Πληροφορίες για την αγορά διοξειδίου του άνθρακα, κορυφαίοι βασικοί παίκτες και κορυφαίοι παράγοντες που οδηγούν 2020-2027

Πληροφορίες για την αγορά διοξειδίου του άνθρακα, κορυφαίοι βασικοί παίκτες και κορυφαίοι παράγοντες που οδηγούν 2020-2027

Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς διοξειδίου του άνθρακα εκτιμήθηκε σε 7,91 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 9,68 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2027 με ρυθμό αύξησης CAGR 3,40% κατά την προβλεπόμενη περίοδο.

Το διοξείδιο του άνθρακα χρησιμοποιείται σε μια ποικιλία εφαρμογών, όπως αδρανές αέριο στην καταπολέμηση της πυρκαγιάς, EOR, ανθρακούχο ποτό και προϊόντα διατροφής για ψύξη και ψύξη. Η αύξηση των επενδύσεων Ε & Α σε προηγμένες τεχνολογίες σε EOR και Carbon Capture and Storage (CCS) οδήγησε σε αυξημένη ζήτηση για CO2, η οποία αναμένεται να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη της αγοράς τα επόμενα χρόνια.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100423/

Το υψηλό κόστος εξαγωγής, υγροποίησης και μεταφοράς διοξειδίου του άνθρακα αποτελεί μεγάλο πρόβλημα στην αγορά διοξειδίου του άνθρακα. Το διοξείδιο του άνθρακα μπορεί να μεταφερθεί με τη μορφή στερεού, υγρού ή αερίου και διατίθεται με διάφορα μέσα, συμπεριλαμβανομένων μεταφορέων, σιδηροδρόμων, πλοίων και αγωγών. Δεν είναι ούτε οικονομικώς αποδοτικό ούτε εφικτό να μεταφέρεται το διοξείδιο του άνθρακα ως στερεή μορφή καθώς απαιτεί περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με άλλες εναλλακτικές λύσεις. Ωστόσο, οι αγωγοί είναι ο προσοδοφόρος τρόπος μεταφοράς για μεγαλύτερους όγκους διοξειδίου του άνθρακα.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100423/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *