Modern Diplomacy Ελληνική Έκδοση

Τελευταία ενημέρωση σχετικά με το Powertrain Sensor Market 2021 | Ευκαιρίες, προκλήσεις, βασικοί παίκτες, τάσεις και προβλέψεις έως το 2027

Η παγκόσμια αγορά αισθητήρων τρένων αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 3,2% για να φτάσει τα 24,7 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027, από εκτιμώμενα 20,41 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Το υποσύστημα παραγωγής ισχύος του τρένου ισχύος είναι ο κινητήρας. Χρησιμοποιώντας διάφορα κινούμενα μέρη, μετατρέπει τη χημική ενέργεια του καυσίμου σε μηχανική ενέργεια. Όλα αυτά τα μέρη πρέπει να παρατηρηθούν χρησιμοποιώντας πολλούς αισθητήρες. Οι αισθητήρες τρένου περιλαμβάνουν αισθητήρες πολλαπλής πίεσης, ταχύτητας, θέσης και θερμοκρασίας. Οι κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο ανυπομονούν να βελτιώσουν τους αισθητήρες συστοιχίας ισχύος, οι οποίοι θα κάνουν το όχημα πιο αποδοτικό και αξιόπιστο. Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για αισθητήρες power train, οι κατασκευαστές ενθαρρύνονται να κατασκευάσουν πιο βελτιωμένους αισθητήρες, οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν την ανάπτυξη της αγοράς αισθητήρων power train.

Η άνοδος της ζήτησης για οχήματα με εξοικονόμηση καυσίμου εκτιμάται ότι θα ενισχύσει την αγορά των αισθητήρων ηλεκτροκίνητων αμαξοστοιχιών σε όλο τον κόσμο. Διάφορες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν θεσπίσει κανονισμούς σχετικά με τους κανόνες εκπομπών οχημάτων για να προωθήσουν τις εξελίξεις στη μετάδοση και την αμαξοστοιχία κίνησης, προκειμένου να βελτιώσουν την απόδοση των οχημάτων. Αυτό, με τη σειρά του, αναμένεται να ενισχύσει την παγκόσμια αγορά αισθητήρων αυτοκινήτων. Διάφοροι κατασκευαστές οχημάτων σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να αυξήσουν τη διείσδυση των αισθητήρων στα οχήματά τους για να αυξήσουν την ασφάλεια των οχημάτων και την απόδοση των οχημάτων, κάτι που είναι πιθανό να ωθήσει την αγορά αισθητήρων ηλεκτροκίνητων αμαξοστοιχιών σε όλο τον κόσμο.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100710/

Η άνοδος των πωλήσεων και της παραγωγής οχημάτων σε όλο τον κόσμο αναμένεται να τροφοδοτήσει την αγορά αισθητήρων ηλεκτρικών αμαξοστοιχιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Η αύξηση της ζήτησης για ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία είναι ενσωματωμένα σε πολλούς αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένων των αισθητήρων τάσης που αυξάνουν την αποδοτικότητα της κίνησης, είναι πιθανό να ενισχύσει την παγκόσμια αγορά αισθητήρων ηλεκτρικών αμαξοστοιχιών.

Οι σημαντικότεροι παίκτες της αγοράς αισθητήρων power train περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις Bosch (Γερμανία), Continental (Γερμανία), Denso Corporation (Ιαπωνία), Hella (Γερμανία) Texas Instruments (ΗΠΑ) και Aptiv (UK). Αυτές οι εταιρείες διαθέτουν ισχυρά δίκτυα διανομής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η αγορά της Ασίας-Ειρηνικού εκτιμάται ότι είναι η μεγαλύτερη κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η περιοχή περιλαμβάνει μερικές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες του κόσμου, όπως η Κίνα και η Ινδία. Επίσης, η Ασία-Ειρηνικός είναι η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων, καθώς η αυξανόμενη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών έχει προκαλέσει τη ζήτηση για αυτοκίνητα. Επίσης, οι αυξανόμενες πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων και επιβατικών αυτοκινήτων στην περιοχή οδηγούν την αγορά. Πολλοί ευρωπαϊκοί και βόρειοι αμερικανοί ΚΑΕ εισέρχονται στις υποηπειρωτικές αγορές και παρουσιάζουν νέα μοντέλα οχημάτων, λαμβάνοντας υπόψη την απαίτηση των δημογραφικών στοιχείων στην περιοχή. Ως εκ τούτου, η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να παρουσιάσει αυξητική ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Η Ευρώπη κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά αισθητήρων αμαξοστοιχιών λόγω της σημαντικής παρουσίας των αυτοκινητοβιομηχανιών και της θέσπισης αυστηρών κανόνων σχετικά με τους κανόνες εκπομπών στην περιοχή. Η υψηλή παρουσία κατασκευαστών οχημάτων και προμηθευτών Tier-1, συμπεριλαμβανομένων των Continental AG, Delphi Technologies και Robert Bosch, που έχουν σημαντικές εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης σχετικά με αισθητήρες αμαξοστοιχιών ισχύος, εκτιμάται ότι θα προωθήσουν την αγορά αισθητήρων αμαξοστοιχιών ισχύος στην Ευρώπη.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100710/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Exit mobile version