Πολυπυρηνικές επιχειρηματικές ευκαιρίες αγοράς επεξεργαστών, έρευνα, ανάλυση ανάπτυξης και βιομηχανική προοπτική

Η αγορά πολλαπλών πυρήνων επεξεργαστών εκτιμάται σε 60,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το έτος 2020, αναμένεται να φθάσει σε ένα αναθεωρημένο μέγεθος 172,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ έως το 2027, αυξανόμενη σε CAGR 16,2% κατά την περίοδο ανάλυσης 2020-2027. Ο επεξεργαστής Multicore είναι ένας επεξεργαστής με δύο ή περισσότερες πραγματικές κεντρικές μονάδες επεξεργασίας που ονομάζονται πυρήνες, ο οποίος διαβάζει και εκτελεί τις οδηγίες του προγράμματος. Η αγορά επεξεργαστών πολλαπλών πυρήνων καθοδηγείται από την αυξανόμενη ζήτηση για ταχύτερα συστήματα υπολογιστών με υψηλότερη λειτουργικότητα. Όπως και με την τεχνολογία, αυτά τα πράγματα εξελίσσονται έτσι ώστε οι επεξεργαστές. Οι καταναλωτές χρειάζονται υψηλή ταχύτητα και αποδοτικότητα από αυτούς τους επεξεργαστές.

Με βάση τον τύπο, η αγορά επεξεργαστών πολλαπλών πυρήνων χωρίστηκε σε επεξεργαστές διπλού πυρήνα, επεξεργαστές τετραπλού πυρήνα, επεξεργαστές οκταπύρηνων και επεξεργαστές Hexa-core. Με βάση τον τελικό χρήστη, η αγορά πολλαπλών πυρήνων επεξεργαστών χωρίστηκε σε καταναλωτικά ηλεκτρονικά, αυτοκίνητα, τηλεπικοινωνίες, υγειονομική περίθαλψη, ενέργεια και άλλα. Με βάση τις περιφερειακές κλίμακες, η αγορά πολλαπλών πυρήνων επεξεργαστών χωρίστηκε σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό, Μέση Ανατολή και Αφρική και Νότια Αμερική.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100349/

Με την αύξηση της ζήτησης για προηγμένες δυνατότητες υπολογιστών και smartphone και πραγματοποιούνται πολλές εξελίξεις σε αυτόν τον κλάδο. Οι εταιρείες αναπτύσσουν επεξεργαστές με πυρήνες έως 32 και κατασκευάζουν επίσης έξυπνους επεξεργαστές όπως ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Η ανάπτυξη επεξεργαστών όπως το “Loihi” και το “Tangle Lake” που λειτουργούν με την κβαντική και τη νευρομορφική πληροφορική είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα των εταιρειών.

Με την αυξανόμενη πολυπλοκότητα των εφαρμογών υπολογιστών και τα ζητήματα απαγωγής θερμότητας προκάλεσαν ζήτηση για καλύτερη απόδοση, οδήγησαν στην ανάπτυξη πολλαπλών πυρήνων στους επεξεργαστές. Η ανάπτυξη σε επεξεργαστές πολλαπλών πυρήνων ικανοποίησε με επιτυχία την αυξανόμενη ζήτηση για συσκευές ταχύτερης και καλύτερης απόδοσης. Έτσι, ενισχύοντας την εφαρμογή τους, σε διαφορετικές συσκευές, παγκοσμίως

Αγοράστε τώρα @:  https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100349/

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *