Σε βάθος έρευνα σχετικά με την πρόβλεψη της αγοράς οδοντιατρικών καρεκλών – Εκτίμηση και προσέγγιση 2021-2026 | Yoshida, The FLIGHT Medical, Sirona, Sinol, Shinhung, Planmeca και άλλα

Οι οδοντικές τεχνικές απαιτούν αποτελεσματική συνεργασία από τους ασθενείς. Οι οδοντιατρικές καρέκλες χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο, δεδομένου ότι επιτρέπουν την προσαρμογή της πλάτης, του ύψους και του στηρίγματος βραχιόνων για να παρέχουν τη βέλτιστη υποστήριξη στον επαγγελματία υγείας καθώς και στον ασθενή. Οι δύο κύριοι τύποι οδοντιατρικών καρεκλών περιλαμβάνουν ηλεκτρομηχανικές καρέκλες και υδραυλικές. Οι ηλεκτρομηχανικές καρέκλες παρέχουν ενοποίηση ενός ευρέος φάσματος κινητήρων, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού υπολογιστών, ο οποίος είναι ένας από τους βασικούς λόγους για την αυξημένη υιοθέτηση οδοντιατρικών καρεκλών στην παγκόσμια αγορά οδοντιατρικών καρεκλών. Εκτός από αυτό, οι προηγμένες οδοντιατρικές καρέκλες παρέχουν συστήματα συγκράτησης οδοντιατρικού εξοπλισμού, όπως κομμάτια χεριών, στοματικό καθρέφτη, γάζα για τη μείωση της ακαταστασίας του κουτιού και του περιοδοντικού καθετήρα. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο επιπολασμός της παχυσαρκίας αυξάνεται στις ανεπτυγμένες οικονομίες, οι κατασκευαστές οδοντιατρικών καρεκλών όπως η Diaco, Ltd. παρέχουν οδοντιατρικές καρέκλες με όριο φορτίου περίπου 500 κιλά. Επιπλέον, οι κατασκευαστές προσφέρουν επίσης οδοντιατρικές καρέκλες ειδικά σχεδιασμένες για άτομα με ειδικές ανάγκες και άτομα με αναπηρικά αμαξίδια, που επιτρέπουν τη βέλτιστη εργασία για ορθοδοντικούς. Έτσι, αυξανόμενος αριθμός πλεονεκτημάτων από τις σύγχρονες οδοντιατρικές καρέκλες οδηγούν με τη σειρά τους στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς οδοντιατρικών καθισμάτων.

Δεδομένου ότι οι οδοντιατρικές καρέκλες εξοικονομούν χώρο και είναι συμπαγείς και διαθέτουν μια μοναδική τεχνολογία που βοηθά τον οδοντίατρο ή τον επαγγελματία να βελτιστοποιήσει την καθημερινή εργασία, η ζήτηση για υδραυλικές οδοντιατρικές καρέκλες αυξάνεται, η οποία με τη σειρά της οδηγεί την παγκόσμια αγορά οδοντιατρικών καρεκλών. Μια οδοντιατρική καρέκλα έχει ξεχωριστή χρωματική κωδικοποίηση, καθώς και μονάδες ελέγχου με εργονομικά χαρακτηριστικά που βασίζονται σε εξελιγμένες τεχνικές διαδικασίες. Οι τεχνολογικές εξελίξεις και ο καινοτόμος σχεδιασμός οδήγησαν στην αύξηση της ζήτησης για οδοντιατρικές καρέκλες επόμενης γενιάς, παρέχοντας τα πιο πρόσφατα αναβαθμιζόμενα χαρακτηριστικά. Αρκετά διαφορετικά όργανα που συνδέονται με μια οδοντιατρική καρέκλα περιλαμβάνουν σύστημα απεικόνισης, διακόπτη ποδιών, φως λειτουργίας, βραχίονα ισορροπίας, εκτεταμένο δίσκο και προβολή ακτίνων Χ.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100309/

Η παγκόσμια αγορά οδοντιατρικών καρεκλών μπορεί να κατατμηθεί με βάση τον τύπο, το σύστημα παράδοσης καρεκλών, τον τελικό χρήστη και τη γεωγραφία. Με βάση τους τύπους, η παγκόσμια αγορά οδοντιατρικών καρεκλών μπορεί να χωριστεί σε υδραυλικά και ηλεκτρομηχανικά. Με βάση το σύστημα παράδοσης καρεκλών, η παγκόσμια αγορά οδοντιατρικών καρεκλών μπορεί να κατατμηθεί σε σχέση με την παράδοση ασθενούς, την παράπλευρη παράδοση και την πίσω παράδοση. Με βάση τον τελικό χρήστη, η παγκόσμια αγορά οδοντιατρικών καρεκλών μπορεί να ταξινομηθεί σε οδοντιατρικές κλινικές, νοσοκομεία και ερευνητικά & ακαδημαϊκά ιδρύματα. Με βάση τη γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά οδοντιατρικών καρεκλών μπορεί να χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Ασία-Ειρηνικό, Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Αφρική και Μέση Ανατολή.

Οι αγορές σε αρκετές αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Ρωσία, η Πολωνία, η Βραζιλία, η Ινδονησία, η Αργεντινή, η Νέα Ζηλανδία, η Ινδία και η Κορέα, μεταξύ άλλων, αναμένεται επίσης να προβλέψουν ταχεία και σημαντική ανάπτυξη κατά την περίοδο των προβλέψεων. Επιπλέον, η αύξηση του κατά κεφαλήν διαθέσιμου εισοδήματος και η άνοδος της παγκόσμιας οικονομίας είναι ένα άλλο βασικό στοιχείο που αναμένεται να δώσει ώθηση στη συνολική ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Οι βασικοί παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε μερικές από τις βασικές στρατηγικές της αγοράς, όπως εταιρικές σχέσεις, συγχωνεύσεις, εξαγορές και συνεργασίες, προκειμένου να διατηρηθούν στην ανταγωνιστική αγορά. Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες στην παγκόσμια αγορά οδοντιατρικών καρεκλών περιλαμβάνουν τα Midmark Corporation,Danaher Corporation, Sirona Dental Systems, Inc., Planmeca Oy, Ritter Dental, SMTmax, DCI Equipment,

Η παγκόσμια αγορά οδοντιατρικών καρεκλών μπορεί να κατατμηθεί

Ανά τύπο:

• Υδραυλικά

• Ηλεκτρομηχανική

Με σύστημα παράδοσης καρεκλών:

• Τοκετός ασθενούς

• Παράδοση

• Πίσω παράδοση

Από τον τελικό χρήστη:

• Οδοντιατρικές κλινικές

• Νοσοκομεία

• Ερευνητικά & Ακαδημαϊκά Ινστιτούτα

Ανά περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Ειρηνική Ασία

• Ευρώπη

• Λατινική Αμερική

• Αφρική

• Μέση Ανατολή

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100309/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *