Υπηρεσίες συντονισμού επιδόσεων αυτοκινήτου και αναδιατύπωσης κινητήρα κερδίζοντας έλξη ως ζήτηση για κινητήρες υψηλής απόδοσης αυξάνονται: Contrive Datum Insights, Inc.

Η παγκόσμια αγορά ρύθμισης των επιδόσεων στην αυτοκινητοβιομηχανία και της αναδιατύπωσης κινητήρων προβλέπεται να αυξηθεί σε 6,3% CAGR καθ ‘όλη την περίοδο (2021-2028). Ένας βασικός παράγοντας που επιτρέπει είναι η υψηλή αποτελεσματικότητα του συντονισμού επιδόσεων και η αναδιατύπωση κινητήρα στη βελτίωση της απόδοσης του κινητήρα, λέει η συμβουλευτική εταιρεία Contrive Datum insights (CDI) με πιστοποίηση ESOMAR στη μελέτη της. Η αναδιατύπωση κινητήρα αυξάνει την ισχύ και τη ροπή με τον επαναπρογραμματισμό της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου οχημάτων Οι αυτοκινητοβιομηχανίες προτιμούν τον συντονισμό απόδοσης για να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση ισχύος, οδηγώντας έτσι τις πωλήσεις για τον συντονισμό απόδοσης αυτοκινήτων και την αγορά υπηρεσιών αναδιατύπωσης κινητήρα.

Σύμφωνα με τη μελέτη, οι ιδιοκτήτες οχημάτων συνειδητοποιούν περισσότερο τα προνόμια της αναδιαμόρφωσης κινητήρα και αναζητούν ενεργά κινητήρες ντίζελ υψηλής ισχύος. Τέτοιες τάσεις οδηγούν στη ρύθμιση των επιδόσεων και στη ζήτηση της αγοράς υπηρεσιών αναδιατύπωσης κινητήρα.

«Soaring δημοτικότητα του συντονισμού τσιπ μεταξύ λάτρεις του αυτοκινήτου και τους δρομείς στις αναπτυσσόμενες χώρες ενθαρρύνει τους φορείς της αγοράς να συνεργαστεί με ρυθμιζόμενη αντιπρόσωποι service αντιστοίχιση στην ανάπτυξη Συμ t Ries. Αυτή η συνεργασία θα ανυψώσει την πώληση στην αγορά σε μακροπρόθεσμη βάση», παρατηρεί ο αναλυτής CDI. 

Ζητήστε ένα δείγμα αναφοράς με 250 σελίδες για να λάβετε αναλυτικές πληροφορίες στη  διεύθυνση https://bit.ly/3tMVrLz

 

Βασικές επιλογές

 • Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να δείξει αύξηση εξαιτίας του αυξανόμενου βήματος της προσαρμογής των επιβατικών οχημάτων.
 • Η ακμάζουσα αυτοκινητοβιομηχανία στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ζήτηση για οχήματα υψηλής απόδοσης θα οδηγήσουν στις πωλήσεις της αγοράς.
 • Η αγορά αυτοκινήτων στην Ινδία προσφέρει εντυπωσιακές ευκαιρίες ανάπτυξης με τον ευημερούμενο τομέα προσαρμογής πολυτελών αυτοκινήτων.
 • Ο πολλαπλασιασμός του κλάδου κατασκευής αυτοκινήτων στην Κίνα ωθεί την αύξηση της αγοράς των επιδόσεων στην αυτοκινητοβιομηχανία και την αναδιατύπωση της αγοράς υπηρεσιών σε νέα ύψη.
 • Η συνεπής τεχνολογική καινοτομία και η εμφάνιση νέων παραγόντων της αγοράς θα αυξήσει τον συντονισμό απόδοσης και την ανάπτυξη της αγοράς υπηρεσιών αναδιατύπωσης κινητήρα.

Διακεκριμένοι οδηγοί

 • Η αυξανόμενη ζήτηση κινητήρων υψηλής ισχύος και βελτιστοποίησης θα τροφοδοτήσει τις πωλήσεις στην αγορά υπηρεσιών συντονισμού επιδόσεων και αναδιατύπωσης κινητήρων.
 • Η εφαρμογή προηγμένων τεχνικών για τη βελτίωση της κατανάλωσης καυσίμου κινητήρα και τη μείωση του λειτουργικού κόστους θα βοηθήσει στη βελτίωση της ανάπτυξης της αγοράς.
 • Η αυξανόμενη δημοτικότητα της προσαρμογής και της αναδιατύπωσης των επαγγελματικών και επιβατικών οχημάτων θα ενισχύσει σημαντικά την ανάπτυξη της αγοράς.

Βασικοί περιορισμοί

 • Οι υπηρεσίες συντονισμού επιδόσεων αυτοκινήτων και αναδιατύπωσης κινητήρα είναι πολύ ακριβές. Το υψηλό κόστος των υπηρεσιών θα παρεμποδίσει την ανάπτυξη της αγοράς.
 • Η αναδιαμόρφωση κινητήρα δίνει μεγάλη πίεση στον κινητήρα, επηρεάζοντας σοβαρά την απόδοση καυσίμου. Η απώλεια χιλιομέτρων εμποδίζει την ανάπτυξη της αγοράς.
 • Οι μεγάλες επενδύσεις κεφαλαιακών απαιτήσεων για υπηρεσίες βελτίωσης των επιδόσεων στην αυτοκινητοβιομηχανία και αναδιατύπωση κινητήρων αποτρέπουν την ανάπτυξη της αγοράς.

Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με την αγορά υπηρεσιών συντονισμού επιδόσεων και αναδιατύπωσης κινητήρα με αριθμούς και πίνακες δεδομένων, μαζί με τον πίνακα περιεχομένων. Θα βρείτε επίσης λεπτομερή τμηματοποίηση της αγοράς στο  https://bit.ly/3tMVrLz

 

Ανταγωνιστικό τοπίο

Κορυφαίοι παίκτες με προφίλ από το CDI που δραστηριοποιούνται στον τομέα της βελτίωσης των επιδόσεων στην αυτοκινητοβιομηχανία και στην αναδιατύπωση κινητήρων περιλαμβάνουν τις Tuning Works Inc., ABT Sports line GmbH, Turbo Dynamics Ltd, Quantum Tuning Ltd., Emaps Performance, VIEZU Technologies LTD, Roo Systems, EcuTek Technologies Ltd., Απόδοση Shift. Σύμφωνα με το CDI, η αγορά υπηρεσιών συντονισμού επιδόσεων και αναδιατύπωσης κινητήρα κυριαρχείται από περιφερειακούς φορείς που προσφέρουν οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες. Με τις αυξανόμενες πωλήσεις οχημάτων, πολλοί παίκτες συνεργάζονται με διανομείς για να επεκτείνουν την αλυσίδα εφοδιασμού τους και να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση των επιδόσεων αυτοκινήτων CDI και την αγορά υπηρεσιών αναδιατύπωσης κινητήρα

Η πιο πρόσφατη μελέτη αγοράς για την παγκόσμια ρύθμιση των επιδόσεων στην αυτοκινητοβιομηχανία και την αναδιατύπωση κινητήρα από την Contrive Datum insights δίνει μια λεπτομερή τμηματοποίηση για την περίοδο πρόβλεψης της περιόδου 2021-2028. Προκειμένου να αποκτήσει μια καλύτερη προοπτική για το παγκόσμιο δυναμικό της αγοράς, την ανάπτυξη, τις τάσεις και τις ευκαιρίες του, η αγορά χωρίζεται με βάση τον τύπο οχήματος (Επιβατικά αυτοκίνητα, ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, βαρέα επαγγελματικά οχήματα), τύπο καυσίμου (βενζίνη, ντίζελ ), στάδιο συντονισμού (στάδιο 1, στάδιο 2, στάδιο 3) και σε μεγάλες περιοχές (Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νότια Ασία & Ειρηνικός και Μέση Ανατολή και Αφρική).

Για τυχόν ερωτήματα που συνδέονται με την αναφορά, Ρωτήστε έναν αναλυτή @  https://bit.ly/3tMVrLz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *