Το μέλλον της αγοράς λογισμικού προγραμματισμού ιατρικών ραντεβού 2021-2027 με αντίκτυπο Post Covid-19 της παγκόσμιας ανάλυσης Spread

Η αγορά λογισμικού προγραμματισμού ραντεβού επιτρέπει στους επιχειρηματίες χρήστες και επαγγελματίες να διαχειρίζονται ραντεβού και κρατήσεις. Αυτό το λογισμικό παρέχει βασικά στους πελάτες, μια πύλη για κράτηση ραντεβού και επιχειρήσεων, για την παρακολούθηση και τη διαχείριση των συναντήσεων.

Το παγκόσμιο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού παρατηρείται σταθερή άνοδο για τα τελευταία 10 χρόνια λόγω της αύξησης των εφαρμογών για διάφορους τομείς της βιομηχανίας, όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, η υγειονομική περίθαλψη, η εκπαίδευση κ.λπ. Αυτό το λογισμικό οφείλεται κυρίως στην αύξηση της χρήσης smartphone, η οποία με τη σειρά της , οδήγησε σε ποσοτική αύξηση της ζήτησης για το λογισμικό. Η αύξηση της διείσδυσης των υπηρεσιών διαδικτύου για κινητά τροφοδότησε τη ζήτηση για smartphone. Η διαθεσιμότητα smartphone χαμηλού κόστους με φτηνές υπηρεσίες Διαδικτύου έχει ξεκλειδώσει ένα τεράστιο δυναμικό για τους προγραμματιστές λογισμικού να αναπτύξουν εφαρμογές όπως λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού για τους τελικούς χρήστες, οι οποίοι βρίσκουν την ηλεκτρονική μέθοδο βολική στη χρήση.

Το λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού που δημιουργήθηκε από το Διαδίκτυο έχει επίσης μεγάλη ζήτηση λόγω της ευκολίας χρήσης του για τις επιχειρήσεις, οι οποίες σήμερα δημιουργούν πληθώρα δεδομένων πελατών. Επίσης, η αυξανόμενη δημοτικότητα της χρήσης υποδομής cloud από διάφορες εταιρείες θα ενισχύσει την ανάπτυξη λογισμικού προγραμματισμού ραντεβού για τις επιχειρήσεις. Ωστόσο, αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ευπάθεια των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο και τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να λειτουργήσουν ως περιορισμός για την ανάπτυξη της αγοράς

Το λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού που υποστηρίζεται από Machine Learning (ML) & Artificial Intelligence (AI) όχι μόνο θα μπορούσε να εξαλείψει τα ανθρώπινα λάθη, αλλά και να παρέχει ανάλυση σε πραγματικό χρόνο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και να βελτιώσει την απόδοση. Η ενσωμάτωση λογισμικού προγραμματισμού ραντεβού με το Enterprise Resource Planning (ERP) βελτιώνει τη λειτουργική αποδοτικότητα και η επιτυχία του εξαρτάται από το πόσο καλά συνδυάζεται με τα εσωτερικά συστήματα για επιχειρηματικές δραστηριότητες και δραστηριότητες λήψης αποφάσεων. Το λογισμικό δυναμικού προγραμματισμού ραντεβού μπορεί να εκχωρεί ραντεβού δυναμικά και να ενημερώνει αυτόματα τα χρονοδιαγράμματα βάσει ακυρώσεων, αλλαγών προτεραιοτήτων, καθυστερήσεων κ.λπ.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100318/

Με βάση τον τύπο προϊόντος, η αγορά λογισμικού προγραμματισμού ραντεβού χωρίζεται σε Cloud, SaaS, εφαρμογή ιστού, κινητά – εγγενή Android και κινητά – εγγενή iOS και άλλα. Με βάση την ανάπτυξη, η αγορά λογισμικού προγραμματισμού ραντεβού μπορεί να χωριστεί σε λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού που βασίζεται σε επιτραπέζιο υπολογιστή και λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού που δημιουργήθηκε από τον Ιστό. Το λογισμικό που βασίζεται σε επιτραπέζιους υπολογιστές κερδίζει ζήτηση μέσω διαδικτύου επειδή προσφέρει βελτιωμένη ασφάλεια δεδομένων. Με βάση τις εφαρμογές, η αγορά χωρίζεται σε μικρές επιχειρήσεις, μεσαίες επιχειρήσεις, μεγάλες επιχειρήσεις και άλλες. Η κατάτμηση της αγοράς λογισμικού προγραμματισμού ραντεβού ανά περιοχή είναι ΗΠΑ & Καναδάς, Ευρώπη, Ιαπωνία, Κίνα, Ινδία, Νοτιοανατολική Ασία, Νότια Αμερική, Νότια Αφρική, Άλλα.

Η παγκόσμια αγορά λογισμικού προγραμματισμού ραντεβού έχει πολλούς περιφερειακούς και τεράστιους πολυεθνικούς προμηθευτές. Οι μεγάλοι προμηθευτές προσπαθούν να αυξήσουν τα έσοδά τους ενισχύοντας τα χαρτοφυλάκια λογισμικού τους. Προσπαθούν επίσης να προσελκύσουν πελάτες και να αυξήσουν τα έσοδα από τις πωλήσεις, διαφοροποιώντας το λογισμικό τους από τους ανταγωνιστές τους. Οι κυριότεροι βασικοί παίκτες είναι τα τετράγωνα ραντεβού, vClta, Acuity, Scheduling, Bookfresh, Schedulicity.

Άλλοι διακεκριμένοι προμηθευτές στην αγορά είναι: Simplybook.me, TIMIFY, ClickBook.net, Setster, Setmore, Melian Labs Inc, GObookings, Pulse 24/7, TimeTrade, Calendly, Cirrus Insight, BookingBug, ScheduleOnce, Waffor Inc, Flash Appointments, Omnify Inc, Tappointment, SARS Software προϊόντα Inc, Yocale, Full Slate, BOOKMEMATE, Reservio, Amobius Group Inc κ.λπ.

Τον Απρίλιο του 2018, η Square Appointments κατέληξε σε συμφωνία για την απόκτηση της Weebly, η οποία είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει στους πελάτες εργαλεία για να δημιουργήσουν έναν επαγγελματικό ιστότοπο με ευκολία για 365 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή η στρατηγική κίνηση της Square διευκόλυνε τους επιχειρηματίες να επισκέπτονται ένα ενιαίο κατάστημα για πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες, δηλαδή, από τη διαχείριση παραγγελιών, ραντεβού και πληρωμών έως τη δημιουργία ενός ιστότοπου και τη λειτουργία της επιχείρησης. Οι εταιρείες λογισμικού προγραμματισμού ραντεβού ανυπομονούν να χρησιμοποιήσουν τις τελευταίες τεχνολογίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και η Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας (NLP) για να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη. Για παράδειγμα, το Simplybook.me αποκάλυψε πρόσφατα ένα ομιλούμενο bot που ονομάζεται iBOB, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να προγραμματίσουν ένα ραντεβού μιλώντας τηλεφωνικώς σε έναν βοηθό φωνητικού ελέγχου χωρίς να ενοχλούν ένα μέλος του προσωπικού.

Η παγκόσμια αγορά λογισμικού προγραμματισμού ραντεβού είναι κατακερματισμένη

Ανά τύπο:

• Σύννεφο

• SAAS

• Εφαρμογή ιστού

• Κινητό – εγγενές Android και κινητό – εγγενές IOS

• Αλλα

Ανά ανάπτυξη:

• Λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού με βάση την επιφάνεια εργασίας

• Λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού μέσω διαδικτύου

Με εφαρμογή:

• Μικρές επιχειρήσεις

• Μεσαίες επιχειρήσεις

• Μεγάλες επιχειρήσεις

• Αλλα

Ανά περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Ευρώπη

• Ασία

• Νοτιοανατολική Ασία

• Νότια Αμερική

• Νότια Αφρική

• Οι υπολοιποι

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100318/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *