αποτελείται από 16 βίλες εκ των οποίων οι περισσότερες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα με ενσωματωμένα sunbeds που απογειώνουν την αίσθηση χαλάρωσης μέσα σε μεσογειακούς κήπους που οδηγούν σε μια μοναδικής ομορφιάς παραλία.

Aeolis Tinos Suites Luxury Residences 
Bronze: Storytelling Excellence

To Aeolis Tinos Suites, κατέκτησε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Storytelling excellence, καθώς έχει δομήσει όλη την λειτουργία του και τις υπηρεσίες που προσφέρει πάνω σε μια πραγματική ιστορία και το σύμβολό-branding του ξενοδοχείου έχει στηριχθεί στη μυθολογία. Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους ψάχνουν την εσωτερική ανασυγκρότηση και γαλήνη, μέσα από μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, σε ένα ξενοδοχειακό κατάλυμα που θα ικανοποιήσει όλες τους τις αισθήσεις.

Mykonos Princess Lifestyle Luxury Hotel
Bronze: Lifestyle Hotel

To Mykonos Princess, το μοναδικό ‘’Lifestyle Hotel’’ των ‘’Preferred Hotels& Resorts’’ στην Μύκονο είναι ο απόλυτος συνδυασμός της πολυτέλειας ενός 5* ξενοδοχείου 39 δωματίων με την αυθεντική ελληνική φιλοξενία & τον ελληνικό και ιδιαίτερα τον Μυκονιάτικο τρόπο ζωής. Ένα ξενοδοχείο που η δομή του, η κουλτούρα, η υπηρεσίες, αλλά και οι εμπειρίες που παρέχει είναι κατ’ εξοχήν lifestyle κατέκτησε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Lifestyle Hotel/resort.

Racconto Boutique Design Hotel
Bronze: Adults Only Hotel

To Racconto Boutique Design Hotel κατέκτησετο χάλκινο βραβείοστηνκατηγορία Adults Only Hotel, αφούείναιέναχαρακτηριστικό adults-only boutique hotel στην καρδιά της Πάργας. Ένα boutique hotel, αυστηρά adults-only φιλοσοφίας, στην καρδιά μιας περιοχής που αποτελεί έναν κατεξοχήν οικογενειακό προορισμό. Που μέσα σε μόλις 1,5 χρόνο λειτουργίας, τον Νοέμβριο του 2016 έχει καταφέρει να προσελκύσει ένα διαφορετικό -για τα δεδομένα της περιοχής- κοινό, το οποίο έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει την ιδιωτικότητα, τη χαλάρωση και την ηρεμία που προσφέρει ο χώρος.

Xenia Residences & Suites 
Bronze: Οικογενειακός Τουρισμός

To Xenia Residences & Suites, ένα μοναδικό συγκρότημα 8 αυτόνομων πολυτελών κατοικιών. Τοποθετημένο στην καταπράσινη πλαγιά, πάνω από την κεντρική παραλία του χωριού προσφέρει μοναδική θέα της παραλίας, της θάλασσας και των απέναντι νησιών (Σκόπελος-Αλόννησος) από όλους τους χώρους του. Αποτελεί την ιδανική πρόταση διαμονής για οικογένειες και για τους λάτρεις της ηρεμίας και της φύσης και κατέκτησε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Οικογενειακός Τουρισμός των Tourism Awards για το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει σε οικογένειες, αλλά και το storytelling του ξενοδοχείου που βασίζεται στις αξίες της οικογένειάς του ιδιοκτήτη.

Mykonos No 5 
Bronze: All Suite Hotel

To Mykonos No5, μέλος της HotelBrain, στην περιοχή Κανάλια της Μυκόνου, κέρδισε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία All Suites με ένα πακέτο ‘in the hotel’ εμπειριών, το οποίο, εμπνεόμενοι από το όνομα του ίδιου του ξενοδοχείου- ονομάζουμε «Μykonos 5 Senses Experience».

 

Continue Reading

Latest

PEOPLE3 months ago

Άνθρωποι που αγωνίζονται για τα όνειρά τους: Πέντε ιστορίες από τη Γεωργία

Κάθε χειμώνα, ο Beso Idoidze στέκεται μόνος στο ιστορικό χωριό του Dartlo. Ακόμα και οι σκληροί ψυχροί άνεμοι δεν θα...

PEOPLE3 months ago

Rupeni Vatugata: Αγάπη στην πράξη μετά από την καταστροφή

Το απόγευμα της 20ής Φεβρουαρίου 2016, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Φίτζι ανακοίνωσαν εθνική απαγόρευση κυκλοφορίας, καθώς ένας κυκλώνας ερχόταν προς...

ARTE3 months ago

«Oh that I had a thousand tongues»

Η ομαδική έκθεση Oh that I had a thousand tongues έχει ως αφετηρία τη γλώσσα, αλλά αποκλίνει από τον άμεσο...

PEOPLE3 months ago

«Συνέχισε, ακριβώς επειδή είσαι η μόνη γυναίκα!» – Jessica Einhorn

Η Jessica Einhorn, η πρώτη γυναίκα διευθύντρια της Παγκόσμιας Τράπεζας, μοιράστηκε τις ιδέες της για την έννοια της διαφορετικότητας, την...

PEOPLE3 months ago

Από την απελπισία στην αισιοδοξία στη Ρουάντα: Η ιστορία της Gaudance Mukagasana

Η Gaudance Mukagasana κατέρρευσε όταν έχασε τον σύζυγό της αφήνοντάς την να μεγαλώσει μόνη της τα τρία παιδιά. Ήταν πολύ...

PEOPLE3 months ago

Οι Hepisipa Oko, Ane Taukiuvea και Maile Fotu είναι οι «Road Safety Sisters»

Στο Βασίλειο της Τόνγκα, τρεις γυναίκες με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Τράπεζας, εργάζονται για να κάνουν τους δρόμους της χώρας...

ARTE3 months ago

«Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Πηγή αστείρευτης έμπνευσης και αιτία βαθιάς αισθητικής συγκίνησης, το Ωραίο, αποτυπώνεται οπτικά στα αρχαία έργα τέχνης, συνιστώντας μια διαρκώς μεταβαλλόμενη...

ARTE3 months ago

Chrys Roboras “Υπερβατικές Πραγματικότητες”

H Myrό Gallery παρουσιάζει την έκθεση της διεθνούς γνωστής ομογενούς ζωγράφου από την Αυστραλία Chrys Roboras στην Κεντρική Αίθουσα της...

Facebook

Trending

Copyright © 2018 PRESSCODE