Connect with us

TECH

7 βήματα για να βελτιώσετε την κυβερνοασφάλεια της επιχείρησής σας

Published

on

Κάποτε θα μπορούσατε να λειτουργήσετε μια μικρή επιχείρηση διαθέτοντας ένα τραπεζικό λογαριασμό, τηλέφωνο, σύνδεση στο διαδίκτυο και κάποια φυσική βάση. Αυτές τις μέρες, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο έχει προστεθεί σε αυτόν τον κατάλογο ως μια ανάγκη που σχεδόν κάθε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης πρέπει να εξετάσει.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μικρές επιχειρήσεις όπως τα γραφεία νομικών ή τις λογιστικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με τις εξαιρετικά ευαίσθητες πληροφορίες ενός πελάτη.

Σύμφωνα με μια παγκόσμια έρευνα, το 83% των επιχειρήσεων αναφέρουν ότι οι οργανωτικές δυσκολίες θέτουν την εταιρεία τους σε κίνδυνο, ενώ το 74% των επιχειρήσεων πιστεύουν ότι χρειάζονται ένα νέο πλαίσιο για τη βελτίωση της ασφάλειας και τη μείωση του κινδύνου.

Λόγω της εξαιρετικά τεχνικής και πολύπλοκης φύσης των κυβερνοεπιθέσεων, πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων δεν καταλαβαίνουν τη μεγάλη απειλή και οι περισσότεροι μαθαίνουν με τον σκληρό τρόπο. Πρόσφατα,το CBS ανέφερε μια μεγάλη άνοδο στις απάτες μέσω phishing. Το 2017, 200 οργανώσεις υπήρξαν θύματα απάτης δια του ηλεκτρονικού “ψαρέματος” (phishing) που είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή δεδομένων πολλών εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων.

Επειδή οι προβολείς των ΜΜΕ πέφτουν σε επιθέσεις που δέχονται μεγάλες εταιρείες όπως η Equifax ή η Target, πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων πιστεύουν λανθασμένα ότι μόνο μεγαλύτερες εταιρείες διατρέχουν κίνδυνο παραβίασης της ασφάλειας. Γεγονός είναι ότι η πλειοψηφία των κυβερνοεπιθέσεων θα έχει αρνητικές συνέπειες για τις μικρές επιχειρήσεις εάν δεν εφαρμόσουν ένα αποτελεσματικό σχέδιο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Η κυβερνοασφάλεια είναι ένα πολύ αληθινό και πολύ σοβαρό ζήτημα, αλλά όσα περισσότερα γνωρίζετε για αυτό, τόσο καλύτερα μπορείτε να προετοιμαστείτε για μια επίθεση. Αυτά τα επτά βήματα αποτελούν τη βάση για την καθιέρωση ενός προωθημένου και οικονομικά αποδοτικού τρόπου για τις μικρές επιχειρήσεις να προστατεύουν καλύτερα από την πανταχού παρούσα πραγματικότητα μιας κυβερνοεπίθεσης.

  1. Αξιολογήστε τα τρέχοντα εργαλεία ασφαλείας

Τα δεδομένα της εταιρείας σας είναι όσο ασφαλή επιτρέπει η τεχνολογία που χρησιμοποιείτε. Αντί να αναρωτιέστε πόσο καλά είστε προστατευμένοι, σκεφτείτε να προσλάβετε έναν ειδικό σύμβουλο που θα εκθέσει τα τρωτά σημεία του συστήματος. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η εταιρεία σας και να καταλάβετε πού μπορείτε να βελτιωθείτε.

  1. Επενδύστε στη στελέχωση

Μπορεί να είναι δύσκολο για μια μικρή επιχείρηση να προσλάβει νέους υπαλλήλους. Αλλά επειδή η απειλή του κυβερνοχώρου είναι τόσο πραγματική και δυνητικά καταστροφική, η πρόσληψη έμπειρου προσωπικού ασφαλείας μπορεί να είναι το πιο σημαντικό βήμα που μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε την επιχείρησή σας.

  1. Κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας

Μπορείτε να εμπιστευτείτε τις προσωπικές σας φωτογραφίες και μουσική στον ιστό, αλλά τα δεδομένα της επιχείρησής σας και των πελατών σας δημιουργούν μια ολόκληρη σειρά άλλων ανησυχιών. Πολλές υπηρεσίες cloud επιχειρηματικής χρήσης χρησιμοποιούν τεχνολογία κρυπτογράφησης, η οποία μετατρέπει τα δεδομένα σε έναν ανιχνεύσιμο κώδικα ο οποίος μπορεί να ανοιχτεί μόνο με ένα συγκεκριμένο κλειδί καθώς ταξιδεύει μεταξύ ασφαλών προορισμών.

  1. Σκεφτείτε πέρα από τους κωδικούς πρόσβασης

Είναι ασφαλές να πούμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να θυμηθούν όλους τους κωδικούς τους. Όχι μόνο οι κωδικοί είναι δυσκίνητοι, αλλά οι κακές πρακτικές κωδικού πρόσβασης μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα ασφαλείας. Στην πραγματικότητα, το 91% των επαγγελματιών ασφαλείας πιστεύουν ότι οι κωδικοί πρόσβασης θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν. Πολλοί ειδικοί ασφαλείας συστήνουν την τεχνολογία επαλήθευσης ταυτότητας χρήστη για να κάνουν την προστασία των δεδομένων ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.

  1. Χρησιμοποιήστε μια ενοποιημένη πλατφόρμα

Με την εφαρμογή ενός ασφαλούς εργαλείου το οποίο περιλαμβάνει κοινή χρήση αρχείων, αποθήκευση και υπογραφή εγγράφων καθώς και πρόσβαση σε απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας που ενσωματώνει με κοινές εφαρμογές όπως το Microsoft Office 365, οι εργαζόμενοι θα είναι πιο συνεργατικοί και παραγωγικοί. Θα μπορούν επίσης να εργάζονται από οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή, ανά πάσα στιγμή.

  1. Δημιουργήστε και εφαρμόστε μια τυπική πολιτική πληροφορικής

Είτε έχετε μια παραδοσιακή εγκατάσταση γραφείου, υπαλλήλους που εργάζονται εξ αποστάσεως ή μια πολιτική BYOD (με τις δίκες τους συσκευές) η προτεραιότητα για τους υπαλλήλους θα πρέπει να είναι η κατανόηση των κινδύνων ασφάλειας που σχετίζονται με τη χρήση μη εγκεκριμένων εφαρμογών.

  1. Να ενεργείτε προληπτικά

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο περιβάλλον του κυβερνοχώρου και πώς μπορείτε να βελτιώσετε την άμυνα της εταιρείας σας. Για παράδειγμα, αφιερώστε χρόνο για να ανακαλύψετε πώς το συνεχώς διευρυνόμενο Ίντερνετ των πάντων (IoT) μπορεί να ωφελήσει και να προσθέσει νέους κινδύνους ασφαλείας στην εταιρεία σας.

TECH

Στο μικροσκόπιο το Facebook για την υπόθεση παραβίασης δεδομένων

Editorial Team

Published

on

Κατάχρηση δεδομένων των χρηστών του Facebook

«Με ανησυχούν ιδιαιτέρως οι ισχυρισμοί ότι η Cambridge Analytica συγκέντρωσε πληροφορίες από λογαριασμούς Facebook χωρίς τη συγκατάθεση των χρηστών του, εκθέτοντας βασικά δεοντολογικά ζητήματα γύρω από την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα των ισχυρών ψηφιακών πλατφορμών», δήλωσε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι. «Αυτό το περιστατικό συνιστά κάτι περισσότερο από μια απλή παραβίαση δεδομένων. Πρόκειται για μια παραβίαση εμπιστοσύνης που μπορεί να απειλήσει την ίδια τη λειτουργία της δημοκρατίας».

«Έχω προσκαλέσει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να δώσει εξηγήσεις, επειδή είναι καθήκον μας να προστατέψουμε τα δικαιώματα των πολιτών και να διασφαλίσουμε την έγκυρη ενημέρωσή τους, ειδικά όσον αφορά ευαίσθητα θέματα όπως είναι η προστασία των δεδομένων».

Η εταιρεία Cambridge Analytica που έχει την έδρα της στο Λονδίνο, κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε τα δεδομένα εκατομμυρίων ψηφοφόρων για να διαμορφώσει εξατομικευμένες πολιτικές διαφημίσεις στα πλαίσια των αμερικάνικων εκλογών.

Τι μπορεί να κάνει το Κοινοβούλιο

Στις 12 Απριλίου ο κ. Ταγιάνι και οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων αναμένεται να πάρουν αποφάσεις γύρω από τις δράσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μία επιλογή είναι να προσκαλέσουν σε σύνοδο ολομέλειας τον Ζούκερμπεργκ και άλλους εκπροσώπους ηλεκτρονικών εταιρειών προκειμένου να ερωτηθούν απευθείας από τους ευρωβουλευτές.

Οι ευρωβουλευτές θα μπορούσαν να εγκρίνουν ψήφισμα με το οποίο καλούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να προτείνει μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάχρησης δεδομένων. Το Κοινοβούλιο μπορεί επίσης να επιλέξει τη σύσταση προσωρινής επιτροπής για να εξετάσει τους ισχυρισμούς και τα πιθανά μέτρα που μπορούν να ληφθούν.

Τι έχει κάνει το ΕΚ για την προστασία της ιδιωτικής ζωής; 

Το Κοινοβούλιο πάντα επιδίωκε να συνδυάσει την ασφάλεια με την προστασία της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων. Έχει υιοθετήσει ψηφίσματα σχετικά με την χρήση δεδομένων από τις καταστάσεις των επιβατών (PNR) για την πρόληψη και δίωξη τρομοκρατικών και άλλων σοβαρών εγκλημάτων, την εξόρυξη δεδομένων και την ανάγκη προστασίας των προσωπικών δεδομένων στον ψηφιακό κόσμο.

Οι ευρωβουλευτές έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή στους κανόνες διαβίβασης δεδομένων μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ, καλώντας το 2014 σε αναστολή των Αρχών Ασφαλούς Λιμένα και εγείροντας ανησυχίες, το 2017, για τις δραστηριότητες εποπτείας των παρόχων υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Έχει επιπλέον ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να προβεί σε αξιολόγηση της ασπίδας προστασίας της ιδιωτικής ζωής ΕΕ – ΗΠΑ όσον αφορά δεδομένα που διαβιβάζονται για κερδοσκοπικούς σκοπούς.

Επικείμενη νομοθεσία

Οι αποκαλύψεις για την παράνομη χρήση προσωπικών δεδομένων του Facebook έρχονται στο φως λίγο πριν τεθεί σε ισχύ, τον Μάιο, ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο ΓΚΠΔ θέτει νέους κανόνες για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ΕΕ και παρέχει στους πολίτες μεγαλύτερο έλεγχο επί των προσωπικών τους δεδομένων. Η νομοθεσία τους δίνει επίσης το δικαίωμα να ενημερώνονται για τυχόν υποκλοπές των προσωπικών τους δεδομένων και να αντιτάσσονται στην κατάρτιση προφίλ βάσει αυτών.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επιθυμεί να ενισχύσει την προστασία των χρηστών ηλεκτρονικών επικοινωνιών μέσα από την αναθεώρηση της οδηγίας e-Privacy για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες (2002). Στόχος, η εξασφάλιση υψηλού επιπέδου προστασίας, εμπιστευτικότητας και ασφάλειας για τα εργαλεία ηλεκτρονικών επικοινωνιών όπως το Messenger, το WhatsApp και το Skype.

Προτείνει επίσης τον αυστηρότερο περιορισμό της επεξεργασίας δεδομένων, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς εκτός από αυτόν για τον οποίο έχουν συσταθεί και ότι τα λεγόμενα «meta-data» – πληροφορίες που αφορούν τους  κληθέντες αριθμούς, επισκεπτόμενες ιστοσελίδες και γεωγραφικές τοποθεσίες – αντιμετωπίζονται ως εμπιστευτικές και δεν μπορούν να διαβιβαστούν σε τρίτους.

Continue Reading

TECH

Πώς να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του Wi-Fi στο σπίτι σας

Published

on

Στο σημερινό συνδεδεμένο κόσμο είναι σχεδόν αδιανόητη η καθημερινότητα χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο και για πρακτικούς λόγους τα περισσότερα νοικοκυριά χρειάζονται ασύρματη συνδεσιμότητα, για να μπορούν όλοι να χρησιμοποιούν πλήρως τις συσκευές που διαθέτουν σύνδεση στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, φορητούς υπολογιστές, tablet, τηλεοράσεις, κάμερες ασφαλείας κλπ.

Ωστόσο, με τον αυξανόμενο αριθμό συσκευών που απαιτούν πρόσβαση στο δίκτυό σας και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και την ποιότητα της ίδιας της σύνδεσης, ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί στην απόδοση του δικτύου Wi-Fi.

Αυτές οι συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ποιότητα και την ταχύτητα του οικιακού σας δικτύου Wi-Fi.

Χρησιμοποιήστε σύγχρονη τεχνολογία Wi-Fi 

Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να βελτιώσετε την απόδοση του δικτύου σας εάν χρησιμοποιείτε παλιά τεχνολογία. Βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές και το router σας είναι όλα συμβατά με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες του δικτύου.

Βελτιώστε την ασφάλεια του δικτύου

Ανανεώστε τακτικά τον κωδικό πρόσβασής σας και ενεργοποιείτε την κρυπτογράφηση WPA2, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η τοποθεσία έχει σημασία

Η τοποθέτηση του router σας σε μια ανοιχτή κεντρική περιοχή είναι πιθανό να δημιουργήσει ένα καλύτερο σημείο πρόσβασης σε όλο το σπίτι. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τους τοίχους και ότι μπορεί να εμποδίσει μια σαφή μετάδοση σήματος σε όλο το σπίτι. Ένα καλώδιο ethernet και κλιπ καλωδίων είναι όλα όσα χρειάζεστε για να μετακινήσετε το δρομολογητή από το σημείο σύνδεσης σε μια πιο φιλική προς το σήμα τοποθεσία.

Τακτική επανεκκίνηση του router

Όπως σε πολλές συσκευές, μια τακτική επανεκκίνηση μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της λειτουργίας. Ένα router που τρέχει συνεχώς επεξεργάζεται πολλά δεδομένα και ακόμη και σε κανονική λειτουργία ορισμένα δεδομένα μπορεί να καταστραφούν. Μια επανεκκίνηση μπορεί να απορρίψει αυτά τα σφάλματα και να σας επιτρέψει να συνεχίσετε τις εργασίες από την αρχή.

Ενημερώστε τις συνδεδεμένες συσκευές σας

Κάθε συσκευή που είναι ενεργά συνδεδεμένη στο δίκτυό σας εξαντλεί το διαθέσιμο εύρος ζώνης. Όταν το λειτουργικό σύστημα μιας συσκευής δεν είναι ενημερωμένο, μπορεί να επηρεάσει την απόδοση των άλλων συσκευών που έχετε συνδέσει στο σπίτι σας. Ελέγχετε τακτικά για ενημερώσεις λογισμικού και συνδεσιμότητας για να βελτιώσετε τις ταχύτητες και να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία σας.

Continue Reading

TECH

Διατραπεζικές συναλλαγές μέσω IRIS από το κινητό

Published

on

Την δυνατότητα για άμεσες διατραπεζικές μεταφορές χρημάτων μέσω του κινητού τηλεφώνου εντός Ελλάδας δίνει η online υπηρεσία πληρωμών IRIS, που υποστηρίζεται από τη ΔΙΑΣ (Διατραπεζικά Συστήματα) και συμμετέχουν οι τράπεζες Πειραιώς, Εθνική, Alpha Bank και Eurobank.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) Βασίλης Παναγιωτίδης μιλώντας στο συνέδριο Digital Banking, η διατραπεζική υπηρεσία IRIS Online Payments, υποστηρίζει άμεσες πληρωμές μεταξύ πελατών των τραπεζών που συμμετέχουν στο σύστημα IRIS Online Payments, χωρίς την ανάγκη ο εντολέας να γνωρίζει τον αριθμό λογαριασμού του δικαιούχου (IBAN), αλλά με χρήση εναλλακτικού αναγνωριστικού στοιχείου (π.χ. αριθμός κινητού τηλεφώνου για πληρωμές προς ιδιώτες ή ΑΦΜ για πληρωμές προς εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες). Η άμεση πληρωμή ενεργοποιείται από τον εντολέα και ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα λίγων δευτερολέπτων, με αντίστοιχη ενημέρωση του δικαιούχου και του εντολέα για την επιτυχή ολοκλήρωσή της. Προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την Υπηρεσία, ο εντολέας και ο δικαιούχος πρέπει να εγγραφούν στην εφαρμογή της τράπεζας επιλογής τους. Μπορούν να εγγραφούν σε περισσότερες εφαρμογές για την μεταφορά χρημάτων, ωστόσο θα λαμβάνουν χρήματα σε λογαριασμό μιας μόνο τράπεζας.

Η νέα υπηρεσία που είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο του 2017 εγκαινίασε μια νέα εποχή στα τραπεζικά εμβάσματα, καθώς ο συναλλασσόμενος δεν χρεώνετε για μεταφορές μεταξύ διαφορετικών τραπεζών, σε αντίθεση με τον παραδοσιακό τρόπο μεταφορών (έμβασμα στο γκισέ ή e-banking), στις οποίες υπάρχουν χρεώσεις.

Η μεταφορά γίνεται σε πραγματικό χρόνο ενώ δεν χρειάζεται το IBAN του παραλήπτη των χρημάτων. Εφόσον ο παραλήπτης έχει κάνει εγγραφή στο IRIS, αυτό σημαίνει ότι έχει δηλώσει το IBAN του λογαριασμού του όπου θέλει να λαμβάνει τα χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο συναλλασσόμενος είναι να επιλέξει τον παραλήπτη από τις επαφές του τηλεφώνου του.

Πώς θα ενεργοποιήσετε την υπηρεσία IRIS

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσει ο ενδιαφερόμενος την εφαρμογή (app) της τράπεζας που συνεργάζεται, οπότε θα εγγραφεί αυτόματα στην υπηρεσία IRIS

IRIS 24/7 Payment από την Τράπεζα Πειραιώς,

i-bank Pay από την Εθνική Τράπεζα,

Alpha Quick Transfer από την Alpha Bank,

Paf – Pay a Friend από τη Eurobank,

Για να στείλετε χρήματα:

Απαραίτητη προϋπόθεση ο συναλλασσόμενος να είναι να είναι εγγεγραμμένος χρήστης στην υπηρεσία IRIS. Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής για κάθε τράπεζα, θα επιλέξει επιλέγετε τον γνωστό του πρόσωπο που επιθυμεί να στείλει τα χρήματα από τον τηλεφωνικό του κατάλογο. Σημειώνεται ότι για τις μεταφορές μέσω IRIS υπάρχει ανώτατο ημερήσιο όριο 500 ευρώ.

Για να πάρετε χρήματα:

Επίσης, θα πρέπει ο συναλλασσόμενος να έxει γραφτεί στο IRIS. Μόλις του μεταφερθούν τα χρήματα, λαμβάνει γραπτό μήνυμα στο κινητό του (SMS) που τον ενημερώνει για το ποσό και τον αποστολέα.

Continue Reading

Latest

ARTS & LIVING3 weeks ago

Έκθεση ζωγραφικής της Αναστασίας Φλόκα: «Η Πόλη είναι Άνθρωπος»

Συχνά συμβαίνει οι σημαντικότερες και πιο ενδιαφέρουσες συνεισφορές σε έναν κλάδο όπως η ζωγραφική να έρχονται μέσα από ασυνήθιστες διαδρομές...

INSIGHTS3 weeks ago

Brexit: Πως επηρεάζονται οι εμπορικές συμβάσεις

Παρά το γεγονός ότι η σχέση  του Ηνωμένου Βασιλείου στην  Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί ακόμη αντικείμενο συζήτησης, τα επόμενα χρόνια αδιαμφισβήτητα...

BUSINESS TODAY3 weeks ago

Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος 2018

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία περισσότερων των 400 ατόμων, πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, στο ξενοδοχείο The...

INSIGHTS3 weeks ago

Η αποδέσμευση των ΗΠΑ από το Σαουδαραβικό πετρέλαιο

Η Σαουδική Αραβία ως ο μεγαλύτερος παραγωγός και εξαγωγέας αργού πετρελαίου, είχε σημαντική θέση στην κάλυψη της ζήτησης των Ηνωμένων...

GEOSTRATEGY3 weeks ago

Πιέζοντας την Ρωσία: Ποιοι είναι οι θιασώτες ενός πυρηνικού πολέμου

Ο κορυφαίος Αμερικανός καθηγητής Stephen F. Cohen, που αποχώρησε από το Princeton και το NYU, ήταν κατά τη διάρκεια του...

INSIGHTS3 weeks ago

Νέες ευκαιρίες στην τουριστική ανάπτυξη για την Κεντρική Μακεδονία

Στις νέες ευκαιρίες για την Κεντρική Μακεδονία να πετύχει πρωταγωνιστικές επιδόσεις στην τουριστική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια, αναφέρθηκε η υπουργός...

BUSINESS TODAY3 weeks ago

Βραβείο «Top Hotel Partner 2017» για το Creta Maris Beach Resort

Το Creta Maris Beach Resort συμμετείχε για μία ακόμη φορά σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως, την ΙΤΒ Berlin 2018 που πραγματοποιήθηκε...

ONE PLANET3 weeks ago

Τα Ηνωμένα Έθνη επενδύουν στη χρήση της φύσης για τη διαχείριση του νερού

Την ανάγκη για χρήση της φύσης στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της αύξησης του πληθυσμού και της κλιματικής αλλαγής επισήμανε η...

Presscode Newsletter

Facebook

Trending

Copyright © 2018 PRESSCODE