Τάσεις της αγοράς φωσφορικών εστέρων, κανονισμοί και ανταγωνιστικές προοπτικές τοπίου έως το 2028

Από την ανακάλυψή τους το 1940, οι φωσφορικοί εστέρες έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε όλες τις βιομηχανίες. Προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στη φωτιά και τη φθορά. Οι φωσφορικοί εστέρες χρησιμοποιούνται σε συμπιεστές, στροβίλους και υδραυλικά συστήματα καθώς προσφέρουν αντοχή στη φωτιά. Τα παράγωγα πίσσας άνθρακα χρησιμοποιήθηκαν για τη σύνθεση του πρώτου εμπορικώς διαθέσιμου προϊόντος φωσφορικού εστέρα. Το προϊόν φωσφορικού εστέρα αποτελείται από ισομερικό φωσφορικό αρυλεστέρα όπως νευροτοξικό φωσφορικό ορθότολο. Η τεχνολογική πρόοδος οδηγεί στον καλύτερο έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής. Η τοξικότητα του τελικού προϊόντος μειώνεται επίσης από τη σύγχρονη τεχνολογία. Επί του παρόντος εκτός από το νευροτοξικό φωσφορικό ορθότολο, άλλες πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται επίσης για τη σύνθεση φωσφορικού εστέρα. Η κύρια χρήση φωσφορικού είναι ως ανθεκτική στη φωτιά στα μη υδατικά βασικά αποθέματα και σε άλλα συνθετικά υλικά. Ο φωσφορικός εστέρας έχει υψηλή θερμοκρασία ανάφλεξης και ανώτερη σταθερότητα στην οξείδωση που τους καθιστά δύσκολο να θερμανθούν. Οργανικά υλικά φωσφόρου όπως φωσφορικά, φωσφονικά και φωσφορώδη χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα στη σύνθεση λιπαντικών όπως πρόσθετα κατά της φθοράς, πρόσθετα ακραίας πίεσης, σταθεροποιητές, παθητικά μετάλλων και αντιοξειδωτικά. Τα φωσφορικά άλατα ψευδαργύρου διθειο χρησιμοποιούνται σε ευρύτερα λιπαντικά του κινητήρα. φωσφονικά και φωσφορώδη χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα στη σύνθεση λιπαντικών όπως πρόσθετα κατά της φθοράς, πρόσθετα ακραίας πίεσης, σταθεροποιητές, παθητικά μετάλλων και αντιοξειδωτικά. Τα φωσφορικά άλατα ψευδαργύρου διθειο χρησιμοποιούνται σε ευρύτερα λιπαντικά του κινητήρα. φωσφονικά και φωσφορώδη χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα στη σύνθεση λιπαντικών όπως πρόσθετα κατά της φθοράς, πρόσθετα ακραίας πίεσης, σταθεροποιητές, παθητικά μετάλλων και αντιοξειδωτικά. Τα φωσφορικά άλατα ψευδαργύρου διθειο χρησιμοποιούνται σε ευρύτερα λιπαντικά του κινητήρα.

Οι ενώσεις που σχηματίζονται με την αντικατάσταση ατόμων υδρογόνου ενός οξέος από τη ρίζα υδρογονάνθρακα του αιθυλίου είναι γνωστές ως φωσφορικός εστέρας. Ο φωσφορικός εστέρας εμπίπτει στην ειδική κατηγορία ανιονικών επιφανειοδραστικών παραγόντων. Ο φωσφορικός εστέρας προτιμάται ευρέως από άλλα υγρά με βάση εστέρα λόγω της ανώτερης απόδοσής τους και των πλεονεκτημάτων ασφάλειας έναντι άλλων προϊόντων. Οι φωσφορικοί εστέρες χρησιμοποιούνται ευρέως ως λιπαντικά μεταξύ άλλων βιομηχανικών χρήσεων λόγω της ανώτερης θερμικής τους σταθερότητας και των καλών χαρακτηριστικών λίπανσης. Αυτές οι ιδιότητες του φωσφορικού εστέρα αποτελούν σημαντικό παράγοντα κίνησης για την αυξημένη χρήση του σε λιπαντικά, επιβραδυντικά πυρκαγιάς και υδραυλικά συστήματα.

Η παγκόσμια αγορά φωσφορικών εστέρων μπορεί να κατατμηθεί με βάση τον τύπο, την εφαρμογή και τη γεωγραφία. Με βάση τον τύπο, μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ως φωσφορικοί εστέρες τριαλκυλίου, εστέρες φωσφορικού αλκυλίου, άλλοι φωσφορικοί εστέρες και άλλοι. Με βάση την εφαρμογή, η παγκόσμια αγορά φωσφορικού εστέρα μπορεί να κατατμηθεί ως λιπαντικά, επιφανειοδραστικά, πλαστικοποιητές, επιβραδυντικά πυρκαγιάς, υδραυλικά υγρά, φυτοφάρμακα, χρώματα & επίστρωση και άλλα. Η γεωγραφική κατάτμηση δίνεται ως Ασία-Ειρηνικός, Μέση Ανατολή Αφρική, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική και Ευρώπη.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100219/

Βασικοί παράγοντες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε μερικές από τις σημαντικότερες στρατηγικές της αγοράς, όπως συνεργασίες, συνεργασίες, συγχωνεύσεις και εξαγορές, ώστε να διατηρηθούν στην ατελείωτα ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Επιπλέον, εστιάζουν στο να ασχοληθούν με τους τοπικούς παίκτες για να σκληρύνουν την καλή θέληση τους, καθώς και να βελτιώσουν την εμβέλειά τους στην παγκόσμια αγορά. Επιπλέον, εστιάζουν στη συνεργασία με τοπικούς παίκτες για να αυξήσουν την εμβέλεια της αγοράς τους και να ενισχύσουν την καλή τους θέληση στην παγκόσμια αγορά. Μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που εμπλέκονται στην κατασκευή και προμήθεια προϊόντων φωσφορικών εστέρων περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τις Exxon Mobil Corporation, Chemtura Corporation, LANXESSAkzo Nobel NV και Castrol Limited.

Η παγκόσμια αγορά φωσφορικών εστέρων μπορεί να κατατμηθεί

Ανά τύπο:

• Τριαλκυλ φωσφορικοί εστέρες

• Αλκυλ αρυλ φωσφορικοί εστέρες

• Τρι αλκυλ φωσφορικοί εστέρες

• Οι υπολοιποι

Με εφαρμογή:

• Λιπαντικά

• Επιφανειοδραστικά

• Πλαστικοποιητές

• επιβραδυντικά πυρκαγιάς

• Υδραυλικά υγρά

• Φυτοφάρμακα

• Χρώματα & επίστρωση

• Οι υπολοιποι

Ανά περιοχή:

• Ασία-Ειρηνικός

• Μέση Ανατολική Αφρική

• Βόρεια Αμερική

• Νότια Αμερική

• Ευρώπη

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100219/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *