Σενάριο αγοράς τραπεζών ισχύος Επισημαίνοντας σημαντικούς οδηγούς και τάσεις, 2020-2028

Μια τράπεζα τροφοδοσίας, που συνήθως ονομάζεται φορτιστής μπαταρίας, είναι ένας ευέλικτος φορτιστής, που χρησιμοποιείται για τη φόρτιση μιας μεγάλης ποικιλίας ηλεκτρονικών αντικειμένων. Χρησιμοποιείται ως εξωτερική μπαταρία, φορτιστής μονάδας ή μετακινητής προς τα κάτω για φόρτιση επαναφορτιζόμενης μπαταρίας ή βοηθητικού στοιχείου. Οι τράπεζες τροφοδοσίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη χρέωση αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων, tablet και ηλεκτρονικών φωτογραφικών μηχανών, μεταξύ άλλων. Ο σχεδιασμός μιας τράπεζας ισχύος βασίζεται στο είδος της συσκευής που χρεώνεται. Η αγορά Power Bank δεν είναι εφάπαξ τύποι εργαλείων και μπορεί να αναβιώσει και να επαναχρησιμοποιηθεί. Η ικανότητά τους μετράται ως mAh (milliampere-hour). υψηλότερο mAh υποδηλώνει υψηλότερο όριο της τράπεζας ισχύος. Κυρίως, οι μπαταρίες λιθίου χρησιμοποιούνται ως μέρος του περιγράμματος ενεργειακής τράπεζας για την ελάχιστη φύση, λογικότητα και ευρεία εμβέλεια στην αγορά.

Επιπλέον, το λίθιο που είναι ένα βαθιά δεκτό συστατικό μπορεί να αποθηκεύει ενέργεια πιο αποτελεσματικά και μπορεί να αντιμετωπίσει επαρκώς τους κύκλους φόρτισης και ενεργοποίησης. Το πιο κρίσιμο κομμάτι των τραπεζών ισχύος είναι οι μπαταρίες και η πλακέτα PCB. Επί του παρόντος, οι μπαταρίες τράπεζας ισχύος ταξινομούνται ως μπαταρία σε σχήμα βαρελιού, θήκη από τετράγωνο αλουμίνιο και μπαταρία πολυμερούς. Η προσαρμοστικότητα όσον αφορά τις εφαρμογές και η ευκολία μεταφοράς είναι τεράστια χαρακτηριστικά των τραπεζών ισχύος. Αυτά τα gadget είναι προσβάσιμα εγκάρσια σε διαφορετικά μεγέθη, σχήματα, αποχρώσεις και χωρητικότητα. Το ψηφιακό gadget που θα χρεωθεί αποφασίζει το απαιτούμενο όριο της τράπεζας ισχύος. Τα προϊόντα ενσωματώνουν εγγενείς επαναφορτιζόμενες τράπεζες ισχύος τύπου γραμμής, τράπεζες ισχύος με LED, τράπεζες ισχύος με βάση τη ηλιακή φόρτιση και ούτω καθεξής. Η εφαρμογή κυμαίνεται ουσιαστικά από φορτιστές κινητών τηλεφώνων, φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων και ούτω καθεξής.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100222/

Μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς τραπεζών ενέργειας περιλαμβάνουν την αυξανόμενη χρήση και ζήτηση για κινητά τηλέφωνα, τη μείωση του κόστους των τραπεζών ενέργειας και την αυξανόμενη χρήση ενέργειας λόγω σημαντικής κλίμακας ψηφιοποίησης. Αρκετοί παράγοντες που περιορίζουν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς τραπεζών ισχύος περιλαμβάνουν βελτιώσεις όσον αφορά τις μπαταρίες ιόντων λιθίου, τη χαμηλή ποιότητα των τραπεζών ισχύος και τη χρήση απομακρυσμένης φόρτισης σε κινητά τηλέφωνα. Η εισαγωγή υδρογονοκυττάρων και ηλιακών τραπεζών ισχύος βασίζεται για να δημιουργήσει προσοδοφόρες ευκαιρίες στην παγκόσμια αγορά τραπεζών ισχύος.

Η παγκόσμια αγορά τραπεζών ισχύος μπορεί να χωριστεί με βάση τον τύπο, τη βαθμολογία ισχύος και τη γεωγραφία. Με βάση τον τύπο, η παγκόσμια αγορά τραπεζών ισχύος μπορεί να χωριστεί σε τράπεζες ηλιακής ενέργειας, θήκες φόρτισης τηλεφώνου και φορητές τράπεζες ισχύος. Με βάση τη βαθμολογία ισχύος, η παγκόσμια αγορά μπορεί να χωριστεί σε έως 3000 mAh, 3001 έως 8000 mAh, 8001 έως 20000 mAh και πάνω από 20000 mAh. Με βάση τη γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά μπορεί να κατατμηθεί σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό και τον υπόλοιπο κόσμο.

Μερικοί από τους βασικούς παίκτες στην παγκόσμια αγορά τραπεζών ισχύος περιλαμβάνουν την Anker Corporation., Advantage Computers (I) Pvt. Ltd., Mophie Inc., Microsoft Corporation, Panasonic Corporation, OnePlus, uNu Electronics INC., Sony Corporation, Intex και Xiaomi Technology Company Limited μεταξύ άλλων.

Η παγκόσμια αγορά τραπεζών ισχύος μπορεί να κατατμηθεί

Ανά τύπο:

• Τράπεζες ηλιακής ενέργειας

• Θήκες φόρτισης τηλεφώνου

• Φορητές τράπεζες ισχύος

Κατά εκτίμηση ισχύος:

• Έως 3000 mAh

• 3001 έως 8000 mAh

• 8001 έως 20000 mAh

• Πάνω από 20000 mAh

Ανά περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Ευρώπη

• Ασία-Ειρηνικός

• Ο υπόλοιπος κόσμος

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100222/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *