Τελευταία ενημέρωση 2021: Παγκόσμια αγορά ΥΦΑ (Υγρό Φυσικό Αέριο) από COVID-19 Ανάλυση αντικτύπου ανά Αγορά

Η παγκόσμια αγορά υγροποιημένου φυσικού αερίουΗ ζήτηση ήταν 370,06 εκατομμύρια το 2020 και αναμένεται να αυξηθεί στα 550,6 εκατομμύρια USD έως το 2027 με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 5,9% από το 2021 έως το 2027. Ταχεία ανάπτυξη στις υποδομές αγωγών με ευνοϊκούς κυβερνητικούς κανονισμούς, αυξανόμενη ζήτηση για φυσικό αέριο ( NG) από τις μεταγενέστερες βιομηχανίες και η διακύμανση των τιμών του πετρελαίου είναι μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες που τροφοδοτούν την ανάπτυξη του κλάδου. Η αυξανόμενη εστίαση στην επέκταση της επαρκούς υποστήριξης για υποδομές τόσο στις αναπτυσσόμενες όσο και στις ανεπτυγμένες χώρες εκτιμάται ότι θα προωθήσει τη ζήτηση υγροποιημένου φυσικού αερίου (ΥΦΑ) κατά την περίοδο των προβλέψεων. Ωστόσο, η ανεπαρκής υποδομή αγωγών σε απομακρυσμένες τοποθεσίες ενδέχεται να εμποδίσει την ανάπτυξη της αγοράς. Αυξανόμενη εκβιομηχάνιση και αστικοποίηση, μαζί με έναν αυξανόμενο αριθμό έργων που σχετίζονται με την ενέργεια, όπως τα πετροχημικά και η διανομή φυσικού αερίου (CGD),

Νέα έργα υποδομής και παραγωγής αναμένεται να έρθουν στο Διαδίκτυο μέσα σε τάσεις ανάπτυξης που είναι προφανώς κάτω από τις προγενέστερες προοπτικές ΥΦΑ, υποστηρίζοντας τις προοπτικές χαμηλών τιμών και πλεονάζουσας παραγωγικής ικανότητας. Αυτό ρίχνει έναν ιχνηλάτη για μελλοντικά οικονομικά, το οποίο θα χρειαστεί μακροπρόθεσμα για να εγγυηθεί την ανανέωση της παραγωγής και την ασφάλεια του εφοδιασμού σε ολόκληρη την περιοχή.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100620/

Με βάση τον τύπο της εφαρμογής, η αγορά διαχωρίζεται ως καύσιμο μεταφοράς, παραγωγή ενέργειας και άλλα. Το τμήμα εφαρμογής παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μερίδιο όγκου 47,1% το 2020. Η ανάπτυξη του τμήματος καυσίμων μεταφορών αποδίδεται στην αυξανόμενη χρήση υγροποιημένου φυσικού αερίου ως καυσίμου σε οχήματα σε ευρωπαϊκές χώρες και την Κίνα. Το σύστημα οχημάτων καυσίμου υγροποιημένου φυσικού αερίου μεταφέρει NG στον κινητήρα με την απαιτούμενη πίεση τροφοδοσίας ενώ μεγιστοποιεί την πυκνότητα καυσίμου των σταθμών τροφοδοσίας και δεξαμενών. Αυτές οι πτυχές αναμένεται να τροφοδοτήσουν τη ζήτηση κατά την προβλεπόμενη περίοδο.

Καθώς το υγροποιημένο φυσικό αέριο συνεχίζει να παίζει ζωτικό ρόλο στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, στα ορυχεία και στους βιομηχανικούς τομείς με τη χρήση NG ως ζωτικής σημασίας τροφοδοσίας για την παραγωγή ενέργειας σε διάφορες βιομηχανίες, μια τεράστια επίδραση στη μετάβαση καυσίμου σε καύσιμο υγροποιημένου φυσικού αερίου αναμένεται να επηρεάσει την εκπομπές που παράγονται από τον τομέα των μεταφορών.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μερίδιο εσόδων 41,3% το 2020. Η Αυστραλία είναι ένας από τους παγκόσμιους εξαγωγείς υγροποιημένου φυσικού αερίου, με μεγάλα έργα στο Queensland και τη Δυτική Αυστραλία. Επιπλέον, κατά καιρούς, αυτά τα έργα αντιμετώπισαν πίεση σχεδιασμού και σημαντικό κόστος, καθιστώντας τα πρόκληση για τους φορείς εκμετάλλευσης και τους προγραμματιστές λόγω της δραστικής μείωσης των τιμών ΥΦΑ.

Η αυξανόμενη ζήτηση από πυρηνικούς σταθμούς στην Ανατολική Ασία είναι πιθανό να επηρεάσει το ενεργειακό μείγμα της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας. Η Ινδία αναμένεται να παραμείνει ελκυστική τοποθεσία για τους εξαγωγείς και τους κατασκευαστές λόγω της αύξησης της ανάπτυξης των υποδομών. Περίπου πάνω από το 30% της νέας ικανότητας τροφοδοσίας ΥΦΑ είναι υπό κατασκευή και αναμένεται να συνδεθεί στο διαδίκτυο έως το 2025.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αυξήσει την εξάρτησή της από τις εισαγωγές φυσικού αερίου και με παραγωγούς στις ΗΠΑ, επιδιώκει μια υπερπόντια αγορά ΥΦΑ και υποδομών αγωγών. Η Ρωσία είναι ένας από τους σημαντικότερους εξαγωγείς και κυρίαρχος παράγοντας στην αγορά ΥΦΑ, καθώς μία από τις εταιρείες της είναι ικανή να εξάγει καύσιμα από τις απομακρυσμένες τοποθεσίες της σε άλλες χώρες χρησιμοποιώντας υποδομή αγωγών και άλλα μέσα μεταφοράς.

Οι βασικοί παίκτες είναι οι Total, Chevron Corporation, Exxon Mobil Corporation, Petronet LNG Limited, China National Petroleum Corporation, Petroliam NasionalBerhad (PETRONAS), Snam SPA, PetroChina Company Limited, Royal Dutch Shell, BP, Equinor ASA, Gazprom, China Petroleum & Chemical Corporation , EniSpA, ConocoPhillips Company.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100620/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *