Προοπτική αγοράς τροχαίου υλικού 2021-2028: Μέγεθος, μερίδιο, ανάπτυξη, βασικοί παίκτες και προβλέψεις

Η αγορά τροχαίου υλικού εκτιμήθηκε σε 56.716,9 εκατομμύρια USD το 2020 και εκτιμάται ότι θα αυξηθεί με 75716,85 εκατομμύρια USD το 2027 σημαντικά με CAGR 4,2% κατά την περίοδο της πρόβλεψης. Τροχαίο υλικό σημαίνει οποιοδήποτε όχημα κινείται σε σιδηροδρομική γραμμή. Οι ηλεκτρικές μηχανές όπως το όνομα προτείνει να λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια από κυψέλη καυσίμου ή μπαταρία ή εναέριες γραμμές. Οι μηχανές ντίζελ λειτουργούν με κινητήρα ντίζελ. Οι διάφοροι τύποι μηχανών ντίζελ είναι πετρελαιοκινητήρες, ντίζελ-ατμός, ντίζελ-υδραυλικοί, ντίζελ-ηλεκτρικοί και ντίζελ-μηχανικοί. Υψηλής ταχύτητας είναι υπεραστικά τρένα που κινούνται με μέση ταχύτητα 200 έως 300+ km / h. Η ηλεκτρική πολλαπλή μονάδα (EMU) είναι μια αμαξοστοιχία πολλαπλών μονάδων που λειτουργεί με αυτοκινούμενο φορείο με ηλεκτρική ισχύ.

Πολλές μονάδες ντίζελ (DMUs) όπως οι EMUs είναι ένα τρένο πολλαπλών μονάδων που λειτουργεί από κινητήρες ντίζελ επί του σκάφους. Μπορούν να είναι ντίζελ-ηλεκτρικά (DEMU), ντίζελ-υδραυλικά (DHMU) και ντίζελ-μηχανικά (DHMU). Γενικά, οι ΟΝΕ και οι DMU χρησιμοποιούνται ως επιβατικές αμαξοστοιχίες. Οι μετρό βρίσκονται κυρίως σε αστικές πόλεις και είναι τρένα μαζικής ταχείας διέλευσης. Συνήθως κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι ή αλουμίνιο με αυτόματο σύστημα εποπτείας αμαξοστοιχίας (ATS) και αυτόματο σύστημα προστασίας αμαξοστοιχίας (ATP).

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100515/

Τα ελαφρά οχήματα (LRV) ή το τραμ / τραμ / τραμ / τρόλεϊ / τρόλεϊ είναι ένα σιδηροδρομικό όχημα που τρέχει σε αστικούς δρόμους σε κομμάτια. Τα τροχαία αποθέματα μπορεί να είναι κανονικές συμβατικές ατμομηχανές ή ατμομηχανές στροβιλοσυμπιεστών. Τα τροχαία αποθέματα χρησιμοποιούν επίσης τεχνολογία maglev για μετακίνηση. Το Maglev προέρχεται από μαγνητική αιωμάτωση. Η μαγνητική ανύψωση είναι η διαδικασία αναστολής αντικειμένων χωρίς υποστήριξη εκτός από μαγνητικό πεδίο. Αυτό είναι δυνατό επειδή οι μαγνητικές δυνάμεις δρουν αντίθετα προς τη βαρυτική δύναμη της γης.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, σημειώθηκε ραγδαία αύξηση στη βιομηχανική δραστηριότητα. Οι βιομηχανίες χρειάζονται δίκτυα μεταφοράς για την αποτελεσματική μετακίνηση πρώτων υλών και τελικών προϊόντων. Η σιδηροδρομική μεταφορά εμπορευμάτων έχει αποδειχθεί πιο οικονομική και αξιόπιστη σε σύγκριση με τους δρόμους. Η αυξημένη δραστηριότητα εξόρυξης στις αναδυόμενες οικονομίες αναμένεται επίσης να επηρεάσει θετικά την αγορά εμπορευματικών μεταφορών, η οποία, με τη σειρά της, θα προωθήσει την ανάπτυξη εμπορευματικών φορταμαξών και μηχανών. Επιπλέον, οι πλούσιες σε ορυκτά χώρες αναμένεται να επεκτείνουν το σιδηροδρομικό τους δίκτυο για να βελτιώσουν τη συνδεσιμότητα.

Το τροχαίο υλικό πρέπει να αναθεωρείται περιοδικά για να διασφαλίζεται η αξιοπιστία του. Ωστόσο, η τακτική συντήρηση και επισκευή τροχαίου υλικού είναι πολύ δαπανηρή. Για παράδειγμα, το ετήσιο κόστος συντήρησης ενός τρένου υψηλής ταχύτητας είναι περίπου 1 εκατομμύριο USD. Εκτός από το κόστος των εξαρτημάτων που πρέπει να αντικαθίστανται τακτικά, υπάρχει επίσης ανάγκη για σωστή συντήρηση υποδομών, όπως αποθήκες και τοποθεσίες ελλιμενισμού. Επιπλέον, το τροχαίο υλικό απαιτεί μακροχρόνια συντήρηση όταν η αμαξοστοιχία έχει φτάσει στο ήμισυ της διάρκειας λειτουργίας της. Αυτό περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης σε ηλεκτρικά, μηχανικά και υδραυλικά μέρη του οχήματος. Απαιτείται μεγάλη επένδυση για τέτοια συντήρηση.

Οι σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά τροχαίων αποθεμάτων είναι οι Stadler Rail AG (Ελβετία), CRRC Corporation Limited (Κίνα), Bombardier Inc. (Καναδάς), Alstom SA (Γαλλία), General Electric (ΗΠΑ), Siemens AG (Γερμανία), CJSC Transmashholding (Ρωσία), Kawasaki Heavy Industries Ltd. (Ιαπωνία), Construcciones Y Auxiliar DE Ferrocarriles SA (Ισπανία) και Hyundai Rotem Company (Νότια Κορέα).

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100515/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *