Στρατιωτική αγορά φορτηγών Τελευταίες τάσεις και αυξανόμενες επιχειρηματικές ευκαιρίες 2020-2027

Η παγκόσμια αγορά στρατιωτικών φορτηγών προβλέπεται να αυξηθεί από 23,66 το 2020 σε 28,30 έως το 2027, με CAGR 3,0%. Η ανάπτυξη οφείλεται στη ζήτηση για λύσεις μεταφοράς πολλαπλών χρήσεων, οι οποίες είναι επίσης εξαιρετικά κινητές. Εκτός αυτού, όπως και σε όλο τον κόσμο, οι στρατιωτικές επιχειρήσεις δεν δείχνουν σημάδια επιβράδυνσης, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται προς την κατεύθυνση, η αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού θα δει ανάπτυξη. Επιπλέον, η επένδυση στην τεχνολογία αναμένεται να αποπληρωθεί με τη ζήτηση για φορτηγά κυψελών καυσίμου και ηλεκτρικές παραλλαγές.

Παράγοντες όπως η αυξανόμενη επένδυση για τη στρατιωτικοποίηση των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, μια κυβερνητική πρωτοβουλία για την ενίσχυση της στρατιωτικής δύναμης, η χρήση προηγμένων τεχνολογιών, η ενσωμάτωση προηγμένων αισθητήρων και η ηλεκτροδότηση αναμένεται να ενισχύσουν την αγορά. Ωστόσο, η διακύμανση των τιμών των πρώτων υλών και ο αυξανόμενος ανταγωνισμός είναι οι βασικές προκλήσεις στην αγορά στρατιωτικών φορτηγών.

Τα στρατιωτικά φορτηγά χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή πολεμικών επιχειρήσεων και μεταφοράς στρατιωτών, πυρομαχικών, καυσίμων, νερού και άλλων προμηθειών. Αυτά τα φορτηγά έχουν σχεδιαστεί για να ταξιδεύουν σε εδάφη εκτός δρόμου. Η ανάπτυξη προηγμένων στρατιωτικών φορτηγών από διάφορες κορυφαίες εταιρείες, όπως Mercedes-Benz Defense Vehicles, General Dynamics, Rheinmetall, Tatra, Oshkosh Corporation, Nexter Systems και Hanhwa.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100700/

Η άμυνα εκπληρώνει

ο ρόλος όλων των εφαρμογών στην αγορά στρατιωτικών φορτηγών παγκοσμίως. Χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Κίνα και η Ινδία, εστιάζουν στην ανάπτυξη του επίγειου στρατιωτικού οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών φορτηγών υψηλής τεχνολογίας. Τέτοια μέτρα είναι πιθανό να οδηγήσουν την αγορά στρατιωτικών φορτηγών κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Με χώρες που προσπαθούν να εντείνουν τις προσπάθειές τους για τη διασφάλιση των συνόρων, την προστασία από την παράνομη είσοδο τόσο των ανθρώπων όσο και των λαθρεμπόρων. Επομένως, υπάρχει ζήτηση για υπερσύγχρονα στρατιωτικά φορτηγά να χρησιμοποιούνται στην περιπολία τόσο των θαλάσσιων όσο και των χερσαίων συνόρων. Επιπλέον, χώρες στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική βιώνουν επίσης πορώδη σύνορα και καθώς αυτές οι οικονομίες αγωνίζονται να διατηρήσουν υψηλά ποσοστά ανάπτυξης στην οικονομία, θέλουν καλύτερους ελέγχους στα σύνορά τους.

Οι στρατιωτικές συγκρούσεις σηματοδοτούν τον αιώνα. Είτε πρόκειται για τον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας, για την εξωτερική στρατιωτική υποστήριξη του Αφγανιστάν ή για τα σύνορα της Ινδίας και του Πακιστάν, υπάρχει πάντα κάποια σύγκρουση που σηματοδοτεί κάποιο μέρος του κόσμου. Και, ως αποτέλεσμα, υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη στρατιωτικού εξοπλισμού, όπλων και οχημάτων για την ενίσχυση της στρατιωτικής δύναμης. Και, δεν τελειώνει εδώ. Διότι, όταν μια χώρα επενδύει σε στρατιωτική δύναμη, το κάνουν και οι γείτονες. Και αυτό οδηγεί σε ζήτηση όπλων, πυρομαχικών και οτιδήποτε ενδιάμεσα. Έτσι, δεν θα είναι λάθος να πούμε ότι αυτό θα συμβάλει στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς στρατιωτικών φορτηγών κατά την περίοδο των προβλέψεων.

Η παγκόσμια αγορά στρατιωτικών φορτηγών κυριαρχείται από σημαντικούς παίκτες όπως η Oshkosh Corporation (ΗΠΑ), η Rheinmetall AG (Γερμανία), η IVECO SpA, (Ιταλία), η TATRA TRUCKS AS, (Τσεχία), η Arquus (Γαλλία), η Textron Inc., ( ΗΠΑ), General Dynamics (US) και Mitsubishi Heavy Industries (Ιαπωνία), και πολλά άλλα.

Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά. Οι διασυνοριακές διαφορές και οι διπλωματικές εξελίξεις μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικού οδήγησαν σε αύξηση της προμήθειας στρατιωτικών οχημάτων στη χώρα, η οποία περιλαμβάνει στρατιωτικά φορτηγά, θωρακισμένα οχήματα και οπλικά συστήματα. Ως εκ τούτου, το Μεξικό ανυπομονεί να επεκτείνει την υιοθέτηση στρατιωτικού εξοπλισμού.

Η καναδική κυβέρνηση επικεντρώνεται επίσης στην ενίσχυση του στρατού της προμηθεύοντας στρατιωτικό εξοπλισμό. Για παράδειγμα, οι καναδικές ένοπλες δυνάμεις υπέγραψαν συμβόλαιο ύψους 628,98 εκατομμυρίων δολαρίων με τη Mack Defense, που περιλαμβάνει την προμήθεια νέων φορτηγών, ρυμουλκούμενων, συστημάτων προστασίας θωράκισης και υποστήριξης εν χρήσει. Το 2020, η καναδική κυβέρνηση κέρδισε 834 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την παράδοση 1.587 φορτηγών με πέντε χρόνια υποστήριξης.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100700/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *