Connect with us

BUSINESS TODAY

16 κοινωφελείς οργανισμούς για τα παιδιά στηρίζει ο Όμιλος ΟΤΕ

Editorial Team

Published

on

16 κοινωφελείς οργανισμούς από όλη την Ελλάδα που φροντίζουν παιδιά, στηρίζει και φέτος ο Όμιλος ΟΤΕ, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση που ξεπερνά τις 550.000 ευρώ. Με την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά ως σταθερούς άξονες των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας και με ευαισθησία για τις ανάγκες των παιδιών, τα τελευταία 17 χρόνια ο Όμιλος ΟΤΕ έχει ενισχύσει το έργο συνολικά 55 κοινωφελών οργανισμών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: «Η αλληλεγγύη αποτελεί διαχρονική αξία για τον Όμιλο ΟΤΕ. 17 χρόνια τώρα, και εν μέσω κρίσης, στεκόμαστε στο πλευρό σπουδαίων ανθρώπων που έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους τη φροντίδα, την περίθαλψη και την κάλυψη των αναγκών των παιδιών. Χάρη στο έργο τους, το οποίο ενισχύουμε, περισσότερα από 100.000 παιδιά κάθε χρόνο έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία καλύτερη ζωή. Τους ευχαριστούμε θερμά για όσα προσφέρουν στη χώρα και τα παιδιά μας. Είναι τιμή μας να τους στηρίζουμε».

Οι κοινωφελείς οργανισμοί που λαμβάνουν ενίσχυση από τον Όμιλο ΟΤΕ το 2016 είναι:

Ένωση «Μαζί για το Παιδί» (9 Φιλανθρωπικά Σωματεία) ,
«MDA ΕΛΛΑΣ» – Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις,
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»,
«Ανοιχτή Αγκαλιά» – Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής,
«Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών- Πόρτα Ανοιχτή»,
«ΕΛ.Ε.Π.Α.Π» – Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων,
«Φλόγα» – Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια,
«ΣΚΕΠ» – Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους,
Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με  Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΑΜΥΜΩΝΗ»,
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Πίστη»,
Γ’ Παιδιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,
Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας,
Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»,
Αντωνοπούλειο Ίδρυμα,
Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας,
Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα».

Με την ενίσχυση του Ομίλου ΟΤΕ, οι κοινωφελείς οργανισμοί καλύπτουν έξοδα λειτουργίας και προσωπικού, καθώς και άλλες δαπάνες όπως αγορά νοσοκομειακού εξοπλισμού, κτιριακές υποδομές, επιπλέον εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα για παιδιά, προγράμματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού.

Στη διαδικασία επιλογής των φορέων που στηρίζει φέτος ο Όμιλος ΟΤΕ συμμετείχαν ενεργά και πάνω από 1.500 εργαζόμενοι του Ομίλου από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι, μέσω online ψηφοφορίας, ανέδειξαν τους φορείς «Πίστη», «Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας» και «Ηλιαχτίδα».

O Όμιλος ΟΤΕ διατηρεί αμείωτη τη συνεισφορά του στη χώρα και την κοινωνία. Μόνο το 2015, διέθεσε περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ σε δράσεις και προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας από τα οποία ωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.000.000 άνθρωποι. Επιχειρώντας βιώσιμα, και με την ενεργό συμμετοχή των ανθρώπων του, ο Όμιλος ΟΤΕ επιδιώκει να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο για όλους.

Δηλώσεις σωματείων με μακρόχρονη συνεργασία με τον Όμιλο ΟΤΕ:

«Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς της τον Όμιλο ΟΤΕ, που με την μακροχρόνια υποστήριξή του συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης 30.000 παιδιών στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Κύριος στόχος της Ένωσης, είναι να προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν καθημερινά τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, νοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους, παρέχοντας ηθική, ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη.» Χρήστος Μπαρτσόκας, Πρόεδρος Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

«Ο ΟΤΕ αγκάλιασε το έργο του MDA Ελλάς σχεδόν από την αρχή της λειτουργίας του Σωματείου! Η συνεισφορά του είναι ανεκτίμητη καθώς συνέβαλε σημαντικά στη δημιουργία της 1ης Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και στην απόκτηση του ΣΠΙΤΙΟΥ του MDA Ελλάς, γεγονός που μας γεμίζει ασφάλεια και δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας με ΝΜΠ. Ένα δημόσιο μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για τον ΟΤΕ!» Βάνα Λαβίδα, Πρόεδρος MDA Ελλάς

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Όμιλο ΟΤΕ και στους εργαζομένους του για τη μακροχρόνια υποστήριξη στο έργο και τις δράσεις του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η συμβολή του ως χορηγός όλων των επικοινωνιών μας αποτελεί για εμάς την κινητήριο δύναμη για τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών μας με άξονα την προστασία των παιδιών (…) Ο ιδρυτής μας είχε πει «αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» και ο ΟΤΕ κάνει πράξη καθημερινά το όραμα του μικρού Ανδρέα!» Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Για τους Φίλους Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής Ανοιχτή Αγκαλιά, η μακρόχρονη υποστήριξη, εμπιστοσύνη και η αμοιβαία ειλικρινής συνεργασία μας με τα στελέχη όλων των βαθμίδων του Ομίλου ΟΤΕ είχαν και έχουν ουσιαστικά, καίρια και μετρήσιμα αποτελέσματα στους τομείς της πρόληψης για τους ακρίτες μας – υγείας – παιδείας. Ευχόμαστε να είναι πάντα συνοδοιπόροι μας το στο Πρόγραμμά μας με τον διακριτικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη Ζωή.» Γιολάντα Βλάχου, Πρόεδρος «Ανοιχτή Αγκαλιά»

«Η έμπρακτη εμπιστοσύνη του Ομίλου ΟΤΕ μας βοηθάει να στοχεύουμε ακόμα πιο ψηλά. Όλοι στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», παιδιά, γονείς, εθελοντές, προσωπικό και Διοικητικό Συμβούλιο αισθανόμαστε βαθιά ευγνωμοσύνη για την μακροχρόνια υποστήριξή του. Έχει συμβάλει ουσιαστικά στη διατήρηση και ανάπτυξη των ποικίλων προγραμμάτων και υπηρεσιών που προσφέρονται σε 240 άτομα όλων των ηλικιών. Διάγνωση, ιατρική παρακολούθηση, θεραπείες, εκπαίδευση, ειδική αγωγή, κοινωνική και ψυχολογική στήριξη, προεπαγγελματική και επαγγελματική κατάρτιση και πολλές άλλες δραστηριότητες που αποβλέπουν στην καλλιέργεια, επικοινωνία, αυτονομία και κοινωνική ένταξη.» Βίκη Αντωνοπούλου, Πρόεδρος Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή»

«Αισθανόμαστε ειλικρινά τυχεροί που για όγδοη συνεχή χρονιά,  ο Όμιλος Εταιριών ΟΤΕ,  μέσα από το «Πρόγραμμα Στήριξης φορέων για παιδιά», στηρίζει τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ για περισσότερα βήματα μπροστά, «Βήματα Ζωής». Με την πολύτιμη οικονομική σας στήριξη, μα πάνω απ’ όλα με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, μας βοηθάτε ουσιαστικά να επιτύχουμε το μεγάλο μας στόχο, να συνεχίσουμε την παροχή καινοτόμων, υψηλού επιπέδου υπηρεσιών αποκατάστασης, οι οποίες εντάσσονται σε ολιστικά προγράμματα, που λαμβάνουν χώρα σε ένα ασφαλές και οικείο προς τα παιδιά  και τις οικογένειές τους, περιβάλλον. (…) Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα τους στη δύσκολη, αλλά τόσο σπουδαία προσπάθειά τους!» Μαριάννα Μόσχου, Πρόεδρος «ΕΛ.Ε.Π.Α.Π»

«Η διακριτικότητα και το ανθρώπινο πρόσωπο του Ομίλου ΟΤΕ, φέρνει ήθος στο χώρο της Εταιρικής Υπευθυνότητας. Η υποστήριξη του Ομίλου ΟΤΕ ξεχωρίζει γιατί παίρνει προσωπική μορφή σε συγκεκριμένα αγαπημένα «πρόσωπα», που σέβονται την αξιοπρέπειά μας και μας δίνουν την ευκαιρία και την άνεση να μοιραστούμε τα προβλήματα, τις ανάγκες ακόμα και τις χαρές μας.» Μαρία Τρυφωνίδη, Πρόεδρος Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ»

BUSINESS TODAY

Digital economy forum 2018: σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, καινοτομούμε

Editorial Team

Published

on

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), ανακοίνωσε τη διοργάνωση του σημαντικότερου Συνεδρίου για τη Ψηφιακή Οικονομία, digital economy forum 2018: σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, καινοτομούμε, για τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Κεντρικός Ομιλητής στο επίσημο δείπνο του Συνεδρίου, που θα παρατεθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας, είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κύριος Αλέξης Τσίπρας, ενώ την Έναρξη των Εργασιών θα πραγματοποιήσει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα, στο Συνέδριο συμμετέχουν υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Κυβέρνησης, της Ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και επιχειρηματίες τόσο του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, όσο και παραγωγικών κλάδων της οικονομίας.

Οι βασικές θεματικές ενότητες του Συνεδρίου αφορούν στην ανάγκη για Εξωστρέφεια του κλάδου της ψηφιακής οικονομίας, τα Εργαλεία για την Χρηματοδότηση Καινοτόμων Προσπαθειών, την αξιοποίηση του υψηλού επιπέδου Ανθρώπινου Δυναμικού που διαθέτει η χώρα, τη δημιουργία νέων ψηφιακών υποδομών, κυρίως στον τομέα των Ψηφιακών Επικοινωνιών, τα πλεονεκτήματα από την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών σε όλους τους παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας και τέλος, τις δυνατότητες για Βελτίωση της Λειτουργίας και των Παρεχόμενων Υπηρεσιών του Δημοσίου προς Πολίτες και Επιχειρήσεις από τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Πολιτείας. Παράλληλα, ομιλητές, συμμετέχοντες και καλεσμένοι του συνεδρίου τοποθετούνται σε ένα γόνιμο διάλογο για τη Ψηφιακή Στρατηγική και την υλοποίηση της, που θα επιτρέψει στην Ελληνική οικονομία να απαντήσει -επιτέλους- θετικά στην ψηφιακή πρόκληση της εποχής, χωρίς να χαθεί άλλος χρόνος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το CEO Panel, όπου επικεφαλής κορυφαίων εταιρειών αναμένεται να δώσουν τη δική τους διάσταση όσον αφορά το ψηφιακό στοίχημα που έχει να κερδίσει η Ελλάδα. Οι επικεφαλής των εταιρειών από κοινού με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη συζητούν για το παρόν και κυρίως για το μέλλον, το σχεδιασμό και τα επόμενα βήματα του ψηφιακού επιχειρείν στην Ελλάδα, αναλύοντας τη διεθνή εμπειρία.

Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση ορισμένων από τα πλέον ενδιαφέροντα καινοτόμα projects νεοφυών επιχειρήσεων (startups), οι οποίες στην Ελλάδα αναπτύσσονται με γοργούς ρυθμούς. Με αυτόν τον τρόπο, οι επικεφαλής των επιχειρήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν το δίκτυό τους, μέσα από την επαφή με επιλεγμένους επενδυτές και funds αλλά και το δυναμικό κλάδο ψηφιακής τεχνολογίας. Σκοπός του digital economy forum 2018 είναι να αναδείξει τη σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και τα τεράστια οφέλη για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.

Τη στιγμή που, όπως επιβεβαιώνεται και διεθνώς, οι οικονομίες και οι εταιρείες που έχουν μετασχηματιστεί ψηφιακά εμφανίζουν τη μεγαλύτερη πρόοδο ως προς την αξιοποίηση των πόρων, την επιτάχυνση της καινοτομίας σε υπηρεσίες και προϊόντα και τη βέλτιστη τοποθέτηση τους στην αγορά, η αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας αποτελεί επιτακτική ανάγκη, αλλά και συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα μας. Μπορούμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών και των επενδυτών οδηγώντας σε ταχύτερη ανάπτυξη, παραγωγικότητα και εξωστρέφεια και το digital economy forum 2018 αυτό ακριβώς έρχεται να καταδείξει”, σημειώνει ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ, κύριος Τάσος Τζήκας.

Continue Reading

BUSINESS TODAY

Hi-Tech EKO Mobility Rally

Editorial Team

Published

on

Η διεθνής εκδήλωση για ηλεκτρικά, υβριδικά και εναλλακτικού καυσίμου αυτοκίνητα με την ονομασία «Hi-Tech EKO Mobility Rally» που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη στις 26-27 Μαΐου, τέθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και ως χρυσός χορηγός της ανακηρύχθηκαν τα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε και η εταιρεία ΕΚΟ ΑΒΕΕΠ.

Οι προετοιμασίες της εκδήλωσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ο Κανονισμός της εγκρίθηκε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και δημοσιεύεται ήδη στην ιστοσελίδα http://www.heliev.gr μαζί με τη φόρμα της αίτησης συμμετοχής. Οι φίλοι οδηγοί ηλεκτρικών, υβριδικών και εναλλακτικού καυσίμου αυτοκινήτων που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στην πανέμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης και τα περίχωρά της. Στους νικητές από την κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, εκτός από τα προβλεπόμενα έπαθλα, θα απονεμηθούν και βαθμοί επιτυχίας που προσμετρούν στο Κύπελλο Εναλλακτικής Ενέργειας 2018 της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA. Οι συμμετοχές ανοίγουν τη Δευτέρα 9 Απριλίου.

Continue Reading

BUSINESS TODAY

Η WIND για τέταρτη χρονιά στο TEDx University of Aegean στη Σύρο

Editorial Team

Published

on

Καμία νόρμα δεν περιορίζει τη δημιουργικότητα

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν οι άτυποι κανόνες που έχουν θεσπίσει οι άνθρωποι για να συμβιώνουν δεν αρκούν για να διατηρούν τις ισορροπίες; Ποια απόφαση πρέπει να πάρουμε όταν βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο; Με αφετηρία αυτά τα ερωτήματα και θέμα #Norma, το τέταρτο TEDx University of Aegean κάλεσε 9 ομιλητές να εξερευνήσουν τη λεπτή γραμμή μεταξύ σωστού και λάθους.

Μεταξύ όσων βρέθηκαν στην Ερμούπολη της Σύρου και ανέβηκαν στη σκηνή του κατάμεστου θεάτρου «Απόλλων»  τη Κυριακή 11 Μαρτίου, ήταν και η πολυτάλαντη δημοσιογράφος Μαρίνα Καρπόζηλου για να περιγράψει πως οι νόρμες στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο διαμορφώνουν την αίσθηση του ‘’ανήκειν’’.

Καθώς το δημοσιογραφικό δαιμόνιο δεν την εγκαταλείπει ακόμα και όταν βρίσκεται σε ένα συνέδριο ως ομιλήτρια, η Μαρίνα αιφνιδίασε με την κάμερα όσους ξεκουράζονταν στο networking corner powered by WIND F2G στο Αρχοντικό Βελισσαρόπουλου. Δείτε όσα συζήτησαν στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του WIND F2G στο Facebook.

Η WIND, μέγας χορηγός της διοργάνωσης, από το 2011 δίνει το «παρών» σε μια σειρά εκδηλώσεων TEDx σε όλη την Ελλάδα στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την διάδοση νέων ιδεών από  ανθρώπους με αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα. Όσοι βρέθηκαν στο τέταρτο TEDx University of Aegean μοιράστηκαν στιγμές από τη διοργάνωση στα social media με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G Δικτύου της WIND, η πληθυσμιακή κάλυψη του οποίου αγγίζει στη Σύρο το 98,5%.

Περισσότερα για τη #Norma στο www.tedxuniversityofaegean.gr και στη σελίδα της ομάδας στο Facebook . Επόμενη συνάντηση των TEDxsters το TEDx University of Crete στις 24 Μαρτίου 2018.

Continue Reading

Latest

NEWSDESK4 mins ago

Σε δυο φοιτητές από τα Σεπόλια η Προπτυχιακή Υποτροφία «Oneofakind» του Ιδρύματος Ωνάση

Η διαδικασία για την Ειδική Υποτροφία που θεσπίστηκε προς τιμήν των αδερφών Αντετοκούνμπο ολοκληρώθηκε και ανέδειξε δύο επιτυχόντες! Ήταν Ιούνιος...

INSIGHTS1 hour ago

9ο Συνέδριο Ηγεσίας 2018

Το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Επιτροπή Ηγεσίας και τη Mercedes-Benz Ελλάς διοργάνωσαν το ιδιαίτερα επιτυχημένο 9th   Leadership...

BUSINESS TODAY2 hours ago

Digital economy forum 2018: σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, καινοτομούμε

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), ανακοίνωσε τη διοργάνωση του σημαντικότερου Συνεδρίου για τη Ψηφιακή Οικονομία, digital economy...

BUSINESS TODAY3 hours ago

Hi-Tech EKO Mobility Rally

Η διεθνής εκδήλωση για ηλεκτρικά, υβριδικά και εναλλακτικού καυσίμου αυτοκίνητα με την ονομασία «Hi-Tech EKO Mobility Rally» που διοργανώνεται στη...

PASSPORT5 hours ago

Το κοινό όραμα Σι Τζινπινγκ – Πούτιν πίσω από τη ΣινοΡωσική στρατηγική συνεργασία

Στις 17 και 19 Μαρτίου αντίστοιχα, ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπινγκ και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντιμίρ Πούτιν επανεξελέγησαν, προαναγγέλλοντας...

BUSINESS TODAY6 hours ago

Η WIND για τέταρτη χρονιά στο TEDx University of Aegean στη Σύρο

Καμία νόρμα δεν περιορίζει τη δημιουργικότητα Αναρωτηθήκατε ποτέ αν οι άτυποι κανόνες που έχουν θεσπίσει οι άνθρωποι για να συμβιώνουν...

PASSPORT8 hours ago

Καταπολέμηση της τρομοκρατίας: Τα μέτρα της ΕΕ για την πρόληψη νέων επιθέσεων

Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα για την πλειονότητα των ευρωπαίων πολιτών (80%) που ζητούν από την ΕΕ να κάνει περισσότερα για...

BUSINESS TODAY8 hours ago

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Πρωτοπόρος Οργανισμός στην Εταιρική Υπευθυνότητα

Η Ευρωπαϊκή Πίστη κατατάχθηκε ως πρωτοπόρος Οργανισμός, αφοσιωμένος στην εφαρμογή και στην προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας,...

Presscode Newsletter

Facebook

Trending

Copyright © 2018 PRESSCODE