Ψυχαγωγική αγορά σκαφών Αύξηση ζήτησης με κορυφαίο παίκτη, αναλυτική ανάλυση, πρόβλεψη 2028

Η αγορά σκαφών αναψυχής προβλέπεται να αυξηθεί από 26,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 33,8 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027, με CAGR 3,02%. Το σκάφος αναψυχής, γνωστό και ως σκάφος αναψυχής, έχει σχεδιαστεί για διασκέδαση στην επιφάνεια του νερού. Πολλά άτομα το χρησιμοποιούν για δραστηριότητες διασκέδασης και αναψυχής κατά τη διάρκεια της εκδρομής με την οικογένεια και τους φίλους. Το σκάφος αναψυχής περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες, όπως αγώνες σκαφών, ιστιοπλοΐα, εκστρατεία, ψάρεμα και άλλα θαλάσσια σπορ. Τα σκάφη αναψυχής αποτελούνται από υφάσματα από πλαστικό, αλουμίνιο. Διάφοροι τύποι σκαφών αναψυχής περιλαμβάνουν runabouts, ρυμουλκά, αλιευτικά σκάφη, ιστιοφόρα, πλωτήρες, πλωτά σκάφη sterndrive, τζετ, προσωπικά σκάφη, συστήματα πρόωσης και κρουαζιερόπλοια καμπίνας.

Η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αυξήσουν τις δαπάνες για θαλάσσιες δραστηριότητες αναψυχής, τροφοδοτώντας έτσι την ανάπτυξη της αγοράς.

Η αύξηση των οικονομικών συνθηκών και η αυξανόμενη δημοτικότητα του παράκτιου και θαλάσσιου τουρισμού σε όλο τον κόσμο θα οδηγήσουν τα έσοδα της αγοράς. Η αύξηση της συμμετοχής των καταναλωτών σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες βαρκών και αθλητικών εκδηλώσεων με βάση το νερό αυξάνει περαιτέρω το μέγεθος της αγοράς.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100510/

Επιπλέον, η αύξηση των αλιευτικών δραστηριοτήτων σε συνδυασμό με την αύξηση των επενδύσεων στον τομέα ενοικίασης σκαφών υποστηρίζουν τη ζήτηση της αγοράς. Οι παίκτες της βιομηχανίας συνεργάζονται με κοινότητες ενοικίασης σκαφών για να αξιοποιήσουν τον τομέα της ενοικίασης σκαφών αναψυχής. Οι αυξανόμενες κυβερνητικές πρωτοβουλίες σε όλη την Ασία-Ειρηνικό δημιουργούν ευκαιρίες για την ψυχαγωγική αγορά βαρκών. Οι δαπάνες των κυβερνητικών αρχών για την ανάπτυξη υποδομών βαρκών είναι ένας σημαντικός παράγοντας που υποστηρίζει την ανάπτυξη της αγοράς στην περιοχή.

Ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας σε χώρες όπως η Ιαπωνία, η Ταϊλάνδη, η Κίνα και η Αυστραλία επικεντρώνονται στην ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για την υποστήριξη της ανάπτυξης της αγοράς. Επιπλέον, τα προγράμματα ευαισθητοποίησης του κυβερνητικού θαλάσσιου τουρισμού σε αυτές τις περιοχές δημιουργούν τεράστιες ευκαιρίες για την αγορά. Ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει τη βιομηχανία το 2020 είναι η ανησυχία σχετικά με τους περιβαλλοντικούς κινδύνους που οφείλονται σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες βαρκάδας. Η αύξηση της χρήσης μηχανοκίνητων σκαφών επηρεάζει την άγρια ​​ζωή στα υδάτινα σώματα και επηρεάζει την ποιότητα του νερού και του εδάφους. Η άνοδος στην έκπλυση των απολυμαντικών που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό, την προστασία και τη λειτουργία των σκαφών επηρεάζει την περιβαλλοντική χλωρίδα και πανίδα.

Η έκπλυση αυτών των απολυμαντικών μολύνει το νερό, καθιστώντας το νερό αλκαλικό ή όξινο και επηρεάζει την ικανότητα της άγριας ζωής να επιβιώσει, προκαλώντας διάφορες θανατηφόρες ασθένειες όπως μεταλλάξεις, καρκίνο, γενετικές ανωμαλίες και θάνατο.

Στην αγορά σκαφών αναψυχής κυριαρχούν οι Brunswick (ΗΠΑ), Groupe Beneteau (Γαλλία), Azimut Benetti (Ιταλία), Sunseeker International Limited (UK), Ranger boat (USA), Tracker Boats (USA), Lund Boats (USA), Marine Product Corporation (USA), Bennington Marine LLC (USA), Hobie Cat Company (ΗΠΑ), Ferretti Group (Ιταλία), Bavaria Yachtbau (Γερμανία), Godfrey Pontoon Group (ΗΠΑ), Catalina Yachts (ΗΠΑ) και Mahindra Odyssea (Ινδία) ).

Η Ασία Ωκεανία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά στον κλάδο αναψυχής. Η Κίνα και η Αυστραλία κατέχουν το μέγιστο μερίδιο αγοράς για σκάφη αναψυχής. Η αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος στις αναπτυσσόμενες χώρες και η αύξηση του αριθμού των ατόμων που μπορούν να επενδύσουν στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες είχαν ως αποτέλεσμα την αυξανόμενη ζήτηση για σκάφη αναψυχής. Υπήρξε μεγάλη ζήτηση για εισαγόμενα σκάφη στην περιοχή, ειδικά από χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία κ.λπ., οι οποίες θα υποκινήσουν περαιτέρω την ανάπτυξη σκαφών αναψυχής στην περιοχή.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100510/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *