Ψηφιακή αγορά τεχνολογίας αρώματος αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028 – Αποκλειστική έκθεση της Contrive Datum Insights

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς «Ψηφιακή αγορά τεχνολογίας αρώματος με ανάλυση αντικτύπου COVID-19, από συσκευή υλικού (E-hidung, Scent Synthesizer), Προϊόν τελικής χρήσης (Smartphone, Smelling Screen), Εφαρμογή (Medical, Entertainment, Food & Food Beverage), και Γεωγραφία – Παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από την Contrive Datum Insights, η αγορά τεχνολογίας ψηφιακού αρώματος αναμένεται να αυξηθεί από 1,0 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021 σε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2028, με CAGR 9,2%. Η ανάπτυξη της αγοράς μπορεί να αποδοθεί σε διάφορους παράγοντες, όπως η επέκταση της εφαρμογής και οι εξελίξεις στις τεχνολογίες ηλεκτρονικής μύτης, η αύξηση της χρήσης συσκευών ηλεκτρονικής μύτης για διαγνωστικές εφαρμογές ασθενειών και οι αναδυόμενες δραστηριότητες Ε & Α για την εφεύρεση της μύτης για να εισπνεύσουν το COVID-19, και αυξανόμενη χρήση της ηλεκτρονικής μύτης στη βιομηχανία τροφίμων για διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή, αποθήκευση και προβολή.

Το τμήμα έξυπνων τηλεφώνων θα αναπτυχθεί με το υψηλότερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης

Με βάση το προϊόν τελικής χρήσης, η αγορά κατηγοριοποιείται σε smartphones, μυρωδιές οθόνες μουσικής και βιντεοπαιχνιδιών, ανιχνευτές εκρηκτικών, προϊόντα ποιοτικού ελέγχου, ιατρικά διαγνωστικά προϊόντα και άλλα. Η χρήση προϊόντων τεχνολογίας ψηφιακού αρώματος σε τρόφιμα και ποτά, ιατρικές εφαρμογές και εφαρμογές μάρκετινγκ έχει ενισχύσει το τμήμα των smartphone. Ένας αισθητήρας ή μια μύτη μπορεί να βοηθήσει στην ανίχνευση αρωμάτων μέσω μιας εφαρμογής smartphone, για να βοηθήσει τους χρήστες να επιλέξουν προϊόντα. Μια ομάδα επιστημόνων από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Nanyang (Σιγκαπούρη), σε συνεργασία με επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Jiangnan (Κίνα) και το Πανεπιστήμιο Monash (Αυστραλία), ανέπτυξαν μια ηλεκτρονική μύτη που σαρώνει τον γραμμωτό κώδικα σε ψάρια, κοτόπουλα και βόειο κρέας. Για να γίνει μια φορητή διαδικασία, η ομάδα ανέπτυξε μια εφαρμογή smartphone που μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα σε περίπου 30 δευτερόλεπτα και έχει ακρίβεια 98,5%.

Ιατρική εφαρμογή για να κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης

Με βάση τις εφαρμογές, η αγορά κατηγοριοποιείται σε τρόφιμα και ποτά, στρατιωτική και άμυνα, ιατρική, μάρκετινγκ, περιβαλλοντική παρακολούθηση, ψυχαγωγία και άλλα. Η ηλεκτρονική μύτη χρησιμοποιείται ευρέως στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για οικονομικά αποδοτικές, ακριβείς και μη επεμβατικές μεθόδους διάγνωσης. Ο ιατρικός τομέας αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς το 2020 λόγω της αυξημένης υιοθέτησης της τεχνολογίας ψηφιακού αρώματος στην ιατρική διάγνωση, την επιλογή θεραπείας ασθενών και τη διατροφική κατάσταση των μεταβολικών διαταραχών. Αυτή η εφαρμογή αποτελεί τις μέγιστες εξελίξεις και καινοτομίες προϊόντων τεχνολογίας ψηφιακού αρώματος από κυρίως νεοσύστατες επιχειρήσεις και μερικές μεγάλες εταιρείες.

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC

132 – Τραπέζια

58 – Φιγούρες

189 – Σελίδες

Η Βόρεια Αμερική ηγείται της αγοράς τεχνολογίας ψηφιακού αρώματος το 2020

Η Βόρεια Αμερική κατείχε το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά της τεχνολογίας ψηφιακού αρώματος το 2020. Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να συνεχίσει να κυριαρχεί στην αγορά της τεχνολογίας ψηφιακού αρώματος κατά την περίοδο των προβλέψεων λόγω της παρουσίας διαφόρων βασικών παραγόντων στην περιοχή. Οι κύριοι παράγοντες που τροφοδοτούν την ανάπτυξη της αγοράς είναι η αυξανόμενη υιοθέτηση βελτιωμένων ψηφιακών υπηρεσιών από τους πελάτες, η χρήση βιοαισθητήρων για έγκαιρη ανίχνευση ασθενειών, αυστηρό ρυθμιστικό περιβάλλον όσον αφορά την ποιότητα του αέρα εσωτερικού χώρου στις ΗΠΑ και σημαντικές εξελίξεις στη μύτη όσον αφορά τις εφαρμογές στις ιατρικές και γεωργικές βιομηχανίες.

Μερικές από τις βασικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά είναι οι ams AG (Αυστρία), Smiths Detection (US), Alpha MOS SA (Γαλλία), AIRSENSE Analytics GmbH (Γερμανία), ScentSational Technologies (US), Electronic Sensor Technology (US), Aromajoin Corporation (Ιαπωνία), Scent Sciences Corporation (ΗΠΑ), The eNose Company (Ολλανδία), Odotech Inc. (Καναδάς) και ούτω καθεξής.

Δωρεάν δείγμα αναφοράς + Όλα τα σχετικά γραφήματα και γραφήματα (συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης αντικτύπου COVID19) @: https://bit.ly/3hkvlfZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *