Πρόβλεψη αγοράς αεροσκαφών Airframe MRO, Μέγεθος κατασκευής, Εξελίξεις και μελλοντικό εύρος έως το 2028

Η αγορά MRO Aircraft Airframe σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένεται να αυξηθεί από 80,38 δισ. Δολάρια το 2020 σε 119,41 δισ. Δολάρια έως το έτος 2027. Αυτό αντιπροσωπεύει CAGR 4,6% από το έτος 2019 έως το 2027.

Η ταχεία επέκταση του στόλου και η εξωτερική ανάθεση του αεροσκάφους MR αυξάνουν την αγορά. Επιπλέον, η επέκταση του υφιστάμενου στόλου βιομηχανικών αεροσκαφών και οι αυξανόμενες επιθυμίες για τη συντήρηση του αεροσκάφους θα είχαν ως αποτέλεσμα αυξημένες δραστηριότητες MRO. Επιπλέον, το χαμηλό τέλος καυσίμων καθυστερεί τη διαδικασία ανανέωσης του στόλου, επεκτείνοντας την επιθυμία να διατηρηθεί η γήρανση και να αυξηθεί η πρόσκληση για αεροπλάνο MRO. Η ανάπτυξη πολυάριθμων τεχνολογιών μετασκευής, η οποία αναφέρεται στην εφαρμογή πιο σύγχρονων τεχνολογιών σε παλαιότερους στόλους αεροσκαφών, βοηθά στην ανάπτυξη της παρηγοριάς και την προστασία των επιβατών και διευκολύνει επίσης τους αεραγωγούς στη διατήρηση του παλαιότερου στόλου τους.

Οι αδιάκοπες εξελίξεις στις τεχνολογίες αεροσκαφών έχουν ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση των δυνατοτήτων MRO. Συνεπώς αυξάνοντας τις ευκαιρίες για αυτήν την αγορά μέσα στα επόμενα χρόνια. Διακεκριμένες εταιρείες στην αγορά Aircraft Airframe είναι οι AAR CORP, Delta TechOps (Delta Air Lines, Inc.), General Electric Company, Lufthansa Technik AG, Hong Kong Aircraft Engineering Co. Ltd., L3Harris Technologies, Inc., TAP Maintenance & Engineering, Singapore Technologies Engineering Ltd., Rolls- Royce Holding plc., United Technologies Corporation, SIA Engineering Company Ltd. και MTU Aero Engines AG.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100323/

Η συντήρηση αεροσκαφών είναι η συνολική εκτέλεση των εργασιών που απαιτούνται για να διασφαλιστεί η διαρκής αξιοπλοΐα ενός αεροσκάφους ή τμήματος αεροσκάφους, συμπεριλαμβανομένης της επιθεώρησης, της αντικατάστασης, της επισκευής, της διόρθωσης διαταραχών και της ενσωμάτωσης τροποποιήσεων, συμμόρφωσης με οδηγίες αξιοπλοΐας και επισκευής. Με την υπάρχουσα εποχή των κινητήρων να ελέγχονται ψηφιακά, η παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος παρακολουθείται σε διαφορετικές περιοχές πτήσης, τη χρήση αισθητήρων. Αυτοί οι αισθητήρες τοποθετούνται σε διαφορετικές θέσεις κλειδιών και τα πολυδιάστατα δεδομένα μαζί με τη θερμοκρασία, τους κραδασμούς, την πίεση και τα συντρίμμια λαδιού συσσωρεύονται σε πραγματικό χρόνο. Αυτό έχει μειώσει σημαντικά τα έξοδα προστασίας των στοιχείων και των εξαρτημάτων αεροκινητήρα. Ωστόσο, αυτοί οι ανώτεροι κινητήρες είναι ευεργετικοί καλύτερα εάν η προγνωστική προστασία εφαρμόζεται αποτελεσματικά για να εξασφαλίσει ελάχιστο χρόνο διακοπής. Ως εκ τούτου,

Με την ταχέως αναπτυσσόμενη αεροπορική βιομηχανία από τα τελευταία χρόνια, η ζήτηση για υπηρεσίες αεροπορικών εταιρειών MRO αυξάνεται επίσης. Οι αναδυόμενες οικονομίες, μαζί με αυτές της APAC, επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στην επέκταση των υπηρεσιών MRO στις επιχειρήσεις όπως και στις εταιρείες στρατιωτικών αεροπλάνων. Η οικονομική ανάπτυξη, η αύξηση των επιβατών και η ανάπτυξη των δαπανών για αεροπορικές υποδομές σε ολόκληρο το APAC είναι οι παράγοντες που οδηγούν την απαράμιλλη αύξηση στην αγορά αεροσκαφών MRO στη Σιγκαπούρη. Η Σιγκαπούρη κυριαρχεί στην περιοχή λόγω των συναρμολογημένων κέντρων MRO και των μεγάλων παικτών της βιομηχανίας, οι οποίες περιλαμβάνουν την GE Aviation, την Airbus και την Rolls-Royce. οι αεραγωγοί για την εκτέλεση του αεροπλάνου τους για ένα εκτεταμένο Η αύξηση των ωρών πτήσης είναι άμεσα ανάλογη με την πρόσκληση για δραστηριότητα MRO. Αυτό το στοιχείο επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αγορά MRO αεροσκαφών της χώρας για να ωθήσει.

Η παγκόσμια αγορά MRO αεροπλάνου χρησιμοποιώντας πρόσθετα καθοδηγείται μέσω του τμήματος κινητήρα MRO. Ο τομέας Airframe MRO κατείχε τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά το 2018 και προβλέπεται να αυξήσει τις μετοχές της σε κάποιο στάδιο στη διάρκεια της πρόβλεψης από το 2019 έως το 2026. Η AAR υπέγραψε συμφωνία τριών 12 μηνών με την JetBlue για την παροχή υπηρεσιών εποπτείας αξίας μηχανικής αξίας για την Οι στόλοι Airbus και Embraer της αεροπορικής εταιρείας το 2019. Κατά τη διάρκεια των ίδιων 12 μηνών, η GE Aviation και η Sanad Aerotech συνήψαν συμφωνία για το MRO με έδρα το Αμπού Ντάμπι για να προσφέρουν προσφορές προστασίας για τους κινητήρες GEnx-1B της GE και αναθεωρήσεις στους κινητήρες Leap της CFM International.

Η αγορά MRO Global Aircraft Airframe έχει κατατμηθεί σε τύπο, εφαρμογή, στοιχείο και περιοχές αεροσκάφους. Με βάση τον τύπο του ατράκτου, η αγορά κατηγοριοποιείται περαιτέρω σε Fuselage, Wing, Windows & Windshields, Doors, Elevator. Το τμήμα πτέρυγας χρησιμοποιείται εκτενώς και ενσωματώνει τα περισσότερα μερίδια αγοράς πλήρους μεγέθους καθ ‘όλη τη διάρκεια της πρόβλεψης. Με βάση την εφαρμογή, η αγορά χωρίζεται σε Εμπορικές Αεροπορικές Μεταφορές, Επιχειρήσεις και Γενική Αεροπορία και Στρατιωτική Αεροπορία. Με βάση τα στοιχεία, η αγορά χωρίζεται σε Engine MRO, Avionics MRO, Airframe MRO, Cabin MRO, Landing Gear MRO.

Η αγορά έχει χωριστεί σε περιοχές, δηλαδή, Βόρεια Αμερική, Ασία-Ειρηνικό, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική και Λατινική Αμερική. Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να κυριαρχήσει στην αγορά στο μέλλον λόγω των αυξανόμενων αεροπορικών επισκεπτών και επενδύσεων χρησιμοποιώντας τους ΚΑΕ εντός της περιοχής. Ταυτόχρονα, η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη τοποθεσία στην αγορά αεροπλάνου MRO. Η γειτνίαση αναδύεται στη διεθνή αγορά μεγάλων αποστάσεων και εξαρτάται από τα μικρά και μεσαία αεροσκάφη μεγάλου αμαξώματος. Λόγω αυτού, πολλοί αερομεταφορείς που περιλαμβάνουν Indigo, Tigerair Singapore, Tigerair Australia και Air Asia έχουν τεθεί σε λειτουργία τα τελευταία χρόνια.

Προς το παρόν, η Ασία-Ειρηνικός παράγει τα καλύτερα έσοδα στην αγορά MRO για τα βιοτεχνικά. Η Σιγκαπούρη και η πόλη κυριαρχούν στην αγορά MRO στην Ασία. Τα τελευταία χρόνια, πολλές ασιατικές χώρες έχουν πολλαπλασιάσει τις επενδύσεις τους σε εγκαταστάσεις MRO, κάνοντας μια προσπάθεια να αναπαραγάγει την επιτυχία της Σιγκαπούρης και της πόλης κατά τη διάρκεια αυτού του τομέα. Η αύξηση των αερομεταφορέων χαμηλών τιμών, σε κάποιο βαθμό, τροποποίησε το πρόσωπο της πολιτικής αεροπορίας στην Ασία. Η ευρωπαϊκή αγορά θα είναι η δεύτερη με ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή στην αγορά αεροσκαφών αεροσκαφών MRO λόγω της ανάπτυξης επενδύσεων σε διάφορα στρατιωτικά και εμπορικά αεροπορικά προγράμματα.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100323/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *