Το μέγεθος της αγοράς DNS, DHCP και IP address management (DDI) για την καταγραφή ουσιαστικά CAGR κατά την περίοδο 2020-2027

Η παγκόσμια αγορά DNS, DHCP και IP address management (DDI) εκτιμήθηκε σε 348,7 εκατομμύρια USD το 2020 και αναμένεται να αυξηθεί στα 1050,60 δισεκατομμύρια USD έως το 2027 με CAGR 17,1% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Οι παράγοντες που επηρεάζουν την παγκόσμια αγορά DNS, DHCP και IP address management (DDI) περιλαμβάνουν την αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις IPAM στην αγορά DDI λόγω του γρήγορου πολλαπλασιασμού και της εισαγωγής συσκευών με δυνατότητα IP.

Επιπλέον, η μετάβαση στο IPv6 από το πρωτόκολλο IPv4 net αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του εμπορίου. Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κινδύνους ασφαλείας, οι άμεσες υλοποιήσεις του IPv6, και επίσης η μονάδα διαχείρισης διευθύνσεων επιστημονικού περιγράμματος που αναμένεται να μάθει την επέκταση των πωλητών DDI

Οι συγχωνεύσεις και εξαγορές είναι μια μονάδα που συμμετέχει σε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της αγοράς που αναμένεται να συνεχιστεί σε σχέση με το προβλεπόμενο ποσό. Αυτό θα επιβεβαιωθεί από την πρόσφατη εξαγορά που έγινε το 2016 από το Εθνικό Συνέδριο του Ιράκ της Infoblox. της IID, μιας εταιρείας πληροφοριών για απειλές στον κυβερνοχώρο

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100635/

Το cloud computing μπορεί να είναι μια σημαντική τάση που αναμένεται να επηρεάσει το εμπόριο, λόγω των αυξανόμενων επενδύσεων από τους προμηθευτές. Αναμένεται να επεκτείνουν τη χρήση εικονικοποιημένων υπηρεσιών, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν διαδοχικά τη ζήτηση για DDI. Η ασφάλεια διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο κατά τη διάρκεια αυτής της τάσης και πιθανότατα θα οδηγήσει το όνομα System Extensions Extensions (DNSSEC) την επόμενη δεκαετία.

Όσον αφορά τους παράγοντες της αγοράς, η παγκόσμια αγορά DNS, DHCP και IP address management (DDI) είναι ανταγωνιστική και κατακερματισμένη με την παρουσία ποικίλων ειδών διαφορετικών προμηθευτών, συμπεριλαμβανομένων των BT Diamond science, TCPWave, Infoblox, BlueCat, EfficientIP, Alcatel-Lucent, FusionLayer, Cisco Systems, Inc., ApplianSys περιορισμένη, κρυμμένος κωδικός υπολογιστή Systems, Inc., Microsoft Corporation, INVETICO, Men & Mice και SolarWinds, Inc. Ερευνητική μονάδα έρευνας και ανάπτυξης μεταξύ των σημαντικότερων τάσεων στο εμπόριο. Πολλοί παίκτες, καθώς και οι επενδύσεις μονάδων Infoblox, BlueCat, Alcatel-Lucent (Nokia) και Cisco, έχουν πολλές ευκαιρίες για τις δραστηριότητες Ε & Α για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και επιλογών που καλύπτουν τις ταχέως μεταβαλλόμενες τεχνολογικές ανάγκες του εμπορίου.

Υπήρξε μια ενθαρρυντική αύξηση της ηλεκτρονικής μάθησης τα τελευταία χρόνια, καθώς οι εταιρείες καθορίζουν την αποτελεσματικότητά τους και την ευκολία της καθοδήγησης και της ανάπτυξης που οφείλονται στις πολλές τεχνολογικές εξελίξεις, τη μετάβαση στο IPv6 και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανώσεις πληροφορικής για να προπονούνται περισσότερο Οι πρόσφατες λύσεις έχουν προκαλέσει πολλές εταιρείες να κερδοσκοπούν στην ανάπτυξη λύσεων ηλεκτρονικής μάθησης. Για παράδειγμα, το 2015, η BlueCat ξεκίνησε το τελευταίο πρόγραμμα ηλεκτρονικής μάθησης για τις λύσεις DDI.

Η ολοκληρωμένη φάση εξυπηρέτησης προβλέπεται να αυξηθεί και να πολλαπλασιαστεί σε CAGR σχεδόν καθαρού χρυσού πάνω από το ποσό της πρόβλεψης. Η αύξηση της ζήτησης για ολοκληρωμένες υπηρεσίες οφείλεται στις λειτουργίες που παρέχει, όπως τα απαραίτητα εργαλεία για την αλλαγή, διαμόρφωση, διαχείριση και ενσωμάτωση διευθύνσεων επεξεργασίας πληροφοριών και συνδεδεμένων υπηρεσιών. Η φάση on-premise προβλέπεται ότι θα δείξει ζωτική ανάπτυξη σε CAGR σχεδόν 22% κατά τα επόμενα οκτώ χρόνια.

Η υψηλή ζήτηση για φυσικές συσκευές DDI έναντι λύσεων κωδικών υπολογιστών προβλέπεται να συμβάλει στην αύξηση του μεριδίου αγοράς των λύσεων on-premise. Ωστόσο, με την απαίτηση για μείωση των δαπανών και των επενδύσεων, αρκετοί οργανισμοί, κυρίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έχουν τετραγωνικό μέτρο που ειδικεύεται στην υιοθέτηση υπηρεσιών που βασίζονται σε σύννεφο.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100635/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *