Ψηφιακή Γεωργική Αγορά 2021 Αναδυόμενες Τεχνολογίες, Τάσεις από την Πρόβλεψη 2028

Η αγορά ψηφιακής γεωργίας εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 7,0 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και προβλέπεται να φτάσει τα 12,8 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, με CAGR 12,7% μεταξύ 2020 και 2027. Η ψηφιακή γεωργία ή η ψηφιακή γεωργία είναι βασικά η χρήση πληροφορικής στη γεωργία και περιλαμβάνει εφαρμογές συνδεδεμένων μηχανημάτων και άλλων τεχνολογιών ψηφιακής γεωργίας. Η ψηφιακή γεωργία χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της συνολικής παραγωγής γεωργικών εκμεταλλεύσεων, τη βελτίωση της οικονομικής απόδοσης και για να βοηθήσει τους αγρότες να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους μέσω της προηγμένης ψηφιακής τεχνολογίας. Επιπλέον, η συμμετοχή της ψηφιακής τεχνολογίας στη γεωργία είναι μια εξέλιξη στον γεωργικό τομέα και έχει επηρεάσει θετικά την αποτελεσματικότητα και τη βιωσιμότητα των αγροκτημάτων. Η ψηφιακή γεωργία ασχολείται μαζί με τη χρήση της βιολογίας και της τεχνολογίας για να βοηθήσει τους αγρότες να κάνουν ακριβή γεωργία.

Η παγκόσμια αγορά ψηφιακής γεωργίας αναμένεται να αναπτυχθεί με αξιοσημείωτο ρυθμό κατά την περίοδο πρόβλεψης, δηλαδή, 2017-2024. Ο αυξανόμενος παγκόσμιος πληθυσμός και η ταχέως μειούμενη αρόσιμη γη είναι μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες που ωθούν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς ψηφιακής γεωργίας προκειμένου να βελτιωθεί η συνολική αποδοτικότητα και η παραγωγή των διαθέσιμων αρόσιμων γαιών.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100460/

Η ψηφιακή καλλιέργεια είναι βασικά ένας συνδυασμός έξυπνων μηχανημάτων και συνδεδεμένων μηχανών. Επιπλέον, η αυξανόμενη υιοθέτηση έξυπνων και συνδεδεμένων μηχανημάτων για τη βελτίωση της συνολικής απόδοσης της εκμετάλλευσης είναι ένας σημαντικός παράγοντας που προβλέπεται να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς ψηφιακής γεωργίας.

Επιπλέον, η ταχεία εισαγωγή προηγμένων γεωργικών μηχανημάτων όπως μη επανδρωμένα τρακτέρ, γεωργικά ρομπότ και γεωργικά αεροσκάφη τροφοδοτούν επίσης την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς ψηφιακής γεωργίας.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100460/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *