Προφορικά κλινικά συμπληρώματα διατροφής Μέγεθος αγοράς, βασικά προφίλ εταιρείας, τύποι, εφαρμογές και προβλέψεις έως το 2027

Το παγκόσμιο μέγεθος της αγοράς για τα Συμπληρώματα Διατροφής από το στόμα της Κλινικής Διατροφής προβλέπεται να αυξήσει την αγορά της τάξης των 6.985,5 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020 και εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 8.324,8 εκατομμύρια δολάρια με ρυθμό CAGR 3,5% κατά την περίοδο πρόβλεψης 2021-2027.

Καθώς η αγορά συμπληρωμάτων κλινικής διατροφής από του στόματος αναπτύσσεται γρήγορα και ευρέως, αναμένεται να παρατηρηθεί εκθετική ανάπτυξη σε αυτήν την αγορά την προσεχή προβλεπόμενη περίοδο. Καθώς αυτά τα συμπληρώματα έχουν γίνει μέρος της ζωής και χρησιμοποιούνται επίσης σε καθημερινή βάση για την κάλυψη των διατροφικών απαιτήσεων που δεν είναι εύκολο να ικανοποιηθούν με την κανονική διατροφή. Ο νεαρός πληθυσμός συνειδητοποιεί όλο και περισσότερο τα συμπληρώματα και την επίδρασή τους στη διαβίωση μιας υγιούς ζωής σωματικά και επίσης γνωστικά είναι ο λόγος για την αύξηση της αύξησης της ζήτησης των συμπληρωμάτων.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100357/

Η κυβέρνηση των αναπτυσσόμενων χωρών που επικεντρώνεται στην κατάσταση υγείας της χώρας και προσπαθεί να κάνει τη χώρα χωρίς υποσιτισμό έχει επίσης γίνει ένας μεγάλος παράγοντας για την ανάπτυξη της αγοράς. Δεδομένου ότι αυτά τα συμπληρώματα χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον για την καταπολέμηση του υποσιτισμού σε αυτές τις χώρες, επίσης, η συμμετοχή πολλών ΜΚΟ στον αγώνα έχει κάνει την κατανάλωση να αυξάνεται ακόμη περισσότερο. Επίσης, έχει παρατηρηθεί μια αλλαγή στη συνταγή των γιατρών, καθώς οι γιατροί προτείνουν συμπληρώματα για να καταπολεμήσουν οποιοδήποτε ιατρικό ζήτημα αντί να συνταγογραφούν τα φάρμακα, καθώς η θεραπεία από αυτά τα συμπληρώματα είναι πιο αξιόπιστη από τα φάρμακα.

Ένας άλλος παράγοντας κίνησης είναι η κυκλοφορία ολοένα και περισσότερων νέων προϊόντων στην αγορά, από τους βασικούς παίκτες για να αποκτήσουν περισσότερη καταναλωτική βάση στην αγορά. Οι παίκτες που έρχονται με περισσότερες γεύσεις και μορφές συμπληρωμάτων έχουν δώσει καλύτερες επιλογές στον πελάτη για να διαλέξει, γεγονός που έχει κάνει την επιλογή του προϊόντος πιο επιθυμητή και περισσότερη ποικιλία διασφαλίζει ότι οι πελάτες δεν βαριούνται ή δεν χάνουν τη γεύση του συμπλήρωμα. Επίσης, νέα προϊόντα που έρχονται δίνοντας όλο και περισσότερα οφέλη στους πελάτες έχουν ενδιαφέρει τους πελάτες να επιλέξουν τα προϊόντα. Ως εκ τούτου, όλοι αυτοί οι παράγοντες διασφαλίζουν ότι αυτή η στοματική αγορά συμπληρωμάτων κλινικής διατροφής σίγουρα θα δει ανάπτυξη στην προσεχή προβλεπόμενη περίοδο.

Αγοράστε τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100357/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *