Τμηματοποίηση της αγοράς ογκολογικής διατροφής, παράμετροι, προοπτικές 2020 και πρόβλεψη ερευνητικής έκθεσης έως το 2027

Η παγκόσμια αγορά διατροφής ογκολογίας αναμένεται να φθάσει τα 2,79 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027 από 1,78 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, με CAGR 7,4%.

Η ογκολογική διατροφή είναι ζωτικό μέρος ολόκληρης της διαδικασίας ανάκαμψης από καρκίνο Η κατανάλωση μιας μεγάλης ποικιλίας τροφίμων και θρεπτικών γευμάτων βοηθά στην αντιμετώπιση των βαριών φαρμάκων που αποτελούν μέρος της θεραπείας του καρκίνου. Μετά από καλά ισορροπημένη ογκολογία, η διατροφή βοηθά στη βελτίωση της δύναμης, στη διατήρηση του σωματικού βάρους και βοηθά το σώμα να ανακάμψει από τον καρκίνο.

Η κακή διατροφή, που προκαλείται λόγω θεραπείας του καρκίνου ή άλλων σχετικών επιπλοκών, μπορεί να κάνει τους ασθενείς να βγαίνουν εβδομάδες ή να στραγγίζονται. Επιπλέον, μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές ή καθυστερήσεις στη θεραπεία του καρκίνου και μεγαλύτερη παραμονή στο νοσοκομείο. Έτσι, η ογκολογική διατροφή είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές για την καταπολέμηση του καρκίνου.

Η παγκόσμια αγορά διατροφικής ογκολογίας καθοδηγείται κυρίως από την αυξανόμενη ζήτηση για διατροφική σίτιση στον τομέα των νοικοκυριών, την αυξανόμενη τάση προς έναν εντερικό τρόπο διατροφής από τον παρεντερικό και την αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης υποσιτισμού σε ασθενείς με καρκίνο. Άλλοι σημαντικοί παράγοντες είναι η ανάπτυξη κλινικής έρευνας σχετικά με την ογκολογική διατροφή και τον αυξανόμενο αριθμό περιπτώσεων καρκίνου. Ωστόσο, οι επιπλοκές που σχετίζονται με τη διατροφή των σωλήνων και η περιορισμένη απόδοση είναι οι κύριοι περιορισμοί που ενδέχεται να περιορίσουν την ανάπτυξη της αγοράς. Παρ ‘όλα αυτά, η ταχεία καινοτομία προϊόντων και η πρόοδος των στοιχειωδών τύπων στον τομέα είναι πιθανό να αποκαλύψουν νέες οδούς για την αγορά ογκολογικής διατροφής στο εγγύς μέλλον.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100705/

Μία από τις πιο έντονες προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι συμμετέχοντες στην αγορά ογκολογικής διατροφής για αρκετές δεκαετίες είναι οι ανεπαρκείς και ασαφείς οδηγίες που έχουν καθοριστεί από εξουσιοδοτημένους φορείς λόγω των οποίων, η ογκολογική διατροφή παρέμεινε στο πίσω μέρος. Ωστόσο, με πρόσθετη έρευνα και αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με τα οφέλη της ογκολογικής διατροφής, η δομή στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης εξελίσσεται. Προς το παρόν, στην αγορά ογκολογικής διατροφής, οι ειδικοί της κλινικής διατροφής και οι ογκολόγοι συνεργάζονται όλο και περισσότερο μεταξύ τους στις προσπάθειές τους να βελτιώσουν την ογκολογική διατροφή και την ογκολογία. Προς το παρόν, οι προσφάτως καθορισμένες κατευθυντήριες γραμμές από διάφορους επιστημονικούς φορείς έχουν επικεντρωθεί σε ορισμένους βασικούς τομείς που αναμένεται να βελτιώσουν την υιοθέτηση της ογκολογικής διατροφής τα επόμενα χρόνια,

Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά ογκολογίας διατροφής περιλαμβάνουν FMC Corporation, Danone, Abbott Laboratories, Aceto, B. Braun Melsungen AG, Baxter International, BioSig Technologies, Fresenius Kabi AG, Global Health Products, Hansen Medical, Hormel Foods, Mead Johnson Nutrition Company, Meiji Holdings, Nestle SA και Victus

Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά ογκολογικής διατροφής λόγω της κυκλοφορίας νέων ογκολογικών προϊόντων διατροφής από βασικούς παράγοντες. Για παράδειγμα, το 2005, η Millennium Biotechnologies, μια εταιρεία φαρμακευτικών προϊόντων με βάση την έρευνα, ξεκίνησε το συμπλήρωμα διατροφής Resurgex. Αυτό το συμπλήρωμα έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την ανοσολογική υποστήριξη και να αυξάνει την ενέργεια σε ασθενείς με καρκίνο.

Έτσι, η κυκλοφορία συμπληρωμάτων διατροφής από βασικούς παίκτες για την ενίσχυση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και για την κάλυψη όλων των διατροφικών αναγκών των ασθενών με καρκίνο, αναμένεται να ενισχύσει την ανάπτυξη της αγοράς ογκολογίας διατροφής.

Η αγορά διατροφής ογκολογίας της Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να σημειώσει ανάπτυξη λόγω των αυξανόμενων εκστρατειών ευαισθητοποίησης για τη διατροφή των καρκινοπαθών. Για παράδειγμα, η κοινωνία για τον καρκίνο της Σιγκαπούρης θα διοργανώσει την εκστρατεία ευαισθητοποίησής τους – Γαστρική καρκινοποίηση 2018, τον Αύγουστο του 2018.

Αυτή η εκστρατεία εστιάζει κυρίως στη σημασία της διατήρησης της καλής διατροφής κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία του καρκίνου του στομάχου. Τέτοιες εκστρατείες ευαισθητοποίησης αναμένεται να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξη της αγοράς ογκολογικής διατροφής.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100705/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *