Τάσεις και προβλέψεις της βιομηχανίας εσωτερικής ασφάλειας. Η πιο πρόσφατη έκθεση αναφοράς περιλαμβάνει το Covid-19 Impact, CAGR, Trends, Forecast, Opportunities 2028

Η εσωτερική ασφάλεια είναι τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών που ιδρύθηκε για την πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων, την παροχή αξιόπιστης ασφάλειας κατά της απάτης στον κυβερνοχώρο και της κατασκοπείας στον κυβερνοχώρο. Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας περιλαμβάνει διάφορα λειτουργικά και υποστηρικτικά στοιχεία, όπως το Τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών, οι Υπηρεσίες Μετανάστευσης (USCIS) και η Προστασία των Πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών (CBP), η Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), η Μετανάστευση των Ηνωμένων Πολιτειών, Τελωνειακή Επιβολή (ICE) και το Ομοσπονδιακό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιβολής του Νόμου. The Transportation Security Administration (TSA), The United States Secret Service (USSS), The Directorate for Management, National Protection and Programs Directorate, The Science and Technology Directorate, Domestic Nuclear Detection Office, Γραφείο Πληροφοριών και Ανάλυσης και Γραφείο Συντονισμού Επιχειρήσεων. Ο γενικός εκσυγχρονισμός πληροφορικής βελτίωσε την τήρηση αρχείων και τη διαχείριση υποθέσεων σε ολόκληρο το τμήμα ασφαλείας και ως εκ τούτου έχει λάβει ευρεία αποδοχή.

Η παγκόσμια αγορά ασφάλειας της πατρίδαςοφείλεται στον αυξανόμενο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων τα τελευταία χρόνια. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που ενισχύουν την ανάπτυξη της αγοράς αφρωδών ποτών είναι η ανάγκη οργανωμένων κέντρων διοίκησης για αποτελεσματική διαχείριση της ασφάλειας για την πρόληψη και τον έλεγχο εσωτερικών και εξωτερικών επιθέσεων. Διάφοροι άλλοι παράγοντες όπως το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, η πειρατεία, ο κίνδυνος διασυνοριακής τρομοκρατίας, η εμπορία ανθρώπων, το εμπόριο ναρκωτικών, οι εσωτερικές διαφωνίες και τα αυτονομιστικά κινήματα θα ενισχύσουν την ανάπτυξη της αγοράς ασφάλειας στην πατρίδα κατά την περίοδο των προβλέψεων. Ο έλεγχος ασφαλείας, η ανάγκη για αποτελεσματική ταυτοποίηση και η αναγκαιότητα παροχής ελέγχου πρόσβασης σε κρίσιμες υποδομές οδήγησαν επίσης στην προσαρμογή βιομετρικών και άλλων τεχνολογιών αναγνώρισης. Η αύξηση των περιπτώσεων λαθρεμπορίου αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση για την ασφάλεια της πατρίδας σε όλο τον κόσμο.

Η αγορά ασφάλειας της πατρίδας χωρίζεται βάσει του τύπου, του τελικού χρήστη και των περιοχών. Με βάση τον τύπο, η αγορά χωρίζεται σε αεροπορική ασφάλεια, ασφάλεια μαζικών μεταφορών, κρίσιμη ασφάλεια υποδομής, ασφάλεια στα σύνορα, ασφάλεια μαζικών μεταφορών, ασφάλεια στη θάλασσα, ασφάλεια στα σύνορα, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και CBRN. Με βάση τον τελικό χρήστη, η αγορά κατατάσσεται στον ιδιωτικό τομέα και στον δημόσιο τομέα.

Η αγορά για την ασφάλεια της πατρίδας κατακερματιστεί με βάση πέντε περιοχές που είναι Μέση Ανατολή, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικός, Λατινική Αμερική και Βόρεια Αμερική. Η Βόρεια Αμερική κατέχει σημαντικό μερίδιο στην αγορά ασφάλειας της πατρίδας λόγω της ταχέως αυξανόμενης απειλής από τρομοκρατικές και πολιτικές διαφωνίες. Οι ΗΠΑ σηματοδοτούν τη σημασία της παρουσίας πολλών σημαντικών παικτών στην παγκόσμια αγορά ασφάλειας της πατρίδας. Η ευρωπαϊκή αγορά εσωτερικής ασφάλειας αναμένεται επίσης να σημειώσει υψηλή ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης λόγω της αύξησης των περιπτώσεων διακίνησης ναρκωτικών. Η Ασία-Ειρηνικός προβλέπεται ότι θα σημειώσει υψηλή ανάπτυξη στην παγκόσμια αγορά ασφάλειας της πατρίδας κατά την περίοδο των προβλέψεων.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100236/

Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες που λειτουργούν στην παγκόσμια αγορά ασφάλειας της πατρίδας περιλαμβάνουν την Lockheed Martin Corporation, την IBM Corporation, την Unisys Corporation, την L-3 Communications Holdings, Inc,. Η General Dynamics Corporation, η Northrop Grumman Corporation, SAIC, η Finmeccanica SpA και η Elbit Systems Ltd. Οι σημαντικότεροι παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε μερικές από τις σημαντικές στρατηγικές της αγοράς, όπως εταιρικές σχέσεις, συγχωνεύσεις, συνεργασίες και εξαγορές για να διατηρήσουν τη θέση τους ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Παρομοίως, δεσμεύονται να κερδίσουν τους τοπικούς παίκτες για να υποστηρίξουν την προσφορά προϊόντων τους και να αυξήσουν την εμβέλειά τους στην παγκόσμια αγορά.

Η αγορά εσωτερικής ασφάλειας

Ανά τύπο

• Αεροπορική ασφάλεια

• Ασφάλεια κρίσιμης υποδομής

• Ασφάλεια μαζικών μεταφορών

• Ασφάλεια συνόρων

• Ασφάλεια στη θάλασσα

• Κυβερνασφάλεια

• CBRN.

Από τον τελικό χρήστη

• Του δημόσιου τομέα

• Του ιδιωτικού τομέα

Ανά περιοχή

• Ευρώπη

• Βόρεια Αμερική

• Ασία-Ειρηνικός

• Λατινική Αμερική

• Μέση Ανατολή

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100236/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *