Προσδιορίστε τις κρυφές ευκαιρίες της αγοράς Micro Turbine By Top Key Players LLC, NewEnCo, Ansaldo Energia SpA, FlexEnergy

Η αγορά Microturbine αναμένεται να φτάσει από 180 εκατομμύρια $ το 2018 σε 251 εκατομμύρια $ το 2022 σε 360 εκατομμύρια $ το 2026. Η Microturbine έχει ισχύ από 50-20kw. Οι κινητήριοι παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αγοράς είναι το επίκεντρο της παραγωγής καθαρής ενέργειας, η άνοδος στις αστικές περιοχές που συμβάλλει στην υψηλή εγχώρια ζήτηση και στο CHP (συνδυασμένη θερμότητα και ενέργεια). Επίσης, με τον κόσμο να προχωρά σε σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις θα απαιτηθεί τεράστια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, αυξάνοντας τη ζήτηση για μικροτρόπους.

Η τμηματοποιημένη αγορά της μικροτροχιάς με βάση την ισχύ κυμαίνεται από (12-50 kW), (50-250 kW) και (250-500 kW). Το τμήμα που βασίζεται στον τελικό χρήστη περιλαμβάνει βιομηχανικές εφαρμογές όπως σε σταθμούς παραγωγής ενέργειας, φαρμακευτικά προϊόντα, εξόρυξη, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, επεξεργασία νερού. Σε εμπορικά κτίρια όπως σχολεία, κολέγια, γραφεία όπου υπάρχει μέτρια απαίτηση ενέργειας και στον οικιακό τομέα. Και η περιφερειακή αγορά θα χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό, Κεντρική & Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Με την αύξηση της ζήτησης για μικροτρόπια, σημειώθηκε σημαντική εξέλιξη στη βιομηχανία μικροτροπών. Η UAV Turbines Inc. ξεκίνησε μια οικογένεια στροβίλων τον Αύγουστο του 2019, η οποία θα βοηθήσει εμπορικούς και αμυντικούς εταίρους να προσφέρουν ισχυρά και αξιόπιστα συστήματα προώθησης Η Bladon Micro Turbine υπέγραψε συμφωνία με την Gridserve τον Ιανουάριο του 2019. Πρόκειται για ένα συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων που θα δει το πρωτοποριακό Bladon MTG12 να ενσωματώνεται στην ηλιακή υβριδική λύση 12kW της Gridserve.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100347/

Λόγω σημαντικών εξελίξεων στην τεχνολογία, όπως υβριδικά αυτοκίνητα και πολλά άλλα, απαιτούν υψηλή παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Η αυξανόμενη εφαρμογή της μικροτροχιάς στην CHP και η εστίαση στην παραγωγή καθαρής ενέργειας θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της αγοράς μικροτροπών.

Η Capstone Turbine Corporation και η Brayton Energy είναι οι βασικοί παίκτες στην παγκόσμια αγορά μικροτροπών Άλλες αξιοσημείωτες εταιρείες που ανταγωνίζονται την αγορά περιλαμβάνουν τις Global Microturbine LLC, NewEnCo, Ansaldo Energia SpA, FlexEnergy, NewEnCo Ltd., Elliot Company Inc. και Ingersoll-Rand Company

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Παραλάβετε τους κορυφαίους παίκτες στην αγορά

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100347/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *