Το Position Sensor Market αναμένεται να επεκταθεί κοντά στο 10% CAGR καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου 2021 έως 2031

 Η αυξανόμενη υιοθέτηση προηγμένων λύσεων και η ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων μετά την έλευση του κλάδου 4.0, χώρες στην Ασία-Ειρηνικό και την Ευρώπη, όπως η Ινδία, η Κίνα, η Ιταλία και η Γαλλία, αναμένεται να παρακολουθήσουν πιθανές ευκαιρίες ανάπτυξης. Επίσης, σε αυτές τις περιοχές παρατηρείται ταχεία ανάπτυξη της υποδομής πληροφορικής τους και αυξανόμενη διείσδυση έξυπνων συσκευών. Ως εκ τούτου, οι κατασκευαστές αισθητήρων θέσης μπορούν να επικεντρωθούν στην επέκταση των δραστηριοτήτων τους σε αυτές τις περιφερειακές αγορές προκειμένου να επιτύχουν νέες αναπτυξιακές οδούς.

Συνολικά, οι αισθητήρες θέσης εφαρμόζονται ολοένα και περισσότερο σε διαφορετικούς κλάδους της βιομηχανίας, όπως η αεροδιαστημική, η άμυνα, ο βιομηχανικός εξοπλισμός, ο ιατρικός εξοπλισμός και η αυτοκινητοβιομηχανία, μεταξύ άλλων. Οι κλάδοι του βιομηχανικού εξοπλισμού αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 28% του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς, ακολουθούμενο από την αυτοκινητοβιομηχανία, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 25% του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς για αισθητήρες θέσης.

Η  παγκόσμια αγορά αισθητήρων θέσης  αναμένεται να επεκταθεί κοντά στο 10% CAGR καθ ‘όλη την περίοδο 2021 έως 2031.

Βασικές επιλογές από τη μελέτη αγοράς

  • Η Βόρεια Αμερική ήταν η κορυφαία αγορά το 2020 όσον αφορά την αξία των αισθητήρων θέσης. Κατά τα επόμενα χρόνια, η Νότια Ασία και ο Ειρηνικός αναμένεται να είναι μια βασική αγορά για βιώσιμα έσοδα, με την αυξανόμενη ζήτηση για αισθητήρες θέσης από τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.
  • Η αυτοκινητοβιομηχανία αναμένεται να προσφέρει υψηλότερη σταδιακή ευκαιρία κατά την περίοδο πρόβλεψης, καθώς η ζήτηση για αισθητήρες θέσης αυξάνεται σημαντικά, λόγω της αύξησης της ζήτησης για συνδεδεμένα αυτοκίνητα και ασφάλεια των οχημάτων.
  • Υπήρξε αύξηση της ζήτησης για αισθητήρες θέσης σε ολόκληρη την αεροδιαστημική βιομηχανία.
  • Οι ψηφιακοί αισθητήρες θέσης κατέχουν περίπου τα δύο τρίτα του μεριδίου αγοράς, ενώ το υπόλοιπο είναι οι αναλογικές εκδόσεις.
  • Με την αυξανόμενη υιοθέτηση αισθητήρων και υπηρεσιών θέσης, χώρες της Δυτικής Ευρώπης και της Ασίας-Ειρηνικού, όπως η Ινδία, η Κίνα, η Ιταλία και η Γαλλία αναμένεται να παρακολουθήσουν υψηλές πιθανότητες ανάπτυξης.
  • Η αγορά στις ΗΠΑ αναμένεται να επεκταθεί με CAGR κοντά στο 9% έως το 2031, ενώ η Γερμανία και το ΗΒ αναμένεται να προχωρήσουν σε CAGR κοντά στο 9% και 12%, αντίστοιχα.
  • Η Κίνα αναμένεται να σημειώσει πρόοδο σε ένα εντυπωσιακό CAGR άνω του 10%, ενώ η Ινδία αναμένεται να σημειώσει πρόοδο στο CAGR περίπου 14% έως το 2031.

Αίτημα για δείγμα PDF της αναφοράς:  https://bit.ly/33O7Rs1

«Η αυξανόμενη ζήτηση για οικονομικά αποδοτικούς και άκρως αποδοτικούς αισθητήρες θέσης θα γίνει μάρτυρας κατά τα επόμενα χρόνια», λέει ένας αναλυτής datum insights Market Research.

Ανάλυση επιπτώσεων πανδημίας COVID-19

Το ξέσπασμα της πανδημίας COVID-19 έχει διαταράξει πολλές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς αισθητήρων θέσης. Η εξάπλωση του COVID-19 επηρέασε την υιοθέτηση προϊόντων στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική, και εν μέρει στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική. Πολλοί κλάδοι της βιομηχανίας έχουν επηρεαστεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και ως αποτέλεσμα, υπήρξε σημαντική επίδραση στις πωλήσεις αισθητήρων θέσης. Με τη μείωση των πωλήσεων οχημάτων, σημειώθηκε σημαντική μείωση της ζήτησης ανταλλακτικών και άλλου εξοπλισμού. Στην αρχή της πανδημίας, πολλές χώρες δεν ήταν προετοιμασμένες για την εισροή ασθενών με COVID-19.

Αρχικά, η αγορά επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό λόγω κλειδώματος σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, έχει αναπτυχθεί θετικά το δεύτερο τρίμηνο του 2020, καθώς η πλειονότητα των κατασκευαστών αισθητήρων παρέχει αισθητήρες ή κατασκευάζει ιατρικές συσκευές που χρησιμοποιούνται σε μια μεγάλη ποικιλία ιατρικών εφαρμογών, που κυμαίνονται από προσωπικές και φορητές συσκευές. Μετά την απόκριση COVID-19, η αγορά αισθητήρων θέσης αναμένεται να παρουσιάσει ανάπτυξη λόγω της αύξησης της ζήτησης για επαγωγικούς αισθητήρες θέσης μαζί με άλλους αισθητήρες που μπορούν να προσφέρουν βελτιωμένο αυτοματισμό διαδικασίας με χαμηλότερο κόστος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *