𝟐𝟎𝟐 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐏𝐨𝐰𝐝𝐞𝐫 𝐌𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭 𝐁𝐨𝐨𝐦𝐢𝐧𝐠 𝐃𝐞𝐦𝐚𝐧𝐝 𝐋𝐞𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐓𝐨 𝐄𝐱𝐩𝐨𝐧𝐞𝐧𝐭𝐢𝐚𝐥 𝐂𝐀𝐆𝐑 𝐆𝐫𝐨𝐰𝐭𝐡 𝐁𝐲 𝟐𝟎𝟐7

𝟐𝟎𝟐 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐏𝐨𝐰𝐝𝐞𝐫 𝐌𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭 𝐁𝐨𝐨𝐦𝐢𝐧𝐠 𝐃𝐞𝐦𝐚𝐧𝐝 𝐋𝐞𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐓𝐨 𝐄𝐱𝐩𝐨𝐧𝐞𝐧𝐭𝐢𝐚𝐥 𝐂𝐀𝐆𝐑 𝐆𝐫𝐨𝐰𝐭𝐡 𝐁𝐲 𝟐𝟎𝟐7

Η αγορά τυριού σε σκόνη εκτιμήθηκε σε 550,56 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 7,0% από το 2020, φτάνοντας την τιμή των 780 εκατομμυρίων έως το 2027. Η σκόνη τυριού χρησιμοποιείται εκτενώς ως καρύκευμα και αρωματικές ουσίες στα τρόφιμα βιομηχανία. Παράγεται με ξήρανση με ψεκασμό του μίγματος τυροποιημένου τυριού, νερού και συστατικών όπως γαλακτωματοποιητές και άλατα. Μπορεί επίσης να παρασκευαστεί με την προσθήκη ορού γάλακτος & νερού στο μείγμα και την αφυδάτωσή του. Η προσθήκη ορού γάλακτος στο μείγμα συστατικών δημιουργεί μια λεπτότερη σκόνη που ουσιαστικά ονομάζεται σκόνη τυριού. Λαμβάνεται από μια ποικιλία τύπων όπως cheddar, blue και Swiss.

Εκτός από την εφαρμογή του ως αρωματικό συστατικό, χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή επεξεργασμένων και απομιμητικών τυριών. Είναι ένα βολικό συστατικό που μπορεί να προστεθεί στις απαραίτητες ποσότητες στα μεταποιημένα προϊόντα. Εξασφαλίζει επίσης εύκολη αποθήκευση και μεταφορά σε σύγκριση με τις αντίστοιχες πάστες και συμπυκνώματα. Επίσης καταναλώνεται σε συνδυασμό με άλλες αρωματικές σκόνες όπως ξινή κρέμα, πίτσα, taco, μπέικον, μπάρμπεκιου, κρεμμύδι και μπαχαρικά. Η σκόνη αναπτύσσεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παραγωγών σνακ. Από την πλευρά των κατασκευαστών, η ανάπτυξη ενός φάσματος νότες γεύσης στο προϊόν, είναι μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συμμετέχοντες στην αγορά. Η ανάπτυξη της αγοράς σε σκόνη τυριού αποδίδεται στη διαθεσιμότητα ποικιλιών γεύσης. Εκτός από την ενίσχυση του προφίλ γεύσης,

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100428/

Έχουν επίσης μια δραστικά χαμηλή ποσότητα υγρασίας, η οποία της δίνει διάρκεια ζωής 18 μηνών. Η παρατεταμένη διάρκεια ζωής είναι ένας σημαντικός παράγοντας στον χώρο του χώρου των σνακ, των μπαρ διατροφής, των σούπες και των έτοιμων για κατανάλωση τροφίμων. Δεδομένου ότι η ενσωμάτωση κανονικών τυριών είναι δύσκολη σε πολλά μεταποιημένα προϊόντα, οι μορφές σε σκόνη έχουν επιτρέψει στους κατασκευαστές να αποκτήσουν είσοδο σε αυτές τις αγορές. Ως εκ τούτου, πολλοί κατασκευαστές που επιχειρούν επέκταση σε αυτούς τους χώρους σνακ έχουν αρχίσει να προσφέρουν μορφές σε σκόνη και λυοφιλοποιημένες. Για τις χιλιετίες και τα νεότερα δημογραφικά στοιχεία, τα αλμυρά σνακ έχουν γίνει βασικά είδη οικιακής χρήσης λόγω της συχνότητας αγοράς και των συνεχών καινοτομιών γεύσης από την πλευρά του κατασκευαστή. Τα δημογραφικά στοιχεία των παιδιών έχουν δείξει επίσης την έντονη τάση να επιλέγουν σνακ για να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους για πείνα.

Ένα πρόσφατο προϊόν που έχει δει την υιοθέτηση τυριών σε σκόνη είναι τα σνακ μπαρ. Οι πούδρες έχουν επιτρέψει στους καταναλωτές μπαρ και γλυκών σνακ να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ καθαρά γλυκών γεύσεων και αλμυρών. Πολλοί τακτικοί καταναλωτές της κατηγορίας δημητριακών και σνακ μπαρ απαιτούν αλμυρές γεύσεις σε αυτά τα προϊόντα. Προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες αξιοποίησης αυτών των ανεκπλήρωτων δυνατοτήτων της αγοράς. Είναι επίσης μια προτιμώμενη επιλογή για τους καταναλωτές να απαιτούν υγιεινά συστατικά στη διατροφή τους. Η συμπυκνωμένη σύνθεση των σκονών αποτελείται από βασικά βασικά συστατικά γάλακτος όπως πρωτεΐνες, λιπαρά, ανόργανα συστατικά και βιταμίνη, και το βοηθά να συμβάλει στην ενίσχυση του θρεπτικού προφίλ των σνακ. Εξάλλου,

Μερικοί από τους βασικούς παίκτες της παγκόσμιας σκόνης τυριού είναι η Lactosan A / S, All American Foods, Aarkay Food Products Ltd., Commercial Creamery Company, Land O’lakes, Inc., Archer Daniels Midland Company, Kanegrade Limited, Kerry Group PLC, Dairiconcepts, LP και Kraft Foods Group, Inc.

Η αγορά στη Βόρεια Αμερική αναμένεται να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά τυριού σε σκόνη κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Οι αυξανόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών έναντι του γεύματος RTE και RTC αναμένεται να ενισχύσουν την περιφερειακή αγορά σκόνης τυριού. Η παρουσία καθιερωμένων μεταποιητών τυριών που προσφέρουν ποικιλίες τυριού σε σκόνη και οι μεταβαλλόμενες διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών είναι μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη της αγοράς τυριού σε σκόνη στην περιοχή. Η ανάπτυξη του διαδικτυακού και του offline λιανικού τομέα επηρεάζει επίσης την αύξηση της περιφερειακής αγοράς τυριού σε σκόνη.

Η αγορά Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να δημιουργήσει το υψηλότερο CAGR στην παγκόσμια αγορά τυριού σε σκόνη στο εγγύς μέλλον, καθώς η αγορά διαθέτει μεγάλη καταναλωτική βάση σε αυτήν την περιοχή. Ο αυξανόμενος πληθυσμός και η αυξανόμενη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών αυξάνουν θετικά την παγκόσμια αγορά της σκόνης τυριού. Η αυξανόμενη αστικοποίηση σε αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Ινδία και η Κίνα σε αυτήν την περιοχή εκτιμάται ότι τροφοδοτούν την παγκόσμια αγορά τυριού σε σκόνη κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100428/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *